yazidis Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 45 λεπτά πριν, stelios25us είπε Δεν βγάζω άκρη . περασα την κάρτα enter visa στο wallet και δεν μπορώ να κάνω επαλήθευση όταν πατάω επαλήθευση βγάζει να καλέσω στην alphabak φυσικά κάλεσα και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το Apple Pay. Και πως γινεται η επαλήθευση . Παραθέτει και screenshot από το Apple wallet Ερωτηση: εχεις το mobile app? Εαν ναι εχεις μπει μηπως μεσα, και στο μενου να πατησεις στο ενημερωση εγγράφων μηπως εχει με κοκκινο οτι θελει καποια ενημερωση αυτών;
stelios25us Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 Δημοσ. 16 Απριλίου 2020 ευχαριστώ η λύση βρέθηκε ξανακαλεσα στο τμήμα καρτών της alpha και αυτην την φορα γνωριζανε το προβλημα . δεν ειχε συνδεθει ο αριθμος του κινιτου με την καρτα και δεν μπορούσε το apple pay να ανακτηση των τηλεφωνικο μου αριθμο για να μου στειλει το sms επιβαιβεωσης.
crossmo Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 Δημοσ. 17 Απριλίου 2020 23 ώρες πριν, stelios25us είπε Δεν βγάζω άκρη . περασα την κάρτα enter visa στο wallet και δεν μπορώ να κάνω επαλήθευση όταν πατάω επαλήθευση βγάζει να καλέσω στην alphabak φυσικά κάλεσα και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν και δεν έχουν καμία ενημέρωση για το Apple Pay. Και πως γινεται η επαλήθευση . Παραθέτει και screenshot από το Apple wallet Καλημέρα, δεν ξέρω να θα σε βοηθήσει αλλά για εμένα η αποστολή δούλεψε με τον παρακάτω τρόπο Αφού έτρωγα και εγώ στη μάπα το μήνυμα για ενεργοποίηση μέσω κλήσης στην Άλφα, πήγα στο Settings--> Wallet & Apple Pay--> Transaction Defaults και στο πεδίο Phone πέρασα τον αριθμό του κινητού μου που έχω δηλώσει και στην τράπεζα με τοι πρόθεμα 0030 μπροστά. Μόλις το έκανα και ξαναπροσπάθησα να βάλω την κάρτα από την αρχή μου ήρθε κανονικά το μήνυμα Δοκίμασε το και πες μας αν λειτουργεί και σε εσένα για να επιβεβαιώσουμε ότι εκεί οφείλεται το θέμα με το sms 1
dim_sek Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Πότε θα έρθουν για τις alpha bank mastercard?
CheOnWeb Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 Δημοσ. 21 Απριλίου 2020 30 minutes ago, dim_sek said: Πότε θα έρθουν για τις alpha bank mastercard? Σήμερα, η δυνατότητα ισχύει για τις κάρτες Visa της Alpha Bank, ενώ πολύ σύντομα θα ισχύσει και για τις Mastercard. https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/kartes/apple-pay/ti-einai-to-apple-pay Αυτό ξέρουμε μόνο.
dim_sek Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Εχουμε εκτιμωμενη ημερομηνια για το ποτε θα βγουν οι Mastercard?
xaxacas Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Δημοσ. 25 Απριλίου 2020 Στις 17/4/2020 στις 10:28 ΠΜ, crossmo είπε Καλημέρα, δεν ξέρω να θα σε βοηθήσει αλλά για εμένα η αποστολή δούλεψε με τον παρακάτω τρόπο Αφού έτρωγα και εγώ στη μάπα το μήνυμα για ενεργοποίηση μέσω κλήσης στην Άλφα, πήγα στο Settings--> Wallet & Apple Pay--> Transaction Defaults και στο πεδίο Phone πέρασα τον αριθμό του κινητού μου που έχω δηλώσει και στην τράπεζα με τοι πρόθεμα 0030 μπροστά. Μόλις το έκανα και ξαναπροσπάθησα να βάλω την κάρτα από την αρχή μου ήρθε κανονικά το μήνυμα Δοκίμασε το και πες μας αν λειτουργεί και σε εσένα για να επιβεβαιώσουμε ότι εκεί οφείλεται το θέμα με το sms Μπράβο ρε φίλε! Ακολούθησα τις οδηγίες σου κ με το που άνοιξα τις επιλογές ενεργοποίησης εμφανίστηκε επιτέλους το Αποστολή sms κ όχι η κλήση στην τράπεζα! Η διαδικασία επαλήθευσης πραγματοποιήθηκε σε 5”! Ευχαριστώ πολύ!!! Χ 1
Stelaras1993 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 curve card ειναι η λυση και θα σωθείτε και ας βαλουν Apple.pay το 2030 οι ελληνικες βρωμοτραπεζες .
yazidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Δημοσ. 28 Απριλίου 2020 Μάλλον δεν εχεις διαβασει οτι ηδη η Alpha Bank άρχισε να το υποστηριζει στις καρτες Visa
billysvk Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Μόνο κάρτες Visa της Alpha Bank.. οχι οι Mastercard!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Παιδια αν καποιος χρησιμοποιει apple pay, ξερει πως μπορω να δω περαν μονο των προσφατων transactions? Και αν οχι, πως μπορω να της διαχειριστω ολες, υπαρχει καποια εφαρμογη που κραταει ολες τις πληρωμες με apple pay για να βλεπω ολα τα εξοδα μου?
CheOnWeb Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 8 minutes ago, jimd6776 said: Παιδια αν καποιος χρησιμοποιει apple pay, ξερει πως μπορω να δω περαν μονο των προσφατων transactions? Και αν οχι, πως μπορω να της διαχειριστω ολες, υπαρχει καποια εφαρμογη που κραταει ολες τις πληρωμες με apple pay για να βλεπω ολα τα εξοδα μου? Στο mobile app της τράπεζά σου, τουλάχιστον της Alpha Bank, στις κινήσεις της κάρτας βλέπεις όλες τις πληρωμές. Σε όσες γίνονται με Apple Pay, το γράφει από κάτω.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 Δημοσ. 6 Μαΐου 2020 11 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Στο mobile app της τράπεζά σου, τουλάχιστον της Alpha Bank, στις κινήσεις της κάρτας βλέπεις όλες τις πληρωμές. Σε όσες γίνονται με Apple Pay, το γράφει από κάτω. Οι κινησεις της καρτας (πχ online payment) ανανεωνονται να φαινονται στο apple wallet? Παντως, δε θελω να μπαινω με τα στοιχεια του λογαριασμο σε app . Απλα θελω να μαθω αν μπορουν να καταγραφουν ολες οι κινησεις της καρτας μεσω apple pay στο κινητο για να τις βλεπω οργανωμενα.
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Δημοσ. 16 Μαΐου 2020 Το περίμενα καιρό το συγκεκριμένο feature και είναι πάρα πολύ χρήσιμο. Μπορείς να έχεις λεφτά παντού πλέον χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς την κάρτα καθώς καμιά φορά χρειάζεται να πάρεις κάτι ενώ δεν το είχες υπολογίσει. Σήμερα έκανα και την πρώτη δοκιμή και όλα κομπλέ. Αφάνταστα εύκολο στην εγκατάσταση και χρήση. Απορία. Μέσα στην εφαρμογή του wallet υπάρχει αυτή η επιλογή: Τι ακριβώς σημαίνει αυτό? Μπορώ να πάω στα εκδοτήρια του μετρό και να πληρώσω για να μου δώσει εισιτήριο χωρίς να χρειαστεί δαχτυλικό αποτύπωμα? Αν ναι γιατί να μην το ζητάει αφού έτσι και αλλιώς δεν είναι κόπος?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα