Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 hours ago, Demis said:

Ένα πολύ καλό feature που προστέθηκε στην νεα εφαρμογή του xbox για το Android είναι η δυνατότητα να κάνεις preload οποιοδήποτε παιχνίδι στην κονσόλα σου, ακόμη και να δεν το έχεις αγορασμένο, ώστε να είναι έτοιμο όταν πάρεις το παιχνίδι. 

Το δοκίμασα με το Doom eternal το οποίο περιμένω να μπει στη συνδρομή αρχές του μήνα 

Καλό, πολύ καλό αυτό το feature.

Δημοσ.
15 minutes ago, anamenos said:

Καλό, πολύ καλό αυτό το feature.

Ναι, η αλήθεια είναι ότι καταπολεμά αυτή τη μάστιγα με το να πρέπει να περιμένεις πόσες ώρες να κάνει install το παιχνίδι. Χάνει από τη μαγεία του να το πάρεις και να παίξεις με τη μία, όπως παλιά! 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, moysatos79 είπε

Αξιζει η επεκταση εγγυησης απο Κωτσο στα 4 χρονια για 71 ευρω; ή του public 3 χρονια με 50 ευρω.

Εγω εβαλα στο  ps5  για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο.Τωρα για ενα χρονο παραπανω πιστευω ναι

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Εγω εβαλα στο  ps5  για να εχω και το κεφαλι μου ησυχο.Τωρα για ενα χρονο παραπανω πιστευω ναι

Με έναν χρόνο εγγύηση που δίνει η Sony φίλε, είναι μονόδρομος να βάλεις. H MS δίνει 2.

• Like 4
Δημοσ.
2 hours ago, moysatos79 said:

Αξιζει η επεκταση εγγυησης απο Κωτσο στα 4 χρονια για 71 ευρω; ή του public 3 χρονια με 50 ευρω.

Λογικά είναι το ίδιο πράγμα! Με την έννοια ότι μετά τα 2 χρόνια εγγύησης του κατασκευαστή αναλαμβάνει το public, κοτσ.. 

Μιας και έγινε αναφορά στο τομέα της εγγύησης, πιστεύετε ότι σε αυτή την γενιά θα παίξουν με refurbished? 

40 minutes ago, IceMatrix said:

Με έναν χρόνο εγγύηση που δίνει η Sony φίλε, είναι μονόδρομος να βάλεις. H MS δίνει 2.

Στην Ε.Ε είναι 2 χρόνια και τέλος! 

• Like 2
Δημοσ.

Το αν αξίζει η επέκταση εγγύησης είναι θέμα πιθανοτήτων να τα παίξει το μηχάνημα και πόσο θα κοστίζει αυτό το μηχάνημα να το πάρεις καινούργιο ή να το φτιάξεις όταν έρθει αυτή η στιγμή.

Το πιθανότερο είναι να μην αξίζει κατά την γνώμη μου. Σε 3 χρόνια πες το μηχάνημα αυτό θα αξίζει πόσο;; 300 ευρώ;; ...με πιθανότητα να τα έχει παίξει πόσο;; 10%;;  5%;; Αν 10% τότε 30 ευρώ αξίζει, αν 5% τότε 15 ευρώ αξίζει η εγγύηση.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Sanjuro είπε

Το αν αξίζει η επέκταση εγγύησης είναι θέμα πιθανοτήτων να τα παίξει το μηχάνημα και πόσο θα κοστίζει αυτό το μηχάνημα να το πάρεις καινούργιο ή να το φτιάξεις όταν έρθει αυτή η στιγμή.

Το πιθανότερο είναι να μην αξίζει κατά την γνώμη μου. Σε 3 χρόνια πες το μηχάνημα αυτό θα αξίζει πόσο;; 300 ευρώ;; ...με πιθανότητα να τα έχει παίξει πόσο;; 10%;;  5%;; Αν 10% τότε 30 ευρώ αξίζει, αν 5% τότε 15 ευρώ αξίζει η εγγύηση.

λέμε επιστημονικά τα ποσοστά, τεκμηριωμένα όχι αστεία 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε

Να το γράψω διαφορετικά... για να αξίζει θέλει ~20% πιθανότητα να τα παίξει στο 2ο ή/και 3ο έτος κατοχής του μηχανήματος. Εγώ έχω φίλους με κονσόλες αλλά κάτι τέτοιο δεν έχω πετύχει. Βέβαια η εμπειρία μου δεν είναι αρκετό sample size, όμως νιώθω πως τα ποσοστά που έβαλα παραπάνω μάλλον γενναιόδωρα ήταν! Πιθανότατα λιγότερο αξίζει η εγγύηση.

Επεξ/σία από Sanjuro
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γενικα εγω ποτε δεν αγοραζω επεκταση εγγύησης, οποια κονσολα μου είχε προβλημα το εκδήλωσε πολυ νωρίς σχεδον μεσα στην πρωτη βδομαδα, παρτε την λοιπον καντε ενα ατυπο stress-test με συνεχομενη λειτουργια και αν δεν παθει τιποτα λογικα δεν θα παθει σε 1-2 χρονια αν δεν κανετε εσείς καμια βλακεια του στυλ τη βαζω πανω σε χαλι καλοκαιρι, μπλοκαρω το exhaust, τιγκα στη σκονη κλπ. Οι ηλεκτρονικες συσκευες δεν χαλανε απο μονες τους τοσο ευκολα ιδιαιτερα μετα απο ενα χρονο λειτουργιας, αν ειναι να γινει κατι θα γινει λογικα μεσα στον χρονο αναλογα και με τη χρηση που κανει καποιος οποτε για εμενα δεν αξιζει η επεκταση εγγύησης.

Το μονο επιστημονικα τεκμηριωμένο ειναι οτι βγαζουν λεφτα απο αυτες αλλιως δεν θα τις πουλουσαν.

Επεξ/σία από ADHD
  • Like 3
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, ADHD είπε

Γενικα εγω ποτε δεν αγοραζω επεκταση εγγύησης, οποια κονσολα μου είχε προβλημα το εκδήλωσε πολυ νωρίς σχεδον μεσα στην πρωτη βδομαδα, παρτε την λοιπον καντε ενα ατυπο stress-test με συνεχομενη λειτουργια και αν δεν παθει τιποτα λογικα δεν θα παθει σε 1-2 χρονια αν δεν κανετε εσείς καμια βλακεια του στυλ τη βαζω πανω σε χαλι καλοκαιρι, μπλοκαρω το exhaust, τιγκα στη σκονη κλπ. Οι ηλεκτρονικες συσκευες δεν χαλανε απο μονες τους τοσο ευκολα ιδιαιτερα μετα απο ενα χρονο λειτουργιας, αν ειναι να γινει κατι θα γινει λογικα μεσα στον χρονο αναλογα και με τη χρηση που κανει καποιος οποτε για εμενα δεν αξιζει η επεκταση εγγύησης.

Το μονο επιστημονικα τεκμηριωμένο ειναι οτι βγαζουν λεφτα απο αυτες αλλιως δεν θα τις πουλουσαν.

4geti2.jpg

Δημοσ.
5 hours ago, xtrmsnpr said:

Με λίγο σουλούπωμα και έτοιμη η πτυχιακή! 

Εντωμεταξύ είναι πρώτη φορά που θέλω να αγοράσω ένα προϊόν Day one και δεν φοβάμαι καθόλου για παιδικές ασθένειες. Γενικά είμαι δύσκολος και πάντα περιμένω να περάσει μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν είχα 4k tv θα είχα κάνει pre-order! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...