Voziniotis-3 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Ποτε θα εχει σε επαναληψη την Πολυκατοικεια του Μεγκα απο το σημερινο επεισοδιο?? Το εχασα αν και πρεπει να ηταν καλο και θελω να το δω
basilis001 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2011 ΠΑΙΔΙΑ γνωριζει κανεις σε πιο καναλι παιζεται η εκπομπη με την Ζέτα Θεοδωροπούλου μαζί με τον Αλέξανδρο Πετρίδη που παρουσιάζουν την εκπομπή "Μη μου πεις?Δε γνωριζω το ονομα του καναλιου και ετσι μονο αποσμασματα σε μεσημεριανες εκπομπες βλεπω
maparios Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2011 Ποτε θα εχει σε επαναληψη την Πολυκατοικεια του Μεγκα απο το σημερινο επεισοδιο?? Το εχασα αν και πρεπει να ηταν καλο και θελω να το δω megatv.com μπές και δές το
Sellers Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2011 Ποια ταινία τελείωνε με το γνωστό ρητό του Γκάντι: ''Be the change you want to see in the world'' ?
Sellers Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2011 Ποια ταινία τελείωνε με το γνωστό ρητό του Γκάντι: ''Be the change you want to see in the world'' ? Φίλε κι εγώ το ψάνχω, αν ξέρει κάποιος ας πει...
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 To Zeitgeist ηταν σίγουρα, τωρα δεν ξέρω αν παιζει και σε αλλες.
demessakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Επίσημη ανακοίνωση: Darren Aronofsky will no longer direct "The Wolverine" because the shoot would keep him away from his family too long.
DeadOrganPlayer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Καλύτερα...ας αφήσει τον Νόλαν να παίζει με τους υπερήρωες....
the_end Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2011 Τάσος Προύσαλης ανηψιός αυτουνού αν δεν κάνω λάθος
the_valliant Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Δημοσ. 5 Απριλίου 2011 Χτες (4/4/2011) στην ΕΤ1 έπαιξε μία ιταλική ταινία, αντί αυτής που έλεγε το πρόγραμμα. Ώρα: 22:15. Ξέρει κανείς ποια ήταν; Ηθοποιοί κλπ παράγοντες άγνωστοι, φυσικά :/
Sellers Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ατάκα απο μια ταινία η οποία πάνω κάτω έλεγε: ''Δεν μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες γιατί μ'αρέσει να θυμάμαι τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο και όχι έτσι όπως γίνανε.'' Ποια, που και ποτε? Και γιατί? Πως και τι? Ποιανού?
hurin Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Δημοσ. 17 Μαΐου 2011 Ατάκα απο μια ταινία η οποία πάνω κάτω έλεγε: ''Δεν μου αρέσει να βγάζω φωτογραφίες γιατί μ'αρέσει να θυμάμαι τα πράγματα με τον δικό μου τρόπο και όχι έτσι όπως γίνανε.'' Ποια, που και ποτε? Και γιατί? Πως και τι? Ποιανού? Memento??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα