Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, dr_thodt είπε

Πως ηρθαν ολα τουμπα ε? :D

ο Άλλος ο μασκαράς βάζει το meme του Leonardo Di Caprio Από το Django Unchained και μου έπεσε η μουστάρδα στο πληκτρολόγιο από την μπαγκέτα που έφαγα. :lol:

Επεξ/σία από Ren_of_Heavens
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

imageproxy.php?img=&key=1845fd3b90269583116 λεπτά για την TGS 

το βλεπω τωρα για πρωτη φορα. 3 μεσηλικες Ιαπωνες να μιλανε για videogames. ολιγον cringey.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, KilliK είπε

το βλεπω τωρα για πρωτη φορα. 3 μεσηλικες Ιαπωνες να μιλανε για videogames. ολιγον cringey.

σίγουρα θα δούμε πολλά jrpg. Δλδ ακόμα και το πρώτο game της παρουσιάσης το Vazawa δείχνει πανέμορφο. Το θέμα είναι πόσα από αυτά τα game θα έρθουν και προς τα εδώ. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chek2fire είπε

σίγουρα θα δούμε πολλά jrpg. Δλδ ακόμα και το πρώτο game της παρουσιάσης το Vazawa δείχνει πανέμορφο. Το θέμα είναι πόσα από αυτά τα game θα έρθουν και προς τα εδώ. 

επειδη ελειπα οταν ανοιξα ελεγε κατι για MGS και FF ? Τι ελεγε ; 

Δημοσ.

πππφφφ τριχες τιποτα δεν ανακοινωσε ο Φιλ. απλως τους ενημερωσε οτι στο πρωτο μισο του 2021 θα εχουν και το Xcloud στην Ιαπωνια.

• Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

οταν μιλαν οι γιαπωνεζοι και δεν καταλαβαινουμε τιποτα !

φφφφφ πολυ βαρος στα γιαπωνεζακια και εχει ηδη καταντησει βαρετο 

ανυπομωνω για RE8 ......!!!!!!!!!!!!

R-TYPE ???????????????? 😮

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ.
3 ώρες πριν, dr_thodt είπε

Eγω ή εσυ παιζεις με τις λεξεις που αλλα λες κ αλλα εννοεις? τεσπα το DOOM Eternal παιζει φανταστικα με pad (ενας λογος που παιζει τοσο καλα ειναι οι πολλες επιλογες παραμετροποιησης στα control options παρομοιες με του Titanfall 2 και Master Chief Collection), οποιος εχει παιξει στο ζωη του 4-5 fps σε κονσολες δεν θα εχει κανενα θεμα με το παιχνιδι. Oλα τα αλλα ειναι να ειχαμε να λεγαμε.

Εσυ εκανες like post που ελεγε οτι χανεις το χρονο που με εκανες quote, μαλλον εννοουσες παλι κατι αλλο και παλι δεν το καταλαβα. Tελος το off-topic απο εμενα.

Τι να σου πω αποψη σου και αποψη μου, εχω παιξει αρκετα fps με gamepad και βρηκα το eternal απαλευτο για τους λογους που ανεφερα και δεν εχουν να κανουν με το control sceme, το halo που αναφερεις ειναι φτιαγμενο για gamepad.. Tωρα τι εκανα like ενα post και κουραφεξαλα δεν ξερω ποσον χρονων εισαι αλλα δεν εχω ορεξη για τέτοιες μπουρδες. 

Peace. 😎

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ADHD είπε

Τι να σου πω αποψη σου και αποψη μου, εχω παιξει αρκετα fps με gamepad και βρηκα το eternal απαλευτο για τους λογους που ανεφερα και δεν εχουν να κανουν με το control sceme, το halo που αναφερεις ειναι φτιαγμενο για gamepad.. Tωρα τι εκανα like ενα post και κουραφεξαλα δεν ξερω ποσον χρονων εισαι αλλα δεν εχω ορεξη για τέτοιες μπουρδες. 

Peace. 😎

Για αυτό πήγες silver στο ow δε φταίγανε οι bad tiemates.😁

Βάλε ένα elite controller να δεις το φως το αληθινό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Daredevil είπε

Μακαρι το support απο Ιαπωνια να συνεχισει δυναμικα. Mε Katamari Reroll, Yakuza: Like a Dragon, DQ11, Balan Wonderworld, R-Type Final 2, Tetris Effect και Nier Replicant να κυκλοφορουν τους επομενους 6 μηνες και κατι ψιλα στο Xbox μια χαρα ικανοποιημενος ειμαι. :)

2 λεπτά πριν, ilos είπε

Για αυτό πήγες silver στο ow δε φταίγανε οι bad tiemates.😁

Βάλε ένα elite controller να δεις το φως το αληθινό.

Παντα φταιει το παιχνιδι ή το pad ή το frame-rate ή το lag, ποτε δεν φταιμε εμεις. Kλασσικ. :D 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...