Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, argipent είπε

Δεν βλέπεις next-gen σε ένα game που φορτώνει έναν ολόκληρο κόσμο (και δε τόσο πυκνό) μέσα σε μερικά δεύτερα του δευτερολέπτου; Δεν βλέπεις next-gen σε ένα game που έχει το character complexity παραγωγών Pixar (και δε real time vs. pre-render); Δεν βλέπεις next-gen σε ένα game που έχει ΥΠΕΡ-desnity σε κάθε level που μας έχει δείξει;

Grammar Nazi detected

Μιας και είσαι και reviewer, το σωστό είναι "και δη". 😉

• Thanks 1
  • Απαντ. 14,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Vlad27 είπε

Grammar Nazi detected

Μιας και είσαι και reviewer, το σωστό είναι "και δη". 😉

Έχεις απόλυτο δίκιο!

Επεξ/σία από argipent
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, aekoupoli είπε

λεω να βαλω και 5ετη εγγυηση που ειναι +165ε γιαυτο.θα δω για 65 η 55 γτ ειμαι στα 2.30μ αποσταση οχι στα 2.50 και με παιρνει να το παω και λιγο πιο μπροστα τον καναπε,Παντως σαν τηλεοραση αξιζει η αναβαθμιση αυτο ηθελα να ρωτησω

Αν εισαι στα τοσο κοντα μην παρεις 65", αυτη η αποσταση ειναι οριακα για 55". Εγω ειμαι στα ~2,4μ με 50" και ερχεται ακριβως στο να μην κουραζει...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι η insomniac games δεν θα παραδώσει ένα υψηλής ποιότητας γραφικών παιχνίδι, όταν προηγουμένως έχει δώσει δείγματα γραφής με το spider man miles morales. Μάντης δεν είμαι φυσικά, αλλά η κοινή λογική λέει ότι θα είναι AAA όσον αφορά το οπτικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει φυσικά και το παράδειγμα κακοδιαχείρισης που έκανε η CD project Red με το cyberpunk, αλλά πλέον αυτή αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν και λειτουργεί προστατευτικά απέναντι σε όλους όσους developers τολμούν να σκεφτούν όπως έκανε αυτή.

Επεξ/σία από music_lover
  • Like 7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, music_lover είπε

Δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις ότι η insomniac games δεν θα παραδώσει ένα υψηλής ποιότητας γραφικών παιχνίδι, όταν προηγουμένως έχει δώσει δείγματα γραφής με το spider man miles morales. Μάντης δεν είμαι φυσικά, αλλά η κοινή λογική λέει ότι θα είναι AAA όσον αφορά το οπτικό αποτέλεσμα.

Υπάρχει φυσικά και το παράδειγμα κακοδιαχείρισης που έκανε η CD project Red με το cyberpunk, αλλά πλέον αυτή αποτελεί παράδειγμα προς αποφυγήν και λειτουργεί προστατευτικά απέναντι σε όλους όσους developers τολμούν να σκεφτούν όπως έκανε αυτή.

Οι devs δεν φταίνε σε τίποτα. Τα κεφάλια πάνω φταίνε, και της CDPR τα κάνανε σκατά. Το ανησυχητικό είναι ότι και η Σονυ δεν δίνει καλά δείγματα το τελευταίο διάστημα.

• Like 1
Δημοσ.

Στην κονσόλα που παρέλαβα πριν καμία 1Ο μέρες,και με άλλους που συζήτησα οι παθογένειες με το κοντρόλ δεν υπάρχει  και τον θορυβώ της κονσόλας είναι μηδαμινές .

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Brazhlias είπε

Αν τα επερχομενα GoW, Horizon και GT 7, εβγαιναν ακριβως (μα ακριβως) ιδια, αλλα ως exclusives στο ps5 και τα πλασαραν ως "next-gen", που "δεν μπορει να τα τρεξει η προηγουμενη γενια", ολοι θα παραμιλουσαν.

"Τι παιχνιδαρες ειναι αυτες" και "τι εχουμε να δουμε ακομα" κλπ κλπ. Ειναι ολα λιγο σχετικα λοιπον.

Θεωρω 100% πως ακομα και τα Demon's Souls, Returnal και Ratchet, θα μπορουσαν με μικρες, ανεπαισθητες παραχωρισεις να παιζουν κι αυτα στο ps4. Δεν το εκαναν για να "εχουν τα μουτρα" να σου πουν να αγορασεις ps5.

Αυτο δεν αλλαζει πως η Σονυ κοροιδεψε ξεκαθαρα τον κοσμο περσι, που παρουσιαζε παιχνιδια ως exclusive του ps5 ενω δεν ηταν. Ετερον εκατερον.

Το ιδιο και οταν ειπαν πως το 2021 θα βγει GoW, ενω και η κουτση Μαρια ηξερε, απο την πρωτη μερα, πως θα φαει delay. Στο βωμο του PR και του hypαρισματος, εριξαν λιγο σοτο παραπανω.

Τεραστιο φαουλ κατα τη γνωμη μου, παρολο που δεν πιστευω πως θα βλεπαμε αλλου επιπεδου παιχνιδια, αν ηταν exclulsives. Μικρες διαφορες, αλλα σημασια εχει η κοροιδια.

Μα ούτε τα Demons και Returnal λες ότι έχουν next gen visuals. Το Demons πχ δεν έχει καν RT, ενώ το Returnal είναι τόσο λιτό που δεν έχει απολύτως τίποτα να εντυπωσιάσει σε σχέση με last gen games, πλην των particle effects. To μόνο game που δείχνει να έχει next gen visuals είναι το R+C και αυτό στο 30 fps mode, γιατί το συγκρίνω με το προηγούμενο και είναι η μέρα με την νύχτα παντού.

Δε ξέρουμε αν από την αρχή δεν ήταν xgen στο σχεδιασμό an τα games θα ήταν παρόμοια. Το να έχεις σαπάκι cpu και καρβουνιάρη δίσκο είναι τρελός περιορισμός ακόμα και την ανάλυση να πετσοκόψεις και κάποια εφέ για να παίζει στο ps4.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, non-serviam είπε

...

Το έχουμε ξαναπεί δε μπορείς να συγκρίνεις το SeX και απλούς nvme του εμπορίου με την propertiary πατέντα της sony. Δεν έχουν ενσωματωμένο ανεξάρτητο 8κάναλο controller. Η αντίστοιχη δουλειά θα πέσει πάνω στο cpu/software (direct storage). Σε raw bandwidth νούμερα της πλάκας ιστορία είναι ο ssd του ps ~5 gb/s reads, αλλά θα δεις στους προτεινόμενους για expansion θα έχουν κάτι 980pro με 7 gb/s reads κλπ. Σε enterprise space υπάρχουν πολύ πιο ανεπτυγμένα προϊόντα (Liqid honey badger κλπ), αλλά ακόμα και αυτά σε συγκεκριμένα workloads μπορεί να είναι στα ίδια ή και πίσω από το ps5 καθώς έχουν απλά τρομερά IOPS και bandwidth. Και ο Linus τα ίδια πίστευε σε podcast και αναγκάστηκε να τα πάρει πίσω.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει μόνο ένα pc "game" που αξιοποιεί τους gen 4. Star Citizen. Για κάποιο λόγο σέρνεται σε απλούς sata.😁

Το πρόβλημα είναι ότι μιλάμε για κάτι που είναι 11 χρόνια kickstarter campaign. Κανένα hoax δεν έχει διαρκέσει τόσο πολύ.

Δημοσ.

Καλά όσο προχωράω το it takes two με τον γιο μου,τόσο πιο πολύ παιγνιδαρα γίνεται.Οσοι δεν το έχετε δοκιμασει,ορματε!!Τρελο γέλιο!

Δημοσ.

Παίδες, με τα saves του PS4 σε PS4 παιχνίδια τί γίνεται?? 

Θα έχω στα χέρια μου για λίγες βδομάδες το PS5 ενός φίλου από Σεπτέμβρη και θέλω να ξέρω αν μπορώ να τραβήξω τα saves του Red Dead 2 μέσω usb και να τα περάσω στο 5 (όπως γίνεται στο 4 όταν κάνεις επαναφορά back up). Παίζει κάτι τέτοιο?? 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...