Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά και οι 4K μόνο στο όνομα είναι  κάνα τούβλο Χ και θέλουμε και σωστή απόδοση 10bit  HDR :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • Like 1
  • Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και εγώ έλεγα ότι θέλω 1080/60 αλλά πήρα μια oled και παίζοντας κάποια παιχνίδια σε 4Κ,δε λέω πλέον τα ίδια.Μαλλον το 2Κ/60 είναι το sweet spot.

• Like 3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kostiger είπε

Άμα δεν ξέρουν από μαρκετιγκ ας ρωτήσουν την Bethesda, που το 2018 έβγαλε το trailer για το TES VI, το 2020 δεν έχει καν ξεκινήσει το development και προβλέπεται να κυκλοφορήσει το παιχνίδι μετά το 2025!!! έτσι γίνονται οι παρουσιάσεις κύριοι με αέρα καπνιστό δημιουργείς το Hype! 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λογικό ρε παιδιά, το 2018 δημιουργήθηκε το Studio.... άλλωστε έχουμε και αυτό το σχόλιο περί της απουσίας ή παρουσίας της The Iniatiative στις 23:

https://www.resetera.com/threads/xbox-game-studios-ot-ix-brought-to-you-by-aaron-greenberg.215580/page-346#post-39038530

Για όσους δεν θέλουν να κάνουν κλικ:

image.png.b79f1c8c98b10e953f5b35afd5cfea2e.png

Επεξ/σία από Venerable
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Venerable είπε

Λογικό ρε παιδιά, το 2018 συστήθει το Studio.... άλλωστε έχουμε και αυτό το σχόλιο περί της απουσίας ή παρουσίας της The Iniatiative στις 23:

https://www.resetera.com/threads/xbox-game-studios-ot-ix-brought-to-you-by-aaron-greenberg.215580/page-346#post-39038530

Για όσους δεν θέλουν να κάνουν κλικ:

image.png.b79f1c8c98b10e953f5b35afd5cfea2e.png

ειναι γενικοτερο το θεμα με τα νεα στουντιος της ms, ολα θα χρειαστουν χρονο πριν μεταβουν στο ΑΑΑ...Δε γινεται απο την μια μερα στην αλλη...ουτε μηχανες εχουν ετοιμες, ουτε τα ατομα...Περα απο την playground που και αυτη θα δοκιμαστει σε νεα πραγματα, θα ριξουν τα μικροφωνα με το psychonauts(παιχνιδαρα) και το wasteland? Θα μου πεις αν εχει καλο third party support απο exclusives και το halo ειναι στα επιπεδα της bungie και το fable π.χ. το νεο zelda θα ειναι υπεραρκετα, αλλα  θα ειναι? ερωτηματικα...

προσωπικα πιστευω οτι η οποια εκπληξη της ms δεν θα ειναι απο αποψη παιχνιδιων, αλλα στις υπηρεσιες...εκει εχει τα λεφτα να κανει οτι παιχνιδι θελει....ιδωμεν...

Επεξ/σία από xavier
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Paragontas-x αν μπορεί η MS να φτιάξει  μηχάνημα 4κ/60 fps δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Αν για χάρη της 4Κ ανάλυσης έχουμε 30 καρέ ή frame rate που κάνει τραμπάλα ανάμεσα σε 30 και 60 καρέ χαλάει την ροή του παιχνιδιού για μένα. Είμαστε στο 2020 και πρέπει να έχουμε επιλογές. Ας βάλουν 2-3 options να διαλέγουμε graphics ή performance όπως κάνουν ήδη τα PRO/X.Δεν θέλουμε όλοι οι χρήστες να δεχόμαστε 30 frames (άσχετα αν μπορούμε να παίζουμε κι έτσι) επειδή κάποιοι ζητούν το υπέρμετρο eye candy. Ορισμένοι θέλουμε πιο fluid εμπειρίες και ας μην έχουμε TOP γραφικά.Το ομαλότερο frame rate κολακεύει αυτό που βλέπουμε όταν παίζουμε στην οθόνη/τηλεόρασή μας.:)

Επεξ/σία από Ren_of_Heavens
  • Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Ευτυχώς είσαι η μειοψηφία.

Πιστεύεις τη Ms και εταιρίες σαν την Ms την ενδιαφέρουν αγορές όπως η Ελλάδα?

Εννοείτε πως όχι.

Γραμμένους μας έχουν από τη στιγμή που υπάρχουν αγορές τρελά μεγαλύτερες από εμάς.

Όταν λέω "φτωχές" αγορές, εννοώ και την Κίνα και την Ινδία όπου το κατακεφαλήν ΑΕΠ τους είναι 3 και 5 φορές μικρότερο από το δικό μας. Σε αυτές τις αγορές αυτοί που έχουν 4Κ TV είναι υπερβολικά λίγοι. Αλλά ακόμα και στην Αμερική, το ποσοστό κατόχων 4Κ τηλεοράσεων είναι 30%. Σε 5 χρόνια τα νούμερα σίγουρα θα είναι διαφορετικά, αλλά τώρα δεν είναι.

• Moderators
Δημοσ.
12 hours ago, chrisgewrgi said:

Και ομως..οποιος ασχολειται με το gaming τα τελευταια χρονια ,εχει φορτωθεί και μια 4k tv.

Εστω αν αυτη ειχε 400ευρω

Δεν ισχύει αυτό. Ασχολούμαι με το gaming από τότε που γεννήθηκα, πολύ σοβαρότερα από τον μέσο gamer. Και παίζω ακόμα σε Full HD τηλεοράσεις και οθόνες. Γιατί ενδιαφέρομαι για άλλα πράγματα όπως lag, παλέτα κλπ. Για να βρω όλα όσα ζητάω σε μία 4Κ TV θα χρειαζόμουν 2-3 μισθούς που δεν μου περισσεύουν. 

Αλλά και 4Κ τηλεόραση να είχα, πάλι το performance mode θα επέλεγα στα games μου, εφόσον προσφερόταν.

• Like 4
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν ισχύει αυτό. Ασχολούμαι με το gaming από τότε που γεννήθηκα, πολύ σοβαρότερο από τον μέσο gamer. Και παίζω ακόμα σε Full HD τηλεοράσεις και οθόνες. Γιατί ενδιαφέρομαι για άλλα πράγματα όπως lag, παλέτα κλπ. Για να βρω όλα όσα ζητάω σε μία 4Κ TV θα χρειαζόμουν 2-3 μισθούς που δεν μου περισσεύουν. 

Αλλά και 4Κ τηλεόραση να είχα, πάλι το performance mode θα επέλεγα στα games μου, εφόσον προσφερόταν.

Ισχύει αυτό, παρομοίως ασχολούμαι με το gaming πολύ παραπάνω από τον μέσο gamer, τουλάχιστον μία 25ετία. Αν εσύ δεν έχεις πάρει 4k τηλεόραση δεν πάει να πει ότι αντικατοπτρίζεις τους υπόλοιπους gamers. Κι εμείς ενδιαφερόμαστε για input lag, για HDR10+, για game modes, για performance modes, για Dolby, κτλ. κτλ.
Η διαφορά σ'ένα One X με 1080p τηλεόραση και 4k είναι τουλάχιστον τεράστια. Οποιοσδήποτε θεωρεί τον εαυτό του serious gamer θα επενδύσει σε μία καλή 4k τηλεόραση ή monitor.
Είναι το μέσο με το οποίο έχεις επαφή με το gaming. 
Είναι σα να μου λες ότι σε premium αμάξι θα πας να βάλεις Κινέζικα λάστιχα.

• Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, bill_viper said:

Ισχύει αυτό, παρομοίως ασχολούμαι με το gaming πολύ παραπάνω από τον μέσο gamer, τουλάχιστον μία 25ετία. Αν εσύ δεν έχεις πάρει 4k τηλεόραση δεν πάει να πει ότι αντικατοπτρίζεις τους υπόλοιπους gamers. Κι εμείς ενδιαφερόμαστε για input lag, για HDR10+, για game modes, για performance modes, για Dolby, κτλ. κτλ.
Η διαφορά σ'ένα One X με 1080p τηλεόραση και 4k είναι τουλάχιστον τεράστια. Οποιοσδήποτε θεωρεί τον εαυτό του serious gamer θα επενδύσει σε μία καλή 4k τηλεόραση ή monitor.
Είναι το μέσο με το οποίο έχεις επαφή με το gaming. 
Είναι σα να μου λες ότι σε premium αμάξι θα πας να βάλεις Κινέζικα λάστιχα.

To premium αμάξι είναι η 4Κ των €400;

Εντάξει, ας μείνω με το i20 μου τότε, δεν πειράζει.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Malthador είπε

To premium αμάξι είναι η 4Κ των €400;

Εντάξει, ας μείνω με το i20 μου τότε, δεν πειράζει.

Δε νομίζω να έγραψα το έγραψα πουθενά αυτό.

Αν θες να το πάμε στο οικονομικό, μία 4k των 500€ δεν έχει καλύτερη ανάλυση από μία 1080p των 300-400-500€;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...