Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
52 minutes ago, Questioner said:

Κανένα αξιόλογο με local co op στο gamepass υπάρχει; 

πολλα εγω προτεινω overcooked/moving out/darksiders genesis/minecraft dungeons/streets of rage 4

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Questioner είπε

Κανένα αξιόλογο με local co op στο gamepass υπάρχει; 

Μαζί με αυτά του @privateer, δες και children of morta (roguelike diabloειδές 2p), man of medan (interactive ταινία, ελαφρώς "μιας χρήσης" ως 5p με ένα χειριστήριο), battletoads (τύπου streets of rage με μερικά άσχετα levels, 3p), broforce (retro platform shooter, 4p), gears 5 (ως 3 τοπικά, ο ένας με περιορισμένο combat role), halo MCC (το 5 δεν έχει split), guacamelee 2(platform action metroidvania, 4p) 

άκυρο το broforce, τελικά μάλλον είναι pc only

edit: Μερακλήδικη επιλογή το indivisible, platforming 2d side-scrolling jrpg με σύστημα μάχης που φέρνει στο αρχαίο valkyrie profile: ομάδα 4 χαρακτήρες, κάθε face button στέλνει για attack τον αντίστοιχο χαρακτήρα και το ζουμί είναι στα combos και attack modifiers (button, down+button κλπ). Στο coop βασικά "μοιράζει" τους χαρακτήρες σε πολλά χειριστήρια, αλλά ίσως υπεραπλοποιεί τα πράγματα.

Έτσι και αλλιώς ήταν εξαιρετικό στον τεχνικό τομέα, αλλά εξαφανίσανε και κάτι μικροstutters από τις αλλαγές σε IO και cutscenes.

Επεξ/σία από iddqdiddqd
  • Like 1
Δημοσ.

Λίγο για το χειριστήριο να πω ότι η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της microsoft του δίνει το κατάλληλο βάρος για τα γούστα μου βέβαια γιατί με τις απλές μπαταρίες μου ήταν αρκετά ελαφρύ στο χέρι. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chek2fire είπε

Λίγο για το χειριστήριο να πω ότι η επαναφορτιζόμενη μπαταρία της microsoft του δίνει το κατάλληλο βάρος για τα γούστα μου βέβαια γιατί με τις απλές μπαταρίες μου ήταν αρκετά ελαφρύ στο χέρι. 

Δεν τις αλλάζω με τίποτα:

v1Qvs03.jpg

• Like 2
Δημοσ.
59 λεπτά πριν, Questioner είπε

Δεν τις αλλάζω με τίποτα:

v1Qvs03.jpg

και εγώ χρησιμοποιώ eneloop απλά αυτή της microsoft βολεύει γιατί βάζεις το χειριστήριο με την μια σε usb για φόρτιση και δεν κάθεσε να βάζεις και να βγάζεις μπαταρίες. 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έφεραν το χειριστήριο με μια ενσωματωμένη  μπαταρία επαναφορτιζόμενη όπως είναι στο nintendo 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, chek2fire είπε

και εγώ χρησιμοποιώ eneloop απλά αυτή της microsoft βολεύει γιατί βάζεις το χειριστήριο με την μια σε usb για φόρτιση και δεν κάθεσε να βάζεις και να βγάζεις μπαταρίες. 

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έφεραν το χειριστήριο με μια ενσωματωμένη  μπαταρία επαναφορτιζόμενη όπως είναι στο nintendo 

Γλυτώνουν κάτι ψιλά από κόστος μπαταρίας, κερδίζουν κάτι ψιλά από πωλήσεις play & charge.

Εμένα μου είναι αρκετά βολικό: έχω ένα κουτάκι με γεμάτες eneloop/ladda στο σαλόνι, και όταν δω battery low αρκεί να βρω 30" downtime στο επόμενο δίωρο να κάνω τράμπα. Το προτιμώ από το να παίξω με καλώδιο για 1-2 ώρες αν ξεχαστώ.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, moysatos79 είπε

Επιτέλους

_20201218_142628.JPG

Τα παρηγγειλα και εγω τα SteelSeries arctic one wireless απο public.Ειναι καλη επιλογη φανταζομαι γιατι δεν εχω ιδεα απο ακουστικα αλλα διαβασα καλες κριτικες.Δουλεουν φανταζομαι και με το series x μη τη πατησουμε?

Επεξ/σία από jimtriol
  • Like 1
Δημοσ.

Τωρα με τις προσφορες των παιχνιδιων απο τη microsoft  θα παρει φωτια το βραζιλιανικο store 😛 27€ εχει εκει !!

Αντε βαρια βαρια με τις ισοτιμιες gift cards κτλ να παει 29€ !

Δημοσ.

Ολα καλα με τις φωτογραφιες και τα σχετικα...αλλα δεν μπορω να κανω set up την κονσολα!

Βαζω τον κωδικο της τηλεορασης,μου βγαζει connected και στο καπακι με γυρναει ξανα στη ιδια οθονη και λεει να προσπαθησω ξανα,Δηλαδη σαν να εβαλα λαθος κωδικο.

Δοκιμασα με ethernet και χωρις...δοκιμασα σε 2 διαφορετικες τηλεορασεις,δοκιμασα με 2 διαφορετικα κινητα,δοκιμασα με 2 καλωδια hdmi,δοκιμασα με 2 εφαρμογες xbox στο playstore.

Ειχε κανεις τετοιο θεμα;Μπορω να κανω set up την κονσολα εκτος εφαρμογης κινητου;

Εχω σκασει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...