Προς το περιεχόμενο

Αυτά είναι τα παιχνίδια που παρουσιάστηκαν στο 1o event «Inside Xbox» για το Xbox Series X


voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στο online streaming event της Microsoft «Inside Xbox» που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες, η ομάδα του Xbox σε συνεργασία με διάφορους developers πραγματοποίησαν επίδειξη ορισμένων τίτλων που θα δούμε στην επερχόμενη κονσόλα Xbox Series X.

Αφού πρώτα η ομάδα Xbox έκανε κατανοητό ότι όλοι οι τίτλοι που θα δούμε είναι βελτιστοποιημένοι για το Xbox Series X, άρχισαν να μεταδίδονται οι πρώτες εικόνες από ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό παιχνίδι από την εταιρεία FYQD-Studio (που αν δεν κάνουμε λάθους απαρτίζεται από ένα άτομο) με την ονομασία Bright Memory: Infinite που συνδυάζει στοιχεία action και FPS και χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Unreal Engine.

Στη συνέχεια είδαμε τον επόμενο τίτλο της Codemasters, Dirt 5, που θα διατεθεί τον Οκτώβριο και πρόκειται για ένα παιχνίδι «Smart Delivery». Αυτό σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να το αγοράσετε παρά μία φορά, οπότε όποια κονσόλα και να έχετε, το Xbox One ή το Xbox Series X, θα μπορείτε να απολαμβάνεται βελτιστοποιημένο το παιχνίδι για την κονσόλα. Οι εικόνες στο trailer του Dirt 5 προέρχονται από in-game υλικό οπότε μπορούμε να έχουμε μία αρκετά καλή εικόνα για το πως θα μοιάζουν τα racing παιχνίδια στις κονσόλες νέας γενιάς. Ανάμεσα στα νέα χαρακτηριστικά του τίτλου είναι το four-player splitscreen. To Dirt 5 θα τρέχει στα 60fps σε ανάλυση 4K ωστόσο θα υπάρχει και επιλογή για 120Hz.  

Μετά το Dirt 5 ακολούθησαν σκηνές από το Scorn (όχι από το πραγματικό gameplay από όσο καταλάβαμε) της εταιρείας Ebb Software. Η ομάδα που το δημιούργησε μοιάζει σαν να ήθελε να αποδώσει φόρο τιμής στον μεγάλο Ελβετό καλλιτέχνη και δημιουργό H.R. Giger καθώς το στυλ, ο σχεδιασμός, η αισθητική και η ατμόσφαιρα μοιάζουν να βγήκαν από τις συλλογές Necronomicon, Necronomicon II, Alien και κυρίως από τα Biomechanoids και Erotomechanics.

Στη συνέχεια είδαμε το Madden NFL 21’ το οποίο προλόγισε ο αμυντικός της ομάδας Kansas City Chief, Patrick Mahomes. Δυστυχώς δεν έγιναν και πολλές λεπτομέρειες γνωστές για τις αλλαγές που φέρνει σε σχέση με το περσινό ωστόσο τα γραφικά έδειχναν αρκετά λεπτομερή. Όσοι αποκτήσουν το παιχνίδι για το Xbox One μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου και αναβαθμίσουν στην επόμενη κονσόλα της Microsoft μέχρι τις 31 Μαρτίου θα μπορούν να το κατεβάσουν για το Xbox Series X δωρεάν.

Μετά το Madden NFL 21’ ακολούθησε το trailer του Vampire The Masquerade Bloodlines 2 το οποίο αναπτύσσει η Hardsuit Labs (εκδότης είναι η Paradox Interactive). Η ιστορία στο παιχνίδι εξελίσσεται στο Seattle του 21ου αιώνα στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Το Call of the Sea ήταν το επόμενο trailer που παρουσίασε η ομάδα του Xbox στο σημερινό online event. Πρόκειται για ένα adventure που εξελίσσεται την δεκαετία του ’30 με τον gamer να καλείται να ανακαλύψει τα μυστικά ενός χαμένου πολιτισμού.

To The Ascent είναι ένα solo και co-op action RPG που εξελίσσεται σε ένα «cyberpunk» κόσμο, στον οποίο θα προσπαθήσετε να επιβιώσετε μετά την κατάρρευση της εταιρείας The Ascent Group της οποίας ήσασταν ιδιοκτησία, και εσείς, και όλοι οι άλλοι.

Το παιχνίδι ψυχολογικού τρόμου The Medium αποτελεί δημιουργία της Bloober Team, γνωστή για τη σειρά Layers of Fear και το περσινό Blair Witch. Η εταιρεία συνεργάστηκε με τον Akira Yamaoka στο soundtrack του παιχνιδιού, γνωστός για την δουλειά του στη σειρά Silent Hill. Το Medium θα κυκλοφορήσει για Xbox Series X και PC.

Το Scarlet Nexus της Bandai Namco Studios ήταν ο επόμενος τίτλος που παρουσιάστηκε στην online εκδήλωση της Microsoft. Η ιστορία στο παιχνίδι εξελίσσεται στο μακρινό μέλλον, όπου η τελευταία ελπίδα της ανθρωπότητας είναι μία επίλεκτη ομάδα στρατιωτικών με ψυχοκινητικές ικανότητες για να αντιμετωπίσει μία αόρατη απειλή γνωστή ως οι Others.

Το Second Extinction Reclaim Earth της Systemic Reaction είναι ένα γεμάτο δράση 3 player co-op FPS στο οποίο ως παίκτης πρέπει να συνεργαστείς με άλλους για να αντιμετωπίσετε ως ομάδα μεταλλαγμένους δεινοσαύρους ώστε η ανθρωπότητα να ανακαταλάβει τον πλανήτη.

Το επόμενο κεφάλαιο στο franchise Yakuza της RGG Studio ονομάζεται Yakuza: Like a Dragon (γνωστό και ως Yakuza 7) και έρχεται για τις πλατφόρμες Xbox Series X, Xbox One και PC και όπως είναι γνωστό έκανε το ντεμπούτο στο PlayStation 4 τον Ιανουάριο. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει «Smart Delivery» και επομένως όποιος αγοράσει την έκδοση για Xbox One θα μπορεί να κατεβάσει την έκδοση Xbox Series X δωρεάν.

Το Assassin’s Creed Valhalla που εξελίσσεται στην Εποχή των Βίκινγκ, το 793-1066 κ.χ. την περίοδο της σκανδιναβικής στρατιωτικής, εμπορικής και δημογραφικής επέκτασης. Όπως είναι γνωστό, πέρα από το Xbox Series X, θα κυκλοφορήσει και για Xbox One, PlayStation 4, PC και Google Stadia. Και αυτός ο τίτλος υποστηρίζει «Smart Delivery».

To Chorus που επίσης αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια του Xbox event είναι ένα space shooter από την Deep Silver που θα διατεθεί το 2021. Στο παιχνίδι, ο παίκτης αναλαμβάνει τον ρόλο της Nara, της χειρίστριας του πολεμικού διαστημικού σκάφους Forsaken, που ξεκινάει ένα προσωπικό ταξίδι προς την λύτρωση γεμάτο μάχες, καταστροφικά όπλα, υπερφυσικές δυνάμεις κ.ά.

 

 


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 151
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για εμένα 

Τα περισσότερα ήταν multiplatform (σχεδόν όλα βασικα) και το μόνο exclusive που φάνηκε καλό ήταν το The Medium

  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλά, λίγα πράγματα. Πέρα από το Assasin’s Creed, τα περισσότερα ήταν 2nd tier AA τίτλοι. Οι μεγάλοι publishers θα δείξουν τα παιχνίδια τους αργότερα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δεν μοιαζουν με παιχνιδια next gen, ουτε στα γραφικα, ουτε στο gameplay. σιγουρα δεν δειχνουν για system selelrs. τα μονα που φαινονται ενδιαφερον ειναι τα Scorn και Medium.

επισης που ειναι το Halo Infinite?

Επεξ/σία από KilliK
  • Like 10
  • Thanks 1
  • Confused 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά ήταν αυτά που έδειξαν,για την εποχή,κάποια εκ των οποίων δεν τα γνώριζα και είχαν ενδιαφέρων,δεν τρελάθηκα βέβαια,ούτε και περιμένα και κάτι "επαναστατικό" εφόσον ξέρουμε πως και νωρίς είναι και κρατάνε τα δυνατά χαρτιά για τα επομενα Events (αντί της E3)όμως δεν έδειξαν και λίγα πράγματα,δεν με χαλάει καθόλου να βλέπουμε κάθε μήνα το καλοκαίρι "Νέα" πράγματα και να δείχνουν όλο και περισσότερο υλικό,μακάρι να το έκαναν και αυτό και στην Sony που ακόμη δεν έχει δείξει το οτιδήποτε καινούργιο απο βίντεο,κάποια όπως το Bright Memory: Infinite δείχνουν εντυπωσιακά σε εφφέ και φωτισμούς ενώ κάποια άλλα καινούργια έχουν ενδιαφέροντα στύλ και setting,αναμένω για να δούμε actual in game gameplay για ορισμένα.

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 12
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντα η πρωτη φουρνια games δεν κάνει εντύπωση... εκτος αν προκειται για κορυφαίες εταιρείες (rockstar) προφανως αυτο που βλέπουμε δεν ειναι το full potential των next-gen κονσολών. Αυτο θα έρθει άμεσα σε ΑΑΑ τιτλους και αν (cyberpunk, Last Of Us II)....πιο μαζικα δε σε 1-2 χρόνια απο την κυκλοφορία.

Επεξ/σία από judgevag
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
1 ώρα πριν, jack124 είπε

Δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο για εμένα 

Τα περισσότερα ήταν multiplatform (σχεδόν όλα βασικα) και το μόνο exclusive που φάνηκε καλό ήταν το The Medium

 

57 λεπτά πριν, KilliK είπε

δεν μοιαζουν με παιχνιδια next gen, ουτε στα γραφικα, ουτε στο gameplay. σιγουρα δεν δειχνουν για system selelrs. τα μονα που φαινονται ενδιαφερον ειναι τα Scorn και Medium.

επισης που ειναι το Halo Infinite?

 

Ρε παιδες 10 μέρες τωρα 500 αρθρα. Το event ηταν για 3rd party τιτλους. Θα κάνει αλλο event για τα exclusives ποσες φορες να το πουμε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To medium * bright memoriy infinite με άφησαν με το στόμα ανοιχτό και που να βγουν τα 4κ trailers!  Επίσης θετικό για την MS η παρουσία του Yakuza! 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...