Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ένας σύντομος κατάλογος με τα ποσά για τα οποία ισχύει μηδενική προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος στις 4 ελληνικές συστημικές τράπεζες:

remitfees.jpg.27f0e43950d0919bd96dfec5dd08ffaa.jpg

Για άνευ προμήθειας μεταφορά (Revolut -> ελληνική τράπεζα) μεγαλύτερων ποσών, εκτελούμε περισσότερες επιμέρους συναλλαγές εντός των παραπάνω ορίων.

Π.χ. για μεταφορά 100€ από Revolut σε λογαριασμό Eurobank: 5 συναλλαγές των 20€.

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 4
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 118
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 23/9/2024 στις 8:36 ΜΜ, dim_plo είπε

Ένας σύντομος κατάλογος με τα ποσά για τα οποία ισχύει μηδενική προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος στις 4 ελληνικές συστημικές τράπεζες:

Για άνευ προμήθειας μεταφορά (Revolut -> ελληνική τράπεζα) μεγαλύτερων ποσών, εκτελούμε περισσότερες επιμέρους συναλλαγές εντός των παραπάνω ορίων.

Π.χ. για μεταφορά 100€ από Revolut σε λογαριασμό Eurobank: 5 συναλλαγές των 20€.

Μεταφορά από την Revolut σε ελληνική τράπεζα κάνουμε με iban δηλαδή τραπεζικός παραλήπτης ή με την επιλογή παραλήπτης καρτας ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, GuruKit said:

Μεταφορά από την Revolut σε ελληνική τράπεζα κάνουμε με iban δηλαδή τραπεζικός παραλήπτης ή με την επιλογή παραλήπτης καρτας ; 

Είναι καθαρά δική σου επιλογή. Η μεταφορά μέσω IBAN μπορεί να γίνει ατελώς, η μεταφορά σε κάρτα χρεώνεται εξ ορισμού. Θεωρώ ότι δεν υφίσταται διαφορά στην ταχύτητα παραλαβής των κεφαλαίων σου.

Μεταφορά μέσω IBAN ατελώς, αν παραμείνεις εντός των ορίων του πίνακα που παρέθεσα την προηγούμενη φορά.

Μεταφορά σε κάρτα:

Ποσό μεταφοράς       Προμήθεια

2,00-29,28€                  0,20€

>= 29,29€                  0,70%

Επεξ/σία από dim_plo
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, dim_plo είπε

Είναι καθαρά δική σου επιλογή. Η μεταφορά μέσω IBAN μπορεί να γίνει ατελώς, η μεταφορά σε κάρτα χρεώνεται εξ ορισμού. Θεωρώ ότι δεν υφίσταται διαφορά στην ταχύτητα παραλαβής των κεφαλαίων σου.

Μεταφορά μέσω IBAN ατελώς, αν παραμείνεις εντός των ορίων του πίνακα που παρέθεσα την προηγούμενη φορά.

Μεταφορά σε κάρτα:

Ποσό μεταφοράς       Προμήθεια

2,00-29,28€                  0,20€

>= 29,29€                  0,70%

Έχει κάποιο χρηματικό όριο ή όριο στις συναλλαγές που θα κάνεις ; Πχ αν περνάς eurobank 20αρικα αβέρτα από ρεβολουτ θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την τράπεζα να μπλοκάρει κάτι λόγω πολλών συναλλαγών ; 

Δημοσ.
5 minutes ago, GuruKit said:

Έχει κάποιο χρηματικό όριο ή όριο στις συναλλαγές που θα κάνεις ; Πχ αν περνάς eurobank 20αρικα αβέρτα από ρεβολουτ θα υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την τράπεζα να μπλοκάρει κάτι λόγω πολλών συναλλαγών ; 

Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο και θεωρώ ότι δε θα υφίσταται κάποιος περιορισμός. Έχω δοκιμάσει έως και 21 διαδοχικά εμβάσματα χωρίς να συναντήσω κώλυμα.

Ωστόσο, δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς μας τι ποσό ενδιαφέρεσαι να μεταφέρεις κ.λπ. 

Ο μοναδικός τρόπος είναι να το επιβεβαιώσεις μόνος σου.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, dim_plo είπε

Δεν έχω διαπιστώσει κάτι τέτοιο και θεωρώ ότι δε θα υφίσταται κάποιος περιορισμός. Έχω δοκιμάσει έως και 21 διαδοχικά εμβάσματα χωρίς να συναντήσω κώλυμα.

Ωστόσο, δεν μπορεί να γνωρίζει κανείς μας τι ποσό ενδιαφέρεσαι να μεταφέρεις κ.λπ. 

Ο μοναδικός τρόπος είναι να το επιβεβαιώσεις μόνος σου.

Ε εντάξει μικροποσά το πολύ 1000 ευρώ . Και όχι όλα σε μια μέρα απανωτά 

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 23/9/2024 στις 8:36 ΜΜ, dim_plo είπε

Αυτός ο κατάλογος να ισχύει ακόμα ;;

Γιατί στον τιμοκατάλογο της Πειραιώς, δεν αναγράφει τίποτα, ούτε για δωρεάν εμβάσματα, ούτε για 15€.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Παιδιά μπορεί καποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να στειλω λεφτα από την revolut σε ελληνικη τράπεζα eurobank? Είναι η πρώτη μου φορά και επειδή το έχω ψάξει και ηλεκτρονικα δεν έχω βγάλει ακρη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Joanna000 είπε

Παιδιά μπορεί καποιος να μου εξηγήσει πως μπορώ να στειλω λεφτα από την revolut σε ελληνικη τράπεζα eurobank? Είναι η πρώτη μου φορά και επειδή το έχω ψάξει και ηλεκτρονικα δεν έχω βγάλει ακρη

Ευκολο είναι.

Στέλνεις στην καρτα που έχεις στην eurobank,πάνε άμεσα και έχει μικροέξοδα που θα στα πει πριν τα στείλεις.

Στέλνεις με IBAN ,έχει έξοδα απο την μεριά της eurobank,δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία με τις αλλαγές στις προμήθειες.Μπορεί να πάνε αμέσως,μπορεί την επόμενη εργάσιμη.

Απο την rev app πας στο payments που είναι κάτω κάτω.Αφου δεν έχεις ξαναστείλει θα πρέπει να πατήσεις το "+" που ειναι πάνω δεξιά,διαλέγεις Βank recipient  αν θα το κάνεις με IBAN ή card recipient αν θα τα στείλεις στην κάρτα σου (πάλι στον λογαριασμό σου θα πάνε) .Και στα δύο πρέπει να βαλεις τα στοιχεία σου/του παραλήπτη.Βάζεις ποσό και send.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Στέλνεις με IBAN ,έχει έξοδα απο την μεριά της eurobank,δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι τελευταία με τις αλλαγές στις προμήθειες.Μπορεί να πάνε αμέσως,μπορεί την επόμενη εργάσιμη.

Αμέσως πάνε, νομίζω έγινε 50 λεπτά η προμήθεια των ελληνικών βάση νόμου. Ας δει και τον επίσημο τιμοκατάλογο.

+ ως 20€ δωρεάν το εισερχόμενο στη eurobank

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, DrLo είπε

Αν κάνω Top-Up το PayZy μέσω από τη κάρτα της Revolut υπάρχει προμήθεια;

Όχι, το έχω κάνει πολλές φορές.

(όχι μεγάλα ποσά βέβαια)

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Ευκολο είναι.

Στέλνεις στην καρτα που έχεις στην eurobank,πάνε άμεσα και έχει μικροέξοδα που θα στα πει πριν τα στείλεις.

Απο την rev app πας στο payments που είναι κάτω κάτω.Αφου δεν έχεις ξαναστείλει θα πρέπει να πατήσεις το "+" που ειναι πάνω δεξιά,διαλέγεις Βank recipient  αν θα το κάνεις με IBAN ή card recipient αν θα τα στείλεις στην κάρτα σου (πάλι στον λογαριασμό σου θα πάνε) .Και στα δύο πρέπει να βαλεις τα στοιχεία σου/του παραλήπτη.Βάζεις ποσό και send.

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά κάτι σκατα κανω λάθος και έχουν πάει 50ε στη revolut και δεν ξέρω πως να τα στείλω πίσω. Το "+" το έχει πάνω κάπου στη μέση αριστερα αλλά μου έχει μόνο να προσθέσω απο την ελληνική τράπεζα στη revolut. Αλλά θέλω το σντιστοφο αλλά δεν νιώθει 🤣

8 λεπτά πριν, Joanna000 είπε

Σε ευχαριστώ πολύ αλλά κάτι σκατα κανω λάθος και έχουν πάει 50ε στη revolut και δεν ξέρω πως να τα στείλω πίσω. Το "+" το έχει πάνω κάπου στη μέση αριστερα αλλά μου έχει μόνο να προσθέσω απο την ελληνική τράπεζα στη revolut. Αλλά θέλω το σντιστοφο αλλά δεν νιώθει 🤣

Το βρήκα επιτέλους αχαχα ευχαριστω

Επίσης να προσθέσω ενημέρωση επειδή το έκανα τώρα. Όταν στέλνεις λεφτα από revolut στην eurobank σου κρατάει από την eurobank 0.50 λεπτά. Όταν γίνεται το αντίστροφο δεν κρατάει τίποτα σε προμήθεια.

Επεξ/σία από Joanna000
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...