Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Thresh
  • Μια τελευταία προειδοποίηση, το ότι υπάρχει αυτό το topic δεν σημαίνει ότι είναι εξαίρεση στους κανόνες του forum.
  • Επόμενες αναφορές σε κόμματα  και πολιτικά πρόσωπα (εσωτερικού ΚΙ εξωτερικού) δεν θα έχουν "προειδοποιητικές βολές" αλλά απευθείας 30μερο ban.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@jkidd13

Για επιβατικά οχήματα μέχρι 5 θέσεις, δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ) ή ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.), επιτρέπεται η μεταφορά ενός επιβάτη, εκτός από τον οδηγό. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται και η μεταφορά δεύτερου επιβάτη, εφόσον η μεταφορά εκτελείται για ιατρικούς λόγους (μεταφορά σε νοσοκομείο, ιατρικό κέντρο ή άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα).

yme.gov.gr

• Απαντ. 17,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν απαγορεύεται να παίζω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ μπασκετακι σε κάποιο εξωτερικό γήπεδο ή σχολείο? Χτες με απείλησαν για πρόστιμο, αλλά με άφησαν να φύγω τελικά. Οι ΔΙΑΣ μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται η χρήση μηχανημάτων γυμναστικής και σε αυτά περιλαμβάνονται και οι μπασκετες??? 

• Moderators
Δημοσ.
7 minutes ago, undeadcharisss said:

Ξέρει κανείς αν απαγορεύεται να παίζω ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ μπασκετακι σε κάποιο εξωτερικό γήπεδο ή σχολείο? Χτες με απείλησαν για πρόστιμο, αλλά με άφησαν να φύγω τελικά. Οι ΔΙΑΣ μου είπαν ότι δεν επιτρέπεται η χρήση μηχανημάτων γυμναστικής και σε αυτά περιλαμβάνονται και οι μπασκετες??? 

Είχες στείλει SMS με το #6; Εάν ναι, δεν βλέπω γιατί να σου έκοβαν πρόστιμο. Ήσουν πολύ μακριά από το σπίτι σου;

Πάντως νομίζω ότι γήπεδα κλπ είναι κλειστά, αλλά δεν παίρνω κι όρκο.

• Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, maarinos είπε

@jkidd13

Για επιβατικά οχήματα μέχρι 5 θέσεις, δημόσιας χρήσης (Ε.Δ.Χ. ΤΑΞΙ) ή ιδιωτικής χρήσης (Ε.Ι.Χ.), επιτρέπεται η μεταφορά ενός επιβάτη, εκτός από τον οδηγό. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται και η μεταφορά δεύτερου επιβάτη, εφόσον η μεταφορά εκτελείται για ιατρικούς λόγους (μεταφορά σε νοσοκομείο, ιατρικό κέντρο ή άλλο νοσηλευτικό ίδρυμα).

yme.gov.gr

Kι εγώ αυτό ξέρω αλλά απο τον υπεύθυνο μου στη δουλειά έμαθα οτι γράψανε φίλο του επειδή ήταν 2 άτομα μέσα σε smart(στην επαρχεία έγινε το περιστατικό), οτι τάχα απαγορεύεται επειδή είναι μικρό το smart και είναι κοντά ο οδηγός με τον συνοδηγό. 🤔

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Malthador είπε

Είχες στείλει SMS με το #6; Εάν ναι, δεν βλέπω γιατί να σου έκοβαν πρόστιμο. Ήσουν πολύ μακριά από το σπίτι σου;

Πάντως νομίζω ότι γήπεδα κλπ είναι κλειστά, αλλά δεν παίρνω κι όρκο.

τα σχολεία είναι κλειστά σαν χώροι υποτίθεται η μαντραπήδα δεν είναι λογική 

αλλά στίβους κτλ τα έχουν κλείσει για να μην μαζεύται λαός, το ίδιο θεωρητικά μπορεί να γίνει και ένα γηπεδάκι ή σε ένα πάρκο 

Δημοσ.

Έχουν κουράσει τα ΜΜΕ, πουλάνε τόσο φόβο που αρχίζεις και σκέφτεσαι ότι ίσως παίζει και κάτι άλλο. 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, valkon είπε

Έχουν κουράσει τα ΜΜΕ, πουλάνε τόσο φόβο που αρχίζεις και σκέφτεσαι ότι ίσως παίζει και κάτι άλλο. 

Σαν τι ?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμφωνώ απόλυτα με τον valkon κι επειδή δουλεύω σε περιφερειακά μέσα εμείς απλά δίνουμε την πραγματική διάσταση των γεγονότων, εξάλλου χθές είδαμε για 3η φορά την ταινία Πανδημία του 2011 που έχει μοτίβο της το βιολογικό όπλο του ιου και η αφίσα της ταινίας το λέει ξεκάθαρα 'Τίποτα δεν διαδίδεται πιο γρήγορα από τον φόβο...".

Γίνομαι κουραστικός αλλά επειδή δεν βρήκα απάντηση για το επίδομα που αφορά αυτοαπασχολούμενους πως θα το λάβουν μπορεί κάποιος να στείλει σύνδεσμο για πληροφορίες, ευχαριστώ...

Επεξ/σία από freegr
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, freegr είπε

Συμφωνώ απόλυτα με τον valkon κι επειδή δουλεύω σε περιφερειακά μέσα εμείς απλά δίνουμε την πραγματική διάσταση των γεγονότων, εξάλλου χθές είδαμε για 3η φορά την ταινία Πανδημία του 2011 που έχει μοτίβο της το βιολογικό όπλο του ιου και η αφίσα της ταινίας το λέει ξεκάθαρα 'Τίποτα δεν διαδίδεται πιο γρήγορα από τον φόβο...".

πιστεύω ότι μέχρι και τα γερόντια θα κλείσουν τις τηλεοράσεις σύντομα.. 

Δημοσ.

Βαρεθήκαμε επειδή είναι πολύ απίστευτο αυτό που συμβαίνει πιστεύω!

Για το εμβόλιο πάντως ας μην είμαστε και σίγουροι. Από αυτά που απάντησε ο Τσιόδρας χθες σε σχετική ερώτηση δεν είναι καθόλου σίγουρο το αν και πότε. Για άλλους κορονοϊούς δεν βρέθηκε ποτέ εμβόλιο!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zio10 είπε

Για το εμβόλιο πάντως ας μην είμαστε και σίγουροι. Από αυτά που απάντησε ο Τσιόδρας χθες σε σχετική ερώτηση δεν είναι καθόλου σίγουρο το αν και πότε. Για άλλους κορονοϊούς δεν βρέθηκε ποτέ εμβόλιο!

δεν μπόρεσαν ή απλά υποχώρησαν και δεν ασχολήθηκε κανείς; 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, zio10 είπε

και εγώ πολύ φοβάμαι ότι δεν θα βρεθεί κάτι σύντομα. Ελπίζω όλη αυτή η κινητικότητα και τα λεφτά που θα πέσουν σε έρευνα να αποδώσουν κάπως

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, logistoulis είπε

δεν μπόρεσαν ή απλά υποχώρησαν και δεν ασχολήθηκε κανείς; 

Ίσως και τα δύο, από κάποιο σημείο και μετά σταμάτησαν να ασχολούνται ιδιαίτερα. Κάποιοι το παλεύουν ακόμα.

Καμία σχέση με αυτό που έχουν πέσει όλοι με τα μούτρα και είναι πολύ πιο πιθανό να βρουν κάτι, απλά δεν είναι και τόσο σίγουρο και λέμε αν θα είναι αυτή τη χρονιά ή την επόμενη, μπορεί να μην είναι και ποτέ!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...