Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, krakozia είπε

Κανουμε πολυ λιγα τεστ συγκριτικα.....η καμπυλη με τους βαρια ασθενεις και θανατους θια ειχε πιο ενδιαφερον

Εργάζομαι σε νοσοκομείο δεν είμαι γιατρός, κάνουμε λίγα τεστ γιατί  προς το  παρόν δεν έχουμε την άνεση που έχει πχ η Αμερική που κάνει αβέρτα σε όλους,τα τεστ γίνονται κυρίως σε ευπαθείς ομάδες και ανθρώπους από 45 και άνω,σε μικρότερες ηλικίες θα πρέπει όντως να έχει έρθει σε επαφή με κρούσμα κτλπ ή να έχει γυρίσει από το εξωτερικό.

• Like 1
Δημοσ.

1 λεπτό πριν, stelios18120 είπε

Όλες οι χώρες έχουν τον τσιορδα τους 😁

Αυτός είναι υπερ του να εκπαιδεύσουν στην δύση τον πληθυσμό να φοράει μάσκες.

Δημοσ.

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί η Ιταλία έχει τόσο μεγάλος ποσοστό στους θανάτους (δεκα χιλιάδες ) σε σχέση με τα κρούσματα ; 

Όπως και η Ισπανία και άλλες δεν έχουν τόσα ;

Δηλαδή έχει μπλοκάρει εντελώς το σύστημα υγείας τους και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα κρούσματα ; Αυτό δικαιολογεί μερικά άλλα όχι τόσο μεγάλα ποσοστά .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μαζικα τεστ ειναι μια λυση περιορισμού του ιου και οπως βλεπω οι εξελίξεις ειναι θετικές και η Abbott και η Bosch οπως βλεπω σημερα φτιάχνουν τα δικα τους τα οποια δινουν πολυ γρηγορα αποτελέσματα. Ειναι πολυ σημαντική εξελιξη imo μιας και το εμβόλιο αργει προς τα εκει το βλεπω να παίζουν.

Επεξ/σία από ADHD
Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mobid είπε

Παιδιά να κάνω μια ερώτηση γιατί η Ιταλία έχει τόσο μεγάλος ποσοστό στους θανάτους (δεκα χιλιάδες ) σε σχέση με τα κρούσματα ; 

Όπως και η Ισπανία και άλλες δεν έχουν τόσα ;

Δηλαδή έχει μπλοκάρει εντελώς το σύστημα υγείας τους και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν σε όλα τα κρούσματα ; Αυτό δικαιολογεί μερικά άλλα όχι τόσο μεγάλα ποσοστά .

Υπερφορτωση συστηματος υγειας, 22% του πλυθυσμου της ιταλιας ειναι ανω των 65.......νομιζω ειναι οι βασικοι λογοι

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, krakozia είπε

Υπερφορτωση συστηματος υγειας, 22% του πλυθυσμου της ιταλιας ειναι ανω των 65.......νομιζω ειναι οι βασικοι λογοι

Υπερφορτωση συστηματος υγειας = πεθαινουν ανθρωποι που θα μπορουσαν να ζησουν

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω ειλικρινά τι θα γίνει με αυτή την κατάσταση.... Έχουμε χάσει τις δραστηριότητες μας και πολλά άλλα .. Μόνο εγώ έχω αρχίσει να πέφτω ψυχολογίκα; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Mobid είπε

Εκτός της υπερφόρτωσης του συστήματος... έχουν περισσότερους ηλικιωμένους, είναι περισσότερο καπνιστές, πολλά νοικοκυριά είναι παλαιού ας πούμε τύπου με μάνα/πατέρα, παιδιά και γιαγια παπου μαζί στο ίδιο σπίτι.

Δημοσ.

+ Αρκετά κρούσματα στο προσωπικό του νοσοκομείου χωρίς να υπάρχει η δυνατότητα να μπουν σε καραντίνα. Αυτό οδηγεί σε περαιτέρω διασπορά εντός του νοσοκομείου (και εκτός).

(Στην Ελλάδα από τα επιβεβαιωμένα κρούσματα το 10% περίπου είναι ιατροί/νοσηλευτές κλπ αλλά ευτυχώς ακόμα αντέχει το σύστημα να τους στερείται έστω και για 7 μέρες (και όχι 14)).

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, krakozia said:

Κάπου διάβασα πως εκεί είναι στις πρώτες θέσεις στην άσκοπη χρήση αντιβιοτικών χωρίς συνταγή γιατρού. Και προσπαθούσαν να το συνδέσουν αυτό με τις μικρότερες αντοχές του πληθυσμού σε άλλες λοιμώξεις που μπορεί να παρουσιαστούν μέσα στα νοσοκομεία κλπ... 

Δεν ξέρω αν ισχύει. 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, tornado είπε

Το μόνο που δουλεύει είναι η σύγχρονη εκπαίδευση αλλά εδώ μιλάμε για cisco όχι αηδίες... 

Ευκαιρία ήταν να φανούν οι αντοχές του συστήματος οι οποίες ήταν εντελώς της πλάκας. 

Θα είχε ενδιαφέρον αν θα μας μείνει κάτι από όλα αυτά η από την νέα χρονιά θα ξεχαστούν όλα αυτά και παπαλα...

Η cisco είναι από άλλο ανέκδοτο φιλτατε. Οι τύποι είναι υπερβολικά πολλά χρόνια μπροστά σε αυτό που κάνουν, δούλευα πριν 13 χρόνια σε εταιρεία που ήταν cisco gold partner και είχα επαφή με κόσμο από εκεί. Οι διαδικασίες τους και ο τρόπος οργάνωσης και δουλειάς τους ήταν από τότε πολύ πολύ μπροστά. Η πλάκα είναι ότι και το sch.gr υποστηρίζει σύγχρονη εκπαίδευση... Λέω να το δοκιμάσω καμιά μέρα για να γελάσω. Επίσης μην ξεχνάμε ότι το Cisco WebEx στην έκδοση που μας έχει δωθεί εμάς δεν το έχει και η κουτσή Μαρία σπίτι. Δεν μπαίνει ο καθένας να κάνει βιντεοκλήση όπως το Skype, το Viber κλπ. Θεωρώ ότι αν κατέβάσει κάποιος την δωρεάν έκδοση του WebEx θα δει κάποια προβληματάκια λογικά... Έχουν δώσει προτεραιότητα στο business κομμάτι του λογισμικού θεωρώ. Το παγκόσμιο internet δεν ξέρω πόσο θα την παλέψει... 🙄 Καλό θα ήταν ειδικά οι πάροχοι streaming περιεχομένου να ρίξουν max 720p τα πάντα όλα αυτή την εποχή για να αντέξουν σε πλήρη ταχύτητα ανελαστικες υπηρεσίες του διαδικτύου και αυτοί που πραγματικά το χρειάζονται σε κρίσιμες εφαρμογές να το έχουν σε πλήρη ταχύτητα ( δεν μιλάω για την εκπαίδευση φυσικά ε). Τέλος καλό είναι και εμείς να ρίξουμε σε 720p το πολύ τα ρημάδια τα βίντεο που βλέπουμε στο YouTube ας πούμε και όπου αλλού μπορούμε...

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Like 2
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, tornado είπε

Το μόνο που δουλεύει είναι η σύγχρονη εκπαίδευση αλλά εδώ μιλάμε για cisco όχι αηδίες... 

Ευκαιρία ήταν να φανούν οι αντοχές του συστήματος οι οποίες ήταν εντελώς της πλάκας. 

Θα είχε ενδιαφέρον αν θα μας μείνει κάτι από όλα αυτά η από την νέα χρονιά θα ξεχαστούν όλα αυτά και παπαλα...

Επειδή συγγενικό μου πρόσωπο ειναι εκπαιδευυτικός που αυτές τις μέρες παλευει να μάθει το cisco meetings *** (κοντρα σε διαφορεους συνδικαλιστές που το σαμποτάρουν) ξέρω ότι όχι, ούτε αυτή δουλεύει κανονικά. τουλάχιστον όχι μέχρει πριν λίγες μέρες που το είδα με τα μάτια μου. Δεν μπορεί να αντέξει 20 άτομα συδνεδεμένα.

*** κατά τα άλλα, διάφοροι καθηγητές λένε ότι θέλουμε εκπαίδευση να μάθουμε το cisco meetings (στην ουσια ένα skype) αλλά οι γυναίκες είναι όλη την ώρα σε FB, insta κλπ ... οι άλλοι έχουνε σκίσει στη ζωή τους ότι πρόγραμμα/παιχνίδι υπάρχει.

• Like 2
  • Sad 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...