Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, gas7777 είπε

Αυτό το ξέρουν καλύτερα αυτοί που κάνουν τη διαμαρτυρία. Για να την κάνουν έχουν τους λόγους τους. Δε νομίζω πως μπορούμε από τη μια να τους αποκαλούμε ήρωες και να τους ευχαριστουμε όπως έκανε τώρα ο κύριος Τσιορδας που έκανε εκτενή αναφορά στο έργο τους και από την άλλη να τους επικρίνουμε για μια συλλογική διαμαρτυρία. Εκτός αν δεν είναι ήρωες και δε τους έχουμε εμπιστοσύνη.

Εν μέσω πανδημίας; εντελώς ανεύθυνη στάση τους και δίνουν και το κακό παράδειγμα στον απλό λαό

16-56-55-giphy.gif

Επεξ/σία από vargas
  • Sad 1
  • Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
5 minutes ago, gas7777 said:

Αυτό το ξέρουν καλύτερα αυτοί που κάνουν τη διαμαρτυρία. Για να την κάνουν έχουν τους λόγους τους. Δε νομίζω πως μπορούμε από τη μια να τους αποκαλούμε ήρωες και να τους ευχαριστουμε όπως έκανε τώρα ο κύριος Τσιορδας που έκανε εκτενή αναφορά στο έργο τους και από την άλλη να τους επικρίνουμε για μια συλλογική διαμαρτυρία. Εκτός αν δεν είναι ήρωες και δε τους έχουμε εμπιστοσύνη.

Το θέμα είναι αν προβλέπεται ή όχι αυτή την περίοδο, από τις ΠΝΠ. Όχι γι' αυτούς συγκεκριμένα, αλλά γενικότερα...

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο και μονο απο τα γραφομενα σε αυτην τη συζητηση, καταλαβαινουμε οτι την επομενη οι ιδιοι που μιλαμε για "ηρωες" και τους χειροκροτουν, θα ειναι οι ιδιοι που θα λενε "μα καλα γιατι απεργουν οι γιατροι; Να παρουν τα αρχδ μου. Αμεση ιδωτικοποιηση"

Επεξ/σία από panostom
  • Like 17
Δημοσ.
Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε

Αν δεν περπατάει, θα το αλλάξουν.

too late για να το αλλαξουν..τωρα δεν σωζονται μολυνε μεγαλο τμημα του πληθυσμου

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, panostom είπε

Μονο και μονο απο τα γραφομενα σε αυτην τη συζητηση, καταλαβαινουμε οτι την επομενη οι ιδιοι που μιλαμε για "ηρωες" και τους χειροκροτουν, θα ειναι οι ιδιοι που θα λενε "μα καλα γιατι απεργουν οι γιατροι; Να παρουν τα αρχδ μου. Αμεση ιδωτικοποιηση"

Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι. 

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αν δεν περπατάει, θα το αλλάξουν.

αν το αλλαξουν οταν κολλησει η μιση Σουηδια μια τρυπα στο νερο θα κανουν

Δημοσ.
12 minutes ago, panostom said:

Καταλαβαίνεις ότι αν μη τι άλλο πήγαν κόντρα στα μέτρα περιορισμού η όχι; Τα υπόλοιπα που γράφονται είμαι άσχετα με το θέμα. 

19 minutes ago, zio10 said:

Δε νομίζω να περίμενε κανείς κάτι άλλο.

Μην το λες, πολύς κόσμος πιστεύει ότι πλησιάζουμε στο τέλος. Καλό είναι να δίνεται η σωστή εικόνα της κατάστασης

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Kostasspil είπε

Καταλαβαίνεις ότι αν μη τι άλλο πήγαν κόντρα στα μέτρα περιορισμού η όχι; Τα υπόλοιπα που γράφονται είμαι άσχετα με το θέμα. 

Μπορουμε να βρουμε 100 δικαιολογιες για να κατακρινουμε την πραξη τους. Εξαλλου δε μου ερχεται στο μυαλο καποια διεκδικηση στη μακρα ανθρωπινη ιστορια, η οποια δεν πηγε "κοντρα" σε νομο, σε απαγορευση. Διεκδικουν καλυτερο ΕΣΥ τοσα χρονια, δεν τους υποστηριζουμε. Διεκδικουν καλυτερες συνθηκες οταν παλευουν με ενα θανατηφορο ιο, δεν τους υποστηριζουμε. Μαλλον αυτοι που παρακαλαμε ολοι μας να μας σωσουν, δεν αρρωσταινουν και δε χρειαζονται εξοπλισμο. 

Επεξ/σία από panostom
  • Like 11
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ThReSh είπε

Το θέμα είναι αν προβλέπεται ή όχι αυτή την περίοδο, από τις ΠΝΠ. Όχι γι' αυτούς συγκεκριμένα, αλλά γενικότερα...

Προβλέπεται η όχι η αστυνομία πήγε, έκανε τη σύσταση και αποχώρησε χωρίς να υπάρξει πρόβλημα. Αν υπήρχε θα γινόταν φασαρία και θα το βλέπαμε σε όλα τα κανάλια. 

Όταν ο άλλος είναι στη πρώτη γραμμή και έχει ελλείψεις, θαρρώ πως έχει κάθε δικαίωμα να τις ζητήσει έστω και με αυτόν τον τρόπο που ήταν περισσότερο συμβολικός. 

Όπως είδαμε δεν αναφέρθηκε ο Χαρδαλιάς στις διαμαρτυρίες αυτές.

• Like 7
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, najinblue3 είπε

Σουηδια χασαμε τη μπαλα +114 νεκροι :( 

Με τις επίσημες οδηγίες να είναι να προσέχετε* και yolo τι περιμένεις;

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται, ειχα γραφτεί σε λίστα για να ενημερωθώ για αντισηπτικό. Μόλις μου ήρθε ενημέρωση, αλλα εγώ δε χρειάζομαι. 

Το Λίνκ για όποιον χρειάζεται https://www.ahealthcare.gr/purell-advanced-500-ml-el/ (έφεραν και το μικρό) 

• Like 7
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, NT1G είπε

Με τις επίσημες οδηγίες να είναι να προσέχετε* και yolo τι περιμένεις;

Ενα μηνα εγω σπιτι, δε μπορω να κανω τπτ δυστηχως. Μιλαμε για βλαμμενη κυβερνηση, τα νοσοκομεια ειναι φουλ και αν εχεις καποιο προβλημα την εβαψες. Απ οτι διαβαζω και να εχεις πνευμονια απλα ζητανε να μεινεις σπιτι γτ δεν μπορουν να εξυπηρετησουν κοσμο.

Θα εχουμε απιστευτη καταρρευση του συστηματος εδω

• Sad 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...