Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, νέος στο φόρουμ δεν ξέρω αν βρήκα κατάλληλο topic για να γράψω 😊

Είμαι πρώην εταιρικός πελάτης wind πλέον nova και έχω το H288A, χρησιμοποιώ μόνο το ένα από τα δύο phone port για το voip της σύνδεσης.

Παράλληλα έχω ένα cloud τηλεφωνικό κέντρο που παίζει κατά κύριο λόγο μέσω sip software και θέλω να κάνω register την μια γραμμή του κέντρου στο router ώστε να παίζει και από την phone 2 από σταθερή συσκευή. 

Από το interface με τα credentials που δίνει δεν υπάρχει η επιλογή για να παίξω με τα voip, αν κάποιος έχει τα root ή έχει κάποια άλλη λύση για το παραπάνω, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα! 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας και συγγνώμη για το σεντόνι!

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pkout είπε

Όταν το γυρίζουμε σε bridge mode πως μπαίνουμε στο ρούτερ; Γιατί με το 192.168.1.1 δεν μπαίνει.

Είτε αφήνεις ανοιχτό το wifi και μπαίνεις μέσω wifi είτε βάζεις καλώδιο ethernet στο pc σου και να πάει σε άλλη πόρτα του router είτε αν έχεις κάποιο pfsense που κάνεις το PPPoE κάνεις νέο gateway που να ανήκει στο 192.168.1.1
Τώρα σε άλλα routers δεν ξέρω πως θα μπορούσε να γίνει. Εγώ το έχω με το pfsense και παίζει μπόμπα, απλά θέλει να φτιάξεις μετά και το IPv4 gateway από auto στο να κοιτάει μόνο το PPPoE, γιατί εμένα μου έκανε θέματα αλλιώς

Δημοσ.
Στις 19/3/2023 στις 1:35 ΜΜ, partblah1990 είπε

Οι παρακατω ρυθμισεις στην εικονα τι διαφορα εχουν ;

NOVA ZTE H288A.png

Εγώ πάντως που τα έχω ενεργοποιημένα και τα δύο το κουμπί δεν δουλεύει 

Δημοσ.

πραγματικά πολύ εκνευρισμένος με την νοβα!!! θέλω να κάνω pppoe. το κάνω χρονια. κάθε τρεις και λίγο αναγκασμένος να κάνω ρεσετ λόγω του ότι αλλάζουν κωδικούς στην τηλεφωνια. τώρα με την αλλαγή firmware/αδμιν πας δεν μπορούμε πλέον να φτιάξουμε Bridge intrface. δεν υποστηρίζει και pass-through όπως ο οτε. χαιρετίσματα δηλαδη. εάν γνωρίζει κανείς τον κωδικό Please pm.

Δημοσ.

Εγώ δεν έκανα την αναβάθμιση. Θα την κάνει αυτόματα το router τους; Το χρησιμοποιώ σαν Modem μόνο και έχω δικό μου router.

Δημοσ.

οι αναβαθμισεις απ την στιγμη που δεν ξερουμε τι περιεχουν δεν ειναι τοσο απλο να λεμε δεν θα την βαλω .... αν πχ περιεχει αλλαγες στην τηλεφωνια , ενημερωση ασφαλεια, αλλαγες που επηρεάζουν την ταχυτητα, σερβερ κτλ ... παραδειγμα η τελευταια εχει αλλαγες στη τηλεφωνια αλλα και στο admin pass (δεν ξερω και τι αλλο)

1 ώρα πριν, Avatar_GR είπε

Εγώ δεν έκανα την αναβάθμιση. Θα την κάνει αυτόματα το router τους; Το χρησιμοποιώ σαν Modem μόνο και έχω δικό μου router.

οι αναβαθμισεις κανονικα γινονται αυτοματα και συνήθως βραδι
στη Νοβα 8 στης 10 φορες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γυρισα το zte h288a σε bridge mode (εχω ακομα  το t16) με την εξης διαδικασια: με κωδικους forthnet στην επιλογη wan δημιουργησα μια νεα συνδεση bridge βαζοντας  vlan 835 χωρις να διαγραψω τις υπαρχουσες συνδεσεις και αφηνοντας τις στο ON , στην συνεχεια στο port binding δηλωσα το LAN1 , μετα πηγα στο ρουτερ και εκανα συνδεση με pppoe και αυτο ηταν. 

οποτε αν θελω μπορω να συνθεθω ξανα με dynamic ip (αφου δεν εκανα διαγραφη στις υπαρχουσες συνδεσεις) απλως δεν λειτουργει η LAN1 γιατι ειναι δηλωμενη στην bridge συνδεση, επισης τα λαμπακια στο zte  λειτουργουν και τα τρια.

εκανα port check την θυρα 21. με dynamic ip μου την δειχνει κλειστη ενω με bridge μου την δειχνει ανοιχτη. 

παραθετω και φωτο.

2023-03-26.png

2023-03-26 (1).png

Επεξ/σία από pkout
  • Like 1
Δημοσ.

κάποιος να στειλει με pm τους νέους κωδικούς ρουτ μπας και μπορέσουμε να το ξαναρυθμισουμε το ρημάδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...