Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, icenex είπε

Καλη κινηση παντως με τα πλαστικα που αλλαζουν ειδικα για παντρεμενους που θελουν να γλυτωσουν την μιτσουκο.Βγαζεις τα πλαστικα την αφηνεις ετσι την κονσολα με τις λαμαρινες και λες στην γυναικα ειναι η παλια σου κονσολα που ειχες στο υπογειο και οτι σε επιασε νοσταλγια να παιξεις κατι παλια παιχνιδια μωρε...Εκτος αν βγαλει η σονυ εκδοση που να μοιαζει με παλια κονσολα η να φαινεται ταλαιπωρημενη. :P Νομιζω θα φτιαχτουν πολλα και διαφορα καπακια και με τρελα concept ειμαι περιεργος μεχρι που θα φτασει η φαντασια ορισμενων.

Αν βγάλεις τα πλαστικά σε 2-3 μήνες θα κάνει σαν τουρμπίνα f16 με την σκονη που θα μαζέψει :P

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, xavier είπε

https://support.playstation.com/s/article/backward-compatibility?language=en_US&lan=

δεν παιζει το shadow complex στο ps5...για πεταμα το μηχανημα

PS4 only games:
DWVR
Afro Samurai 2 Revenge of Kuma Volume One
TT Isle of Man - Ride on the Edge 2
Just Deal With It!
Shadow Complex Remastered
Robinson: The Journey
We Sing
Hitman Go: Definitive Edition
Shadwen
Joe's Diner

Αυτά άραγε γιατί όχι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικα το θεμα με τα saves που το θεωρω πολυ σημαντικο ειναι ετσι οπως το λεγαμε ?Δλδ  τα  saves των  games    του  ps4 σε φυσικη μορφη (δισκακι )   δεν θα μεταφερονται στο ps5? 

Δλδ εγω που παιζω Νο man sky αυτη την περιοδο ,  που ειναι παιχνιδι που θελει  παρα πολλες  ωρες θα χασω το  progression ολο και θα πρεπει να παιξω απο την αρχη  το παιχνιδι  ?

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.

Μπαινει λοιπον το νερο στο αυλακι σιγα-σιγα. Ειδαμε το teardown της κονσολας, ερχεται τωρα και αυτη η (πολυ) ευπροσδεκτη ειδηση αναφορικα με το BC. Εαν δωσουν και τα saves του PS4 σε ολες τις μορφες θα ειναι πολυ θετικη η εξελιξη.

• Like 4
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Τελικα το θεμα με τα saves που το θεωρω πολυ σημαντικο ειναι ετσι οπως το λεγαμε ?Δλδ  τα  saves των  games    του  ps4 σε φυσικη μορφη (δισκακι )   δεν θα μεταφερονται στο ps5? 

Δλδ εγω που παιζω Νο man sky αυτη την περιοδο ,  που ειναι παιχνιδι που θελει  παρα πολλες  ωρες θα χασω το  progression ολο και θα πρεπει να παιξω απο την αρχη  το παιχνιδι  ?

Αυτο που εγώ έχω καταλάβει είναι οταν το game ειναι για PS4 και PS5 και το ξεκινήσεις στο PS4 και πάρεις την PS5 έκδοση δεν θα μπορείς να συνεχισεις. Αν έχεις PS4 και βάλεις στο PS5 το game του PS4 τα save θα είναι κανονικά

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vorlon είπε

. Αν έχεις PS4 και βάλεις στο PS5 το game του PS4 τα save θα είναι κανονικά

Εγω σε αυτο αναφερομουν ,αν ειναι ετσι μου κανει μια χαρα . Αλλα δεν υπαρχει επισημη ενημερωση για το θεμα αυτο απο οτι εχω καταλαβει  μεχρι στιγμης , η' τουλαχιστον εγω δεν  την εχω δει καπου .

Δημοσ.

Λογικα δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τα saves των PS4 games γιατι ουσιαστικά θα κάνεις εγκατάσταση το ίδιο game και οχι κάποια αλλη έκδοση.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sndev είπε

Υπάρχει αυτη παράγραφος στο κείμενο 

Screenshot_20201009-192849_Samsung Internet.jpg

Ναι αυτο το ειδα αλλα νομιζω  αναφερεται  στα ψηφιακα  παιχνιδια μονο .

• Thanks 1
Δημοσ.

Εχω αφησει το τσουσιμα στη μεση κ δε ξαναπαιζω το last of us για ξανανοιξει το new + θα φανε πολλες κατάρες 🤐

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου λεει  κανεις transfer τα digital games για να μην τα ξανακατεβαζεις,και επισης κανεις tranfer το saved data  των παιχνιδιών σου.Λογικα θα παιζουν τα saves και απο psn cloud

Aπλα οποιο παιχνιδι θα εχει upgrade για ps5  δεν ειναι σιγουρο οτι θα παιζει το save.σε αλλα θα παιζουν σε αλλα οχι.Σιγουρα θα το διευκρινιζει,και λογικα αν δεν κανουμε το upgrade θα παιζουν κανονικα τα save σαν να παιζουμε στο ps4

Επεξ/σία από aekoupoli
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sndev είπε

Εχω αφησει το τσουσιμα στη μεση κ δε ξαναπαιζω το last of us για ξανανοιξει το new + θα φανε πολλες κατάρες 🤐

Ε ναι θα ειναι μεγαλη ξενερα  αυτο  αν γινει .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εν τω μεταξύ χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, με μια απλή αναφορά στο support site η επιβεβαίωση ότι θα παίζουμε 4000+ τίτλους του ps4 στο ps5, ρε Sony, τι πίνεις? 😝

Υποψιάζομαι ότι και η επιβεβαίωση για τα saves θα έρθει κάπως έτσι? Σαν το πάτημα της γάτας? Εδώ εμείς καιγόμαστε και στην Ιαπωνία YOLO  😝

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 10
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, music_lover είπε

Εν τω μεταξύ χωρίς τυμπανοκρουσίες και φανφάρες, με μια απλή αναφορά στο support sites η επιβεβαίωση ότι θα παίζουμε 4000+ τίτλους του ps4 στο ps5, ρε Sony, τι πίνεις? 😝

Υποψιάζομαι ότι και η επιβεβαίωση για τα saves θα έρθει κάπως έτσι? Σαν το πάτημα της γάτας? Εδώ εμείς καιγόμαστε και στην Ιαπωνία YOLO  😝

Kαλα οτι εχουν παθει πανωλεθρια  οι καταστροφολογοι  και οσοι διεσπειραν απιθανες φημες   στα περισσοτερα ειναι δεδομενο .Και εχουμε καιρο μπροστα μας να παθουν και στα υπολοιπα .

• Like 9
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...