Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, PostHelper είπε

Το Ιραν πλαφον εχει στους θανατους και ειναι απο 120 εως 140 καθε μερα σταθερα?? Απορω τι γινεται εκει.

6 λεπτά πριν, adi32 είπε

Γελάει ο κόσμος με κάτι τέτοια κράτη και τις ανακοινώσεις τους. 

Το κυρίως κακό σε σχέση με το Ιράν δεν είναι πως κρύβει τους νεκρούς (ή κάτι τέτοιο) αλλά πως το Δυτικό εμπάργκο ίσχυε 100% μέχρι προχθές και υπάρχουν σημάδια πως ο Τραμπ λόγο εκλογών μπορεί να ψάχνετε για πόλεμο αν δεν του βγει καλά η φάση με τον Κορωνοϊο. 

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Απίστευτα πράγματα βλέπουμε. Δεν νομίζω να πίστευε κανένας όταν ξεκίνησε αυτό, ότι μια χώρα 144 εκατομμυρίων στην ουσία θα έκανε παύση στην οικονομία για ένα μήνα. 

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, fredd0 είπε

Οχι ενα βραδυ μπουμ ολα ανοιχτα, θα ανοιξουνσιγα σιγα τα καταστηματα, σχολεια, εστιαση κλπ. 

Άμα γινόταν αυτό σε μια νύχτα ο κόσμος θα έβγαινε εκτός ελέγχου

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

Άμα γινόταν αυτό σε μια νύχτα ο κόσμος θα έβγαινε εκτός ελέγχου

θα πινανε τους καφεδες τρεις-τρεις :)

• Super Moderators
Δημοσ.
3 minutes ago, margaritagr said:

Διασωληνωμένοι 91 

27 νέα κρούσματα +23 πρόσφυγες 

Τα 27 μας ενδιαφέρουν. Αυτά στις δομές οσο και αυτά στο πλοιο είναι σε ελεγχομενο περιβάλλον. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Απίστευτα πράγματα βλέπουμε. Δεν νομίζω να πίστευε κανένας όταν ξεκίνησε αυτό, ότι μια χώρα 144 εκατομμυρίων στην ουσία θα έκανε παύση στην οικονομία για ένα μήνα. 

Διατάσσει τους Ρώσους να μην πάνε στη δουλειά κι αυτοί αρνούνται;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, fredd0 είπε

θα πινανε τους καφεδες τρεις-τρεις :)

Ομαδικά όργια στους δρόμους θα βλέπαμε

Κάποιοι ήδη θα έχουν χαρμανιασει  φουλ, άστο καλύτερα

εγώ και με τραπεζάκια μόνο έξω από απόσταση θα ήμουν ικανοποιημένος

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.

Από 80 κάτι αν θυμάμαι καλά χθες στα 27 σήμερα; Γενικά βλέπω ότι στην Ελλάδα κάνει τέτοια random πηδηματακια ο αριθμός των κρουσμάτων ενώ σε άλλες χώρες είναι πιο ομαλή η αύξηση ή μείωση αντίστοιχα..

Δημοσ.

Παγκοσμιο ειναι το φαινομενο οχι τοπικο

αν δεν γινει σε ολο τον κοσμο μειωση δεν αλλαζει κατι και 1 κρουσμα την μερα να ανακοινωνουνε

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...