ProponitisTouKanape Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Δημοσ. 23 Ιανουαρίου Έκδοση μέσω e-banking, e-card. Όχι μέσω της σελίδας της τράπεζας. Η πρώτη πιστωτική που σου προτείνει είναι η Classic και λογικά θα στην προτείνει δωρεάν. Είναι σαν προσωποποιημένες προσφορές, αλλά τις δίνει σε όλους. 1
ynte1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου On 04/12/2024 at 10:51, thermaikos4 said: yes που εχει 1% επιστροφη απο τα παντα. Με τις αγορες που θα κανεις απο τα σουπερμαρκετ θα βγαλεις και τα εξοδα της συνδρομης. Υπάρχει κάποιος κατοχος Yes Visa από eurobank που παρατήρησε να έχει σταματήσει να δίνει το 1% σε φορτίσεις ποσού σε Payzy-Revolut? Εμένα από 20/5 δεν μου έχουν δώσει καμία επιστροφή. Και για να είναι ξεκάθαρο σε όποιον απαντήσει χωρίς να είναι σίγουρος, ναι έδινε μέχρι πρότινος 1% στα παντα. Ακόμη και σε φόρτιση ποσού. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι ποτέ δεν έδινε για φόρτιση, κάτι που είναι λάθος γιατί εδώ και δύο χρόνια που χρησιμοποιώ την κάρτα πάντα έδινε το 1%. Υπάρχει κανείς άλλος; Δεν έχουν αλλάξει οι όροι της κάρτας πάντως. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 1 ώρα πριν, ynte1980 είπε Υπάρχει κάποιος κατοχος Yes Visa από eurobank που παρατήρησε να έχει σταματήσει να δίνει το 1% σε φορτίσεις ποσού σε Payzy-Revolut? Εμένα από 20/5 δεν μου έχουν δώσει καμία επιστροφή. Και για να είναι ξεκάθαρο σε όποιον απαντήσει χωρίς να είναι σίγουρος, ναι έδινε μέχρι πρότινος 1% στα παντα. Ακόμη και σε φόρτιση ποσού. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι ποτέ δεν έδινε για φόρτιση, κάτι που είναι λάθος γιατί εδώ και δύο χρόνια που χρησιμοποιώ την κάρτα πάντα έδινε το 1%. Υπάρχει κανείς άλλος; Δεν έχουν αλλάξει οι όροι της κάρτας πάντως. Ναι εχει σταματήσει. Έχουν προσθέσει στη σελίδα της κάρτας οτι δε προσμετρώνται. Ήταν πολύ καλό για να μη το κόψουν... Μεταφορές κεφαλαίων σε λογαριασμό δικό σας ή τρίτου που έχετε σε άλλο πάροχο υπηρεσιών πληρωμών. 1 1
Neptu Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου 3 ώρες πριν, ynte1980 είπε Υπάρχει κάποιος κατοχος Yes Visa από eurobank που παρατήρησε να έχει σταματήσει να δίνει το 1% σε φορτίσεις ποσού σε Payzy-Revolut? Εμένα από 20/5 δεν μου έχουν δώσει καμία επιστροφή. Και για να είναι ξεκάθαρο σε όποιον απαντήσει χωρίς να είναι σίγουρος, ναι έδινε μέχρι πρότινος 1% στα παντα. Ακόμη και σε φόρτιση ποσού. Πήρα τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών και μου είπαν ότι ποτέ δεν έδινε για φόρτιση, κάτι που είναι λάθος γιατί εδώ και δύο χρόνια που χρησιμοποιώ την κάρτα πάντα έδινε το 1%. Υπάρχει κανείς άλλος; Δεν έχουν αλλάξει οι όροι της κάρτας πάντως. το ίδιο ακριβώς και σε πιστωτική masoutis visa. Είχαν βγάλει και ανακοίνωση ότι κόβονται οι πόντοι σε φορτίσεις. Κρίμα πόνεσε αυτό, είχα πάρει αρκετά χρήματα. Καλό ήταν όσο κράτησε. 1
Dimitris156 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Είναι να βγάλω τώρα μια πιστωτική στην Πειραιώς, και με ενημέρωσαν ότι για να προχωρήσουμε πρέπει να βγει και μια πρόσθετη κάρτα. Είναι φυσιολογικό να πρέπει να βγει υποχρεωτικά η πρόσθετη κάρτα;
Nabuko Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Είναι να βγάλω τώρα μια πιστωτική στην Πειραιώς, και με ενημέρωσαν ότι για να προχωρήσουμε πρέπει να βγει και μια πρόσθετη κάρτα. Είναι φυσιολογικό να πρέπει να βγει υποχρεωτικά η πρόσθετη κάρτα; Είσαι πελάτης της τράπεζας? Έχεις λογαριασμό?
asdfnikos Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 7 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε Είναι να βγάλω τώρα μια πιστωτική στην Πειραιώς, και με ενημέρωσαν ότι για να προχωρήσουμε πρέπει να βγει και μια πρόσθετη κάρτα. Είναι φυσιολογικό να πρέπει να βγει υποχρεωτικά η πρόσθετη κάρτα; όχι δεν είναι. Βάλανε μπόνους να παίρνουν και στης πρόσθετες κάρτες; 🫠🫠 1
Dimitris156 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου 1 λεπτό πριν, Nabuko είπε Είσαι πελάτης της τράπεζας? Έχεις λογαριασμό? Ναι έχω και τη μισθοδοσία εκεί. Δε με νοιάζει τόσο αν θα βγει πρόσθετη εφόσον δεν με επηρεάζει κάπου, απλά μου έκανε εντύπωση η υποχρεωτικότητα.
Nabuko Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Μόλις τώρα, Dimitris156 είπε Ναι έχω και τη μισθοδοσία εκεί. Δε με νοιάζει τόσο αν θα βγει πρόσθετη εφόσον δεν με επηρεάζει κάπου, απλά μου έκανε εντύπωση η υποχρεωτικότητα. Τότε όχι, δεν χρειάζεται να βγάλεις και άλλη κάρτα. Ούτε για πρόσθετη κάρτα θα υπογράψεις ούτε για ασφαλιστήριο της ergo που θα στο πλασάρουν μέσα στα έγγραφα που θα υπογράφεις. 1 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Κι εγώ πρώτη φορά το ακούω για την πρόσθετη οτι στην βγάζουν "υποχρεωτικά"
asdfnikos Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου μήπως σου βαφτίζουν πρόσθετη κάρτα την ασφάλεια τους; Όλα τα περιμένω απο αυτούς
ProponitisTouKanape Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Επίσης βγάλε την κάρτα απο το e-banking, οχι απο το κατάστημα. Σε 1-2 μέρες εχεις απάντηση στην Πειραιώς, σε άλλες είναι άμεση 2
Dimitris156 Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Κάποιες αλλαγές δεν τις περνούσε με το KYC, οπότε έπρεπε να πάω από το κατάστημα. Έστειλα τώρα ότι δεν επιθυμώ προσθήκη κάρτας, αν το ακυρώσουν εντελώς ίσως προχωρήσω online.
dr_papas Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Πειραιώς online σε μερικές ώρες απάντησε το οκ πριν κανα μήνα.
Neptu Δημοσ. 1 Ιουλίου Δημοσ. 1 Ιουλίου Καλύτερα online. Κι εγώ ονλινε είχα κάνει και απ ότι θυμάμαι είχαν απαντήσει την επόμενη μέρα μέχρι το μεσημέρι, Δε θυμάμαι ακριβώς αλλά μου έκανε εντύπωση η ταχύτητα τους. Ένας άλλος λόγος που προτιμώ τα ονλινε είναι για να μην έρχομαι σε επαφή με τους υπαλλήλους και δέχομαι το πρίξημο τους. Πάω για μια δουλειά και θέλω να γίνει αυτή η δουλειά και όχι να μου λένε για τα τάδε αμοιβαία κεφάλαια, την τάδε ασφάλεια και δε ξέρω τι άλλο έχουν να πουλήσουν. Γιατί αν σε δούνε μπροστά τους δε θα σε αφήσουν ήσυχο. Και το κακό είναι ότι μιλάμε για βλακείες. Μακριά και αγαπημένοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα