Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, IceMatrix είπε

4 TF RDNA2 δεν το λες και σαπάκι. Η απόδοσή του θα ξεπερνά το Χbox One X των 6 TF.

Λίγο πιο κάτω θα είναι από ότι λένε, αλλά θα έχει μεγάλη διαφορά όσο αναφορά την cpu (zen2 vs jaguar).

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ilos είπε

Λίγο πιο κάτω θα είναι από ότι λένε, αλλά θα έχει μεγάλη διαφορά όσο αναφορά την cpu (zen2 vs jaguar).

Όπως και να έχει, λίγο πάνω ή λίγο κάτω σε αυτά τα λεφτά που αναμένεται (μισή τιμή του SeX), δεν είναι για να το λες σαπάκι. Γνώμη μου βέβαια

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ilos είπε

Με zen2-rdna2 λογικα θα ειναι πολυ καλυτερο το S..

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, kostiger είπε

Με zen2-rdna2 λογικα θα ειναι πολυ καλυτερο το S..

Κι εγώ αυτό θεωρώ αλλά προς οικονομία της συζήτησης είπα να το αφήσω να πέσει κάτω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, πανηλειακός είπε

Το Xbox που ακούγεται ότι είναι λίγο καλύτερο σε θέμα hardware και θα έχει λίγο καλύτερη gpu από 5700 xt το ps5 τι gpu θα έχει περίπου? 

Αν πάρουμε σαν μέτρο σύγκρισης το gears 5 η gpu του SeX πιο κοντά σε 2080 επιδόσεις μοιάζει να είναι παρά σε 5700xt. Του ps5 θα είναι λίγο πάνω από 5700xt.

Επεξ/σία από ilos
Δημοσ.

Επειδή διαβάζω αυτή  τη μικρή σύγκριση ps5 vs xbox  που έχει ξεκινήσει από το ps2 ξέρω γω.. δεν βρίσκω το νόημα. Αυτό που σε νοιάζει είναι τα παιχνίδια και πόσο βολικό είναι το χειριστήριο. Από εκεί και πέρα πόσο ουσιαστικά διαφορετικά είναι  αυτές οι 2 κονσόλες; Ότι ας πουμε το παιχνίδι Α  στη μια κονσόλα θα τρέχει άνετα και στην άλλη θα λαγκάρει ή θα βλέπεις πιξελ ξέρω γω;  Η θα δουμε βιντεακια στο youtube βρες τη διαφορά πωπω τρομνακτική διαφορά και θα  ψάχνουμε να τη δουμε και εμείς :P

• Like 3
Δημοσ.

Διαβάζω μια φήμη τώρα τελευταία πάντως ότι το Ps5 θα έχει πρόβλημα στα multiplatforms.Εγω Ps5 θα πάρω μιας και το Series X θα το πάρει ο αδερφός μου αλλά ξενερώνω με αυτά που διαβάζω.Διαβασα ότι στο Resident evil village δε μπορούν να βγάλουν 4Κ ενώ στο series x όλα καλά.Ελπιζω να είναι απλά φήμη.

Δημοσ.

ολα ειναι θεμα γουστου, προσωπικα και 100ευρω να εβαζαν τωρα το xbox one, οσο καλα παιχνιδια και να ειχε δεν θα το αγοραζα, απο το 1998 που ειμαι playstationakias δεν μπορω να παιξω σε κατι αλλο, κυριως λογο χειριστηριου, αυτο δηλαδη που το xbox παντα ηταν αναποδο, ο σταυρος δηλαδη κατω και οχι πανω...ολα ειναι θεμα συνηθειας, και δυσκολα καποιος βγαινει απο αυτα που εχει βολευτει! fanboy sony playstation here!

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, markoliaz είπε

ολα ειναι θεμα γουστου, προσωπικα και 100ευρω να εβαζαν τωρα το xbox one, οσο καλα παιχνιδια και να ειχε δεν θα το αγοραζα, απο το 1998 που ειμαι playstationakias δεν μπορω να παιξω σε κατι αλλο, κυριως λογο χειριστηριου, αυτο δηλαδη που το xbox παντα ηταν αναποδο, ο σταυρος δηλαδη κατω και οχι πανω...ολα ειναι θεμα συνηθειας, και δυσκολα καποιος βγαινει απο αυτα που εχει βολευτει! fanboy sony playstation here!

Και γω fanboy ειμαι, αλλα αν δοκιμασεις 2-3 ωρες του xbox το χειριστηριο δε φανταζεσαι ποσο περισσοτερο θα σε βολεψει. 

• Like 3
Δημοσ.

Ναι υπάρχει και από άλλους η βρώμα ότι το PS5 θα είναι λίγο πιο ακριβό από το SeX. Αλλά αν είναι και τα 2 πάνω από 600 και έχουν ένα 30ρι διαφορά πχ who cares.

Δημοσ.

Δεν είναι μόνο αυτή η βρώμα αλλά και το ότι στα 3rd parties θα είναι κατώτερο από το Series X.Εγω το Ps5 θα πάρω αλλά ελπίζω να μην είναι τόσο εμφανείς οι διαφορές στα multiplatforms αν και λόγω αδερφού που είναι xboxακιας θα το πάρουμε και αυτό και θα παίζουμε εκεί μάλλον τα multi.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Billie13 είπε

Δεν είναι μόνο αυτή η βρώμα αλλά και το ότι στα 3rd parties θα είναι κατώτερο από το Series X.Εγω το Ps5 θα πάρω αλλά ελπίζω να μην είναι τόσο εμφανείς οι διαφορές στα multiplatforms αν και λόγω αδερφού που είναι xboxακιας θα το πάρουμε και αυτό και θα παίζουμε εκεί μάλλον τα multi.

Τεχνικά πλην της πατέντας με τον SSD θα είναι γύρω στο ~20% αργότερο από το SeX. Αλλά στο ένα σύστημα θα παίζεις Demon Souls Remake Day 1 μάλλον, ενώ στο άλλο θα παρακαλάς να σουλουπώσουν το halo για του χρόνου. Αυτό πληρώνεις.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...