Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το έχω και εγώ το θέμα αυτό με το HDR με samsung, το πρόβλημα γίνετε σε μένα τουλάχιστον όταν έχω κλείσει την κονσόλα και μετά την ανοίξω και μπω στο παιχνίδι με quick resume τότε δεν ενεργοποιεί το HDR πρέπει να κλείσω το παιχνίδι και να το ξεκινήσω πάλι

Δημοσ.
13 ώρες πριν, george4791 είπε

Καλησπερα φιλε, εννοω οταν ξεκιναω ενα παιχνιδι μπαινει κανονικα σε hdr mode, οταν κλεισω την τβ (το παιχνιδι συνεχιζει και παιζει ή ειναι στο pause) οταν ξανανοιξω την τβ εχει χασει το hdr mode το παιχνιδι και πρεπει να το ξαναξεκινησω για να μπει παλι σε hdr

Μαλλον ειναι προβλημα των oled lg μονο με xbox, το εχουν και αλλοι αυτο το θεμα με το hdr και ξεκινησε απο το τελευταιο update firmware της τβ πριν καποιους μηνες

Και σε εμένα το ίδιο γίνετε με την oled 754 Philips, όταν κλείνω την τηλεόραση και το series x το έχω ανοιχτό...

Δημοσ.

Οποτε ειναι θεμα τηλεορασης τελικα,

Ευτυχως που το series x εχει απιστευτα γρηγορα loading times και δεν ειναι ενοχλητικο να ξαναφορτωνεις το παιχνιδι

Δημοσ.
Στις 24/1/2021 στις 9:00 ΠΜ, george4791 είπε

Καλημερα παιδια, στο xbox one s οταν επαιζα καποιο παιχνιδι με hdr εμπαινε κανονικα το hdr και πριν περιπου ενα μηνα οταν εκλεινα και ανοιγα την τηλεοραση το εχανε ενω πριν δεν ειχα τετοιο προβλημα,

Επειδη στο ps4 pro δεν μου το κανει υπεθεσα οτι θα φταει η κονσολα αλλα χθες που πηρα το series x κανει παλι το ιδιο,

Εχω αλλαξει hdmi καλωδια, εχω κανει reset και την τβ (lg oled) και τις κονσολες αλλα επιμενει οταν κλεινω την τβ να χανει το hdr και να θελει επανεκινηση του παιχνιδιου για να μπει παλι,

Μηπως καποιος εχει καμια ιδεα; μου φαινεται περιεργο που κραταει το hdr στο ps4 αλλα το χανει στο xbox

Ευχαριστω/γιωργος

Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα στο One X με samsung Q70T. πχ στο FH4 ενώ παίζω με hdr αν αλλάξω πηγή και μετά ξαναγυρίσω το hdr εξαφανίζεται. Το ίδιο και αν κλέισω και ξανανοίξω την tv. Μοναδική λύση η επανεκκίνηση του παιχνιδιού. Το κάνει όμως από την πρώτη μέρα που πήρα την tv (κανα δίμηνο) οπότε το θεώρησα φυσιολογικό.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

Το ίδιο συμβαίνει και σε εμένα στο One X με samsung Q70T. πχ στο FH4 ενώ παίζω με hdr αν αλλάξω πηγή και μετά ξαναγυρίσω το hdr εξαφανίζεται. Το ίδιο και αν κλέισω και ξανανοίξω την tv. Μοναδική λύση η επανεκκίνηση του παιχνιδιού. Το κάνει όμως από την πρώτη μέρα που πήρα την tv (κανα δίμηνο) οπότε το θεώρησα φυσιολογικό.

Με Series X και Samsung Q7F δεν έχω διαπιστώσει κάτι.

Μπορείς να μου πεις πως το βλέπεις μήπως μου διαφεύγει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, bill_viper είπε

Με Series X και Samsung Q7F δεν έχω διαπιστώσει κάτι.

Μπορείς να μου πεις πως το βλέπεις μήπως μου διαφεύγει;

πχ ενώ παίζω κανονικά, αν γυρίσω στα αναλογικά κανάλια και μετά ξαναπάω στο xbox τότε χάνεται το HDR και βλέπω τα χρώματα κάπως διαφορετικά (πιο καρτουνίστικα να το πω). Επισης αν πάω στο μενού εκεί που δείχνει σε τι mode είναι η tv δεν υπάρχει πλέον το εικονίδιο HDR δεν υπάρχει.Το ίδιο γίνεται και αν κλείσω/ανοίξω την tv

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

πχ ενώ παίζω κανονικά, αν γυρίσω στα αναλογικά κανάλια και μετά ξαναπάω στο xbox τότε χάνεται το HDR και βλέπω τα χρώματα κάπως διαφορετικά (πιο καρτουνίστικα να το πω). Επισης αν πάω στο μενού εκεί που δείχνει σε τι mode είναι η tv δεν υπάρχει πλέον το εικονίδιο HDR δεν υπάρχει.Το ίδιο γίνεται και αν κλείσω/ανοίξω την tv

Σε εμένα γίνεται μόνο όταν κλείσω την τηλεόραση για 10-15 λεπτά για να κάνει refresh τα pixel στο πάνελ, αλλά έχω ανοιχτό το series x.. Αν κλείσω την κονσόλα σε instant mode και την τηλεόραση μετά δεν χάνεται.. Αν έχω πάλι ανοιχτό το xbox και αλλάξω σε κανάλι πάλι δεν χάνεται το hdr.. Μόνο όταν είμαι μέσα στο game που έχει hdr mode και κλείσω την tv και την ξανά ανοίξω, τότε φεύγει το hdr.. Και όπως είπες φίλε φαίνεται η διαφορά στα χρώματα και στο mode της τηλεόρασης γράφει παιχνίδι και όχι hdr παιχνίδι.. 

Δημοσ.

Ερωτηση για το smart delivery:

Παρελαβα το series X εβαλα τον δισκο οκ τα διαβασε ολα τα games εκτος απο το halo collection που απο οτι καταλαβαινω με αναγκαζει να το ξανακατεβασω (139GB) .Γιατι δεν σου δινει την δυνατοτητα να παιζεις την εκδοση χωρις την αναβαθμιση? δεν ηθελα να χαλαω gb του εσωτερικου δισκου

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dolcegusto04 είπε

Ερωτηση για το smart delivery:

Παρελαβα το series X εβαλα τον δισκο οκ τα διαβασε ολα τα games εκτος απο το halo collection που απο οτι καταλαβαινω με αναγκαζει να το ξανακατεβασω (139GB) .Γιατι δεν σου δινει την δυνατοτητα να παιζεις την εκδοση χωρις την αναβαθμιση? δεν ηθελα να χαλαω gb του εσωτερικου δισκου

Εφόσον είσαι online σε αναγκάζει να παίζεις την τελευταία έκδοση του παιχνιδιού το οποίο είναι λογικό. 

Όμως, πες ότι δεν έπαιρνε ποτέ update το παιχνίδι πάλι θα έπρεπε να εγκατασταθεί στον δίσκο και θα σου καταλαμβανε τον ίδιο χώρο. Στη γενιά που μας πέρασε τα cd είναι απλά τα διαπίστευτηρια για να τρέξει το παιχνίδι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαθέσιμο για όποιον ψάχνει, στο Public, στο κατάστημα της Τσιμισκή φαίνεται για παράδοση σήμερα - αύριο Τρίτη 26/1. Έριξα μια πιστολιά, θα ενημερώσω 

Επεξ/σία από Demis
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Demis είπε

Διαθέσιμο για όποιον ψάχνει, στο Public, στο κατάστημα της Τσιμισκή φαίνεται για παράδοση σήμερα - αύριο Τρίτη 26/1. Έριξα μια πιστολιά, θα ενημερώσω 

Στο καταστημα?

Διοτι στο σαιτ δεν εμφανιζει κατι για διαθεσιμοτητα

Δημοσ.
4 minutes ago, spartan29gr said:

Στο καταστημα?

Διοτι στο σαιτ δεν εμφανιζει κατι για διαθεσιμοτητα

Ναι, έκανα αναζήτηση απο Google, xbox series x public, με πέταξε στο διαφημιστικό που λέει 509,99 - Απόκτησε το, και εκεί μου το έβγαλε διαθέσιμο. Από το public μέσα όντως δεν το βρίσκει

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...