Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Segakias είπε

Κονσόλα πήρες;

Πότε θα χουμε ξανά στην αγορά? Είναι έγκλημα να ξεκινάνε οι γιορτές, να χω 20 μέρες άδεια με τηλεργασία και να μη μπορώ να αγοράσω. Τι στο διαόλο σκέφτεται η Microsfot?

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, red1 είπε

Προφανώς Music αλλά και πάλι δεν προλαβαίνεις.
Αυτο τον καιρό παίζω Doom Eternal, Jedi fallen order, ξεκίνησα και DA: inquisition, Gears tactics και τώρα μπήκαν και κατι Greedfall, Dragon Quest, Control κτλπ...και ειδες τι αλλο θα μπει Δεκέμβριο μήνα, και όλα αυτά που ανέφερα είναι παιχνίδια που με ενδιαφέρουν να τα τερματίσω, δεν προλαβαίνεις ρε φίλε για να τα παίξεις όλα ή, να τα ευχαριστηθείς "κανονικά" καθώς η φάση είναι "φυγε εσύ, έλα εσύ" καθώς σε πιάνει η ανησυχία οτι κάποια απο αυτά θα αφαιρεθεί απο τη λίστα.

Προβλήματα 1ου κόσμου, ξέρω ;) 

Σε νιώθω γιατί ούτε και εγώ προλαβαίνω..δυστυχώς ο ελεύθερος μας χρόνος λόγω υποχρεώσεων είναι λιγοστός.

• Like 1
Δημοσ.

Εχει κάποιος πληροφόρηση ποτέ θα έρθει η δεύτερη παρτίδα; Θα προλάβουμε να παίξουμε το 20 η από του χρόνου; 😛 Η παραγγελία έγινε 1/12 πρωί και την στιγμή της παραγγελίας ο Κολομβούνης έγραφε παράδοση σε 3 εργάσιμες... 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Γιαννιώτης είπε

Μόλις παραλάβαμε! Καλή χρονιά σε όλους και υπομονή σε όσους αναμένουν! 

IMG_20201212_101059.jpg

Το άνοιγμα πρεπει να ειναι  Ιεροτελεστία....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, juliahna12 είπε

Εχω αγοράσει συνδρομές αλλά και παιχνίδια, δεν συνάντησα ποτέ πρόβλημα!

Τελεια , μολις αγόρασα το ΝΒΑ 2κ21 Next Gen με 30% έκπτωση σε σχεση με Xbox Store, μου εστειλαν τον κωδικό οπότε το απόγευμα μετά τη δουλειά θα το τσεκάρω

Σε ευχαριστω φίλε μου!

Επεξ/σία από whiteman7
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, whiteman7 είπε

Τελεια , μολις αγόρασα το ΝΒΑ 2κ21 Next Gen με 30% έκπτωση σε σχεση με Xbox Store, μου εστειλαν τον κωδικό οπότε το απόγευμα μετά τη δουλειά θα το τσεκάρω

Σε ευχαριστω φίλε μου!

Βάλτο από το κινητό να κατεβαίνει  😀

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...