Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v2

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικές συστάσεις (που ισχύουν συγχρόνως με τους όρους χρήσης του forum) για να παραμείνει το θέμα ανοιχτό:

• Συζητήστε πάνω στην συγκεκριμένη κονσόλα (specs, περιφερειακά, προγραμματισμένες κυκλοφορίες, απορίες)
  • Αποφύγετε το VS με άλλες κονσόλες ή/και PC στο βαθμό του δυνατού
  • Αποφύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή γενικεύσεις του στυλ "fan boys", "haters" κλπ
  • Μην απαντάτε σε προβληματικά μηνύματα. Στείλτε αναφορά για να τα χειριστούν οι αρμόδιοι συντονιστές.

Αν το topic ξεφύγει, χωρίς να σταλούν αναφορές, θα κλειδώσει επ' αόριστον.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εμενα τιποτα δεν μου κανει εντυπωση, αντιθετως επιβεβαιωνει αυτο που λεγαμε εξαρχης, οτι η ολη τεχνολογια ειναι ενα marketing stunt, αφου δεν υπηρχε περιπτωση να την δουμε εξω απο το κλειστο  οικοσυστημα της σε  cross-platform τιτλους. το  θεμα ομως ειναι οτι αυτο το marketing πιανει, σε χτεσινο 9GAG ποστ για τα γραφικα του Hitman 3 στο XSX, καποιος σχολιαζε οτι μολις βγουν τα πρωτα PS5 παιχνιδια με  ssd streaming θα κανει σκονη το XBX. δεν εχουν καν καταλαβει σε τι ωφελει πραγματικα αυτη η τεχνολογια.

Αναφορά σε κείμενο

από την στιγμή που το υποστηρίζει η UE5 και τα 1str party studios της σίγουρα δεν θα καταλήξει

η συζητηση γινεται για τους 3rd τιτλους, και οχι για τα στουντιο της Σονυ.

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, privateer είπε

Της πλακας συγκριση

Στα πολυ βαρια παιχνιδια σαν το assasins creed valhala π.χ ,πολυ δυσκολο να  ετρεχε σε 4κ/60 στο πισακι των 500 ευρω

23 ώρες πριν, Demis είπε

Διαθέσιμο για όποιον ψάχνει, στο Public, στο κατάστημα της Τσιμισκή φαίνεται για παράδοση σήμερα - αύριο Τρίτη 26/1. Έριξα μια πιστολιά, θα ενημερώσω 

Ειχες καμια νεα ενημερωση για την παραγγελια σου?

Εγω ακομα ειμαι στο σταδιο προς διεκπεραιωση

Δημοσ.
49 minutes ago, spartan29gr said:

Της πλακας συγκριση

Στα πολυ βαρια παιχνιδια σαν το assasins creed valhala π.χ ,πολυ δυσκολο να  ετρεχε σε 4κ/60 στο πισακι των 500 ευρω

Ειχες καμια νεα ενημερωση για την παραγγελια σου?

Εγω ακομα ειμαι στο σταδιο προς διεκπεραιωση

Ακόμη τίποτα συνταρακτικο. Άλλαξε προ 2ωρου σε "Υπό επεξεργασία". Δεν έχω ιδέα αν είναι καλό ή κακό αυτό 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Demis είπε

Ακόμη τίποτα συνταρακτικο. Άλλαξε προ 2ωρου σε "Υπό επεξεργασία". Δεν έχω ιδέα αν είναι καλό ή κακό αυτό 

Νομιζω οτι ειναι καλο

Δημοσ.
3 minutes ago, spartan29gr said:

Νομιζω οτι ειναι καλο

Ας είναι. Θα ενημερώσω με το που πέσει τηλέφωνο για παραλαβή 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Demis είπε

Ας είναι. Θα ενημερώσω με το που πέσει τηλέφωνο για παραλαβή 

Μολις μιλησα με εναν πωλητη,και μου ανεφερε οτι ειναι σε κατασταση στο να φυγει απο την αποθηκη για να παει στο καταστημα της επιλογης σας

Του λεω σιγουρα?μην φαω κανα ακυρο στο τελος?μου λεει οχι μην ανησυχειτε

Επεξ/σία από spartan29gr
  • Like 1
Δημοσ.

Και σε μένα άλλαξε σε υπο επεξεργασία... πήρα 200 τηλέφωνα αλλά δεν απαντάνε ποτε στο τμήμα video games. Θα ενημερώσω για ότι νεότερο. Και έκανα όνειρα πως θα το είχα σήμερα γμτ  :D 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, twidel είπε

Και σε μένα άλλαξε σε υπο επεξεργασία... πήρα 200 τηλέφωνα αλλά δεν απαντάνε ποτε στο τμήμα video games. Θα ενημερώσω για ότι νεότερο. Και έκανα όνειρα πως θα το είχα σήμερα γμτ  :D 

Μην παιρνεις κατευθειαν εκει

Αλλα στην επιλογη εξελιξη παραγγελιας στο τηλεφωνικο κεντρο

Εγω κατευθειαν επιασα παντως γραμμη

Σε ποιο σταδιο σου γραφει τωρα υπο επεξεργασια?

Εχει 4 συνολικα

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει στο σκρουτζ διαθέσιμο αυτή τι στιγμή απο μαγαζίστην αθήνα  στα 539

3 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Μην παιρνεις κατευθειαν εκει

Αλλα στην επιλογη εξελιξη παραγγελιας στο τηλεφωνικο κεντρο

Εγω κατευθειαν επιασα παντως γραμμη

Σε ποιο σταδιο σου γραφει τωρα υπο επεξεργασια?

Εχει 4 συνολικα

"κατάσταση: Υπό επεξεργασία
εκτιμώμενο διάστημα παράδοσης: Δευτέρα 25/01 έως Τρίτη 26/01

Σε διαδικασία συλλογής"

χτες ηταν σε φάση διεκπαιραιωσης

Πηρα σε αυτο που λες αλλα δεν με επεισε 100% νομιζω οτι μου ελεγε απλα οτι εβλεπα και εγω και γιαυτο ηθελα να μιλησω με τσιμισκη στο συγκεκριμενο τμημα. τελος παντων.. θα δουμε :) 

Επεξ/σία από twidel
  • Like 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, twidel είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει στο σκρουτζ διαθέσιμο αυτή τι στιγμή απο μαγαζίστην αθήνα  στα 539

Σε διαδικασία συλλογής"

Πηρα σε αυτο που λες αλλα δεν με επεισε 100% νομιζω οτι μου ελεγε απλα οτι εβλεπα και εγω και γιαυτο ηθελα να μιλησω με τσιμισκη στο συγκεκριμενο τμημα. τελος παντων.. θα δουμε :) 

Εσυ εισαι ενα βημα απο την παραλαβη

Εγω ακομα κολλημενο προς διεκπαιρεωσης την βλεπω

Τη ωρα την εκανες εχθες την παραγγελια?

Εγω 5 παρα το απογευμα

Δημοσ.
21 minutes ago, twidel said:

Σε διαδικασία συλλογής"

Ούτε cent παραπάνω. Υπομονή.. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, spartan29gr είπε

Μουφα ειναι

Με το που μπαινεις στο σαιτ αναφερει μηδιαθεσιμο

Βασικά το τσίμπησε η κοπέλα μου, της είχα πει να έχει το νου της Σκρουτζ, κ μόλις το είδε το πήρε. Δεν ξέρω βέβαια πόσα κομμάτια ειχαν.

Ήρθε κ μνμ αργότερα πάντως πως παραδόθηκε στη μεταφορική..

Ειδωμεν..

Επεξ/σία από deadstamalive
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...