Προς το περιεχόμενο

Xbox - Συνδρομές: Ultimate / Game Pass / Gold / Core

Μετάβαση στην απάντηση Απαντήθηκε από sphinxgr,

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, leo066 είπε

Αν έχεις τουρκική κάρτα γιατί να μην γίνεται. Η Revolut από όσο ξέρω δεν είναι διαθέσιμη στην Τουρκία. 

Τι εννοείς? Από πότε δεν περνάει η gift card? 

Κανά χρόνο έχουν γίνει αλλαγές στη διαδικασία των Gift Cards. Όποιος δεν βαριέται ας διαβάσει να δει τι κ πως

• Απαντ. 7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Κανά χρόνο έχουν γίνει αλλαγές στη διαδικασία των Gift Cards. Όποιος δεν βαριέται ας διαβάσει να δει τι κ πως

https://xbox-store-checker.com/en/new-version-of-the-microsoft-store-impossible-to-add-a-gift-card/
έχω αγοράσει κανονικά μετά από αυτό το μήνυμα.

Δημοσ.

Επειδή απέχω καιρό απο το ''άθλημα'',ισχύει η μετατροπή 1 έτους gold σε 4 μήνες ultimate?Και 2 χρόνια σε 8 μήνες?Λίγο δεν είναι ρε παιδιά?

Δημοσ.

Αφήνεις να λήξει η συνδρομή. 

Έπειτα ακολουθείς τις οδηγίες των πρώτων ποστς. Δηλαδή παίρνεις μέχρι 3 έτη gold και με 1 ή 13€ τον μετατρέπεις σε ultimate ;)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d_gkal είπε

Αφήνεις να λήξει η συνδρομή. 

Έπειτα ακολουθείς τις οδηγίες των πρώτων ποστς. Δηλαδή παίρνεις μέχρι 3 έτη gold και με 1 ή 13€ τον μετατρέπεις σε ultimate ;)

Ναι,το γνωρίζω.Μου έχει λήξει και μου κάνουν προσφορά ανανέωσης με 1 ευρώ.Βλέπω όμως τις παραπάνω μετατροπές και αναρωτιέμαι μήπως παίρνω λίγους μήνες ultimate με την μετατροπή της gold.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος ότι κατάλαβες ; 

Βάζεις έως 36 μήνες gold και ΜΕΤΆ ενεργοποιείς ultimate με 1ευρω. 

Και μετατρέπονται ΟΛΟΙ οι μηνες

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SergioX είπε

Ναι,το γνωρίζω.Μου έχει λήξει και μου κάνουν προσφορά ανανέωσης με 1 ευρώ.Βλέπω όμως τις παραπάνω μετατροπές και αναρωτιέμαι μήπως παίρνω λίγους μήνες ultimate με την μετατροπή της gold.

Ότι σου γράφει ο @d_gkal από επάνω 

οι μετατροπές που βλέπεις ισχύουν αν βάλεις gold σε ενεργή ultimate.

Εσένα από τη στιγμή που έχει λήξει η ultimate, βάζεις κανονικά gold... Μετά ένα μήνα ultimate και μετατρέπονται ΟΛΟΙ οι μήνες 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, dkarae είπε

κατεβασα το TunnelBear και δεν βρίσκω Τουρκία μέσα ??? οεο

Κατεβασε το χολα εχει κανονικα τουρκια μεσα σαν εναλακτικη

Δημοσ.

Ας πούμε ότι κάποια στιγμή φτάνει η ώρα της λήξης της συνδρομής. Εκεί τι κάνουμε? Μπορούμε για παράδειγμα από τώρα να ανανεώσουμε για ακόμα 2 ή και 3 χρόνια ή πρέπει να λήξει και μετά να κάνουμε ανανέωση? Αυτή τη στιγμή έχω ακόμα ένα έτος υπόλοιπο, απλά ρωτάω εγκυκλοπαιδικά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, argate7 είπε

Ας πούμε ότι κάποια στιγμή φτάνει η ώρα της λήξης της συνδρομής. Εκεί τι κάνουμε? Μπορούμε για παράδειγμα από τώρα να ανανεώσουμε για ακόμα 2 ή και 3 χρόνια ή πρέπει να λήξει και μετά να κάνουμε ανανέωση? Αυτή τη στιγμή έχω ακόμα ένα έτος υπόλοιπο, απλά ρωτάω εγκυκλοπαιδικά.

Τώρα που μιλάμε, έχεις τη δυνατότητα και να αφήσεις να λήξει η συνδρομή και να πάρεις την προσφορά με το 1 ευρώ, αλλά και να ανανεώσεις πριν λήξει. Τα βάζεις κάτω, και βλέπεις τι σε συμφέρει τη δεδομένη στιγμή. Στο μέλλον μπορεί να σταματήσει η προσφορά ultimate με 1 ευρώ σε νέες συνδρομές για παράδειγμα. Κοιτάς/συγκρίνεις gift cards φθηνών χωρών κατά προτίμηση, και προχωράς ανάλογα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...