Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προπαραγγελία ps5! 19 Νοεμβρίου!

Καλησπερα παιδιά!

Θα ήθελα την βοήθεια σας... από που είναι καλύτερα να πάρω την ήμερα κυκλοφοριας το ps5! Το θέλω οπωσδήποτε γιατί έχω μείνει χωρίς ps!

Είχα το PS4 pro και το πουλησα Ιούλιο γιατί πίστευα πως άνετα θα βρω και θα πάρω το ps5 τον Νεοεμβριο...

Δεν γίνεται να περασω τις γιορτές χωρίς ps! 

Ευχαριστω πολύ για οποιαδήποτε πληροφορία!

• Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, MrV_ID είπε

Υ.Γ. Πριν την έναρξη της συνομιλίας, γράφει ξεκάθαρα πως η συμμετοχή σε αυτή δηλώνει την αποδοχή των όρων χρήσης της—μεταξύ των οποίων και την αποδοχή της καταγραφής φωνής. Δεν είναι όμως μόνο το modderation ο λόγος που σκάει αυτό, αλλά και η απλούστευση του authorization όταν κάποιος από το party-chat κάνει stream στις πλατφόρμες Twitch, YouTube, κ.λπ. Ο μόνος τρόπος να ηχογραφηθεί η φωνή σου και να βρεθεί στα χέρια του χρήστη και όχι ενός αυτοματοποιημένου ελεγκτικού μηχανισμού, είναι κάποιος από το voice-chat να κάνει stream, και έτσι η φωνή σου να βρεθεί στον αέρα του καναλιού του, και στο περιορισμένη διάρκειας ζωής VOD του Twitch.

Δε γράφεται η φωνή από τα party members στο twitch αν αυτά και ο host δε τικάρουν την συγκεκριμένη επιλογή στο "privacy/sharing audio". Εκτός αν το αλλάξαν αυτό με το 8.0 και έχω χάσει επεισόδια.😁

Επίσης στο ps4 από ότι κατάλαβα δε δώσανε την δυνατότητα στον χρήστη για report. Στο ps5 θα υπάρχει αυτή η δυνατότητά από μαμα. Και είναι και λίγο άδικο αν το σκεφτείς γιατί πες ότι είσαι σε κάποιο crossgen game με randoms σε ένα party (why? 😁) και αυτοί αρχίζουν και σε "λούζουν" χωρίς να μπορείς να απαντήσεις... Γιατί αν τσιμπήσεις μπορεί να σε κάνουν και report καπάκι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Johny_X21 είπε

Καλησπερα παιδιά! Θα ήθελα την βοήθεια σας... από που είναι καλύτερα να πάρω την ήμερα κυκλοφοριας το ps5! Το θέλω οπωσδήποτε γιατί έχω μείνει χωρίς ps! Είχα το PS4 pro και το πουλησα Ιούλιο γιατί πίστευα πως άνετα θα βρω και θα πάρω το ps5 τον Νεοεμβριο... Δεν γίνεται να περασω τις γιορτές χωρίς ps! 
Ευχαριστω πολύ για οποιαδήποτε πληροφορία!

Day1 δεν θα το βρεις εύκολα γιατί έχουν ξεπουληθεί ήδη με τα preorder

• Thanks 1
Δημοσ.

4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Day1 δεν θα το βρεις εύκολα γιατί έχουν ξεπουληθεί ήδη με τα preorder

Το ξέρω φίλε μου! Γι αυτό ρωτάω... σε ευχαριστώ πολύ και πάλι...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Johny_X21 είπε

Το ξέρω φίλε μου! Γι αυτό ρωτάω... σε ευχαριστώ πολύ και πάλι...

Ψάξε στις αγγελίες εδώ μέσα 

Όλο και κανένας λογικά θα το βάλει προς πώληση (εννοείται με το ανάλογο καπέλο στην τιμή )

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, chncynic είπε

Βρε fedora φοράω στα σοβαρά μηχανήματά μου - δεν διαφωνούμε τι γίνεται σε επίπεδο λειτουργικού. Απλά εδώ είναι άλλο το τόπικ ^_^

like για το fedora

Δημοσ.

αποσο εχουμε ακουσει, θα ερθει 2η φουρνια στην αγορα αρχες/μεσα Δεκεμβρη για τα Χριστούγεννα. Τωρα αν ολα αυτα φύγουν παλι σε ατομα με preorders που δε πηραν της πρωτης φουρνιας, ή θα βρεθει κανενα κ σε κάποιο ράφι, κανεις δε ξερει.

Αν το θες απο Ελληνικο κατάστημα, κανε ενα preorder σε καποιο καταστημα για να εισαι σε λιστα αναμονης και θα ελπιζεις οτι στην 2η γυρα θα το παρεις και εσυ.

Αλλιως, μπορεις να δοκιμασεις απο καταστηματα του εξωτερικου. Και εκει sold out ειναι παντου βεβαια, οποτε αν βρεις καπου για preorder και εκεινο για πιο μετα παει, οχι στο launch. Μπορείς φυσικα να το παρεις και απο ebay που κ εκει μπορεις να πληρωσεις με καρτα.

Αλλιως, μετρητα και αγγελίες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχει γίνει πάντως χαμος με το ps5 

Άπειρα κομμάτια έφυγαν με το preorder 

Εγώ είχα ρίξει προπαραγγελία μέσω τηλεφώνου που με είχαν πάρει από τον κωτσοβολο. 

Δημοσ.

Εγω παντως ειμαι πολυ προβληματισμενος με το συγκεκριμενο θεμα ιδιωτικοτητας..θα φοβομαστε να κλασουμε κιολας μην τυχον καποιος παρει τις κλανιες μας και τις μετατρεψει σε ρεψιματα.. 😭 Ενταξει μιλαμε ειστε υπερβολικοι καποιοι με το θεμα τοσο ωστε να πεις δεν θα παρεις την κονσολα ενω υπαρχουν ενα καρο λυσεις για να διατηρησεις την ιδιωτικοτητα σου.

• Like 3
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, icenex είπε

Εγω παντως ειμαι πολυ προβληματισμενος με το συγκεκριμενο θεμα ιδιωτικοτητας..θα φοβομαστε να κλασουμε κιολας μην τυχον καποιος παρει τις κλανιες μας και τις μετατρεψει σε ρεψιματα.. 😭 Ενταξει μιλαμε ειστε υπερβολικοι καποιοι με το θεμα τοσο ωστε να πεις δεν θα παρεις την κονσολα ενω υπαρχουν ενα καρο λυσεις για να διατηρησεις την ιδιωτικοτητα σου.

Αν τα πάρεις όλα με ένα πιντς αλουμινόχαρτου, δεν υπάρχει λύση. Δεν μπορείς με hardware switch να κλείσεις ούτε το χειριστήριο του PS5, ούτε την αλέξα, ούτε την smart TV :D  Το θέμα είναι να είσαι aware, όχι ότι μπορείς να κάνεις και πολλά αν είσαι μέσα στην τεχνολογία

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...