gRim Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2η μέρα με το ios 14 σε iphone 11 και πραγματικά δεν το περίμενα ότι όλα θα κυλούσαν τόσο ομαλά. Πραγματικά μόνο ένα bug συνάντησα το οποίο λύθηκε με restart και ήταν ότι δεν εμφανιζόντουσαν για να τα προσθέσω widgets από εφαρμογές τρίτων. Επίσης, βελτιώθηκε πολύ η συνδεσιμότητα με airpods pro και apple watch όπου με το ios 13 είχα φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι είχα πρόβλημα σε επίπεδο hardware. Εκεί που έπαθα πλάκα είναι με το watch os 7 σε series 4..απλά πετάει. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από gRim
TheGrisGrisMan Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, koutsis είπε Αν έχεις παλιό μοντέλο πριν το 11 που έχει 3d touch μετακινεις τον κέρσορα με 3d touch στο SwiftKey. Επίσης τόνους σου βγάζει αν κρατήσεις πατημένο ένα γράμμα, τι εννοείς που έχουν πάει; Α κομπλέ για τους τόνους... Έψαχνα "πλήκτρο" για αυτούς, όπως στο default keyboard. Μια χαρά με το παρατεταμένο πάτημα... Στο iPhone κομπλε και με το 3d touch, στο iPad δυσκολεύομαι λίγο. Από την άλλη επειδή πράγματι έχει καλύτερη πρόβλεψη, χρειάζεται και λιγότερο η μετακίνηση του κέρσορα, οπότε συνηθιζεται... Thanks again 1
koutsis Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Κάνει το πληκτρολόγιο της Apple προβλέψεις στα ελληνικά; Εννοείς τις διορθώσεις ή το αντίστοιχο του αγγλικού predictions? Ναι αυτό εννοούσα,ότι δεν έχει predictions στα ελληνικά πάρα μόνο διόρθωση της λέξης που γράφεις... Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από koutsis 1
CheOnWeb Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 On 19/09/2020 at 17:00, Chocobo said: Κάνε μου μια χάρη και δούλεψε το 1-2 μέρες με το reduce motion off.Εγώ αύριο που έχω χρόνο τουλάχιστον το δικό μου θα το κάνω reset να δω. Μιάμιση μέσα τώρα που το έχω κλείσει δεν βλέπω κάποια διαφορά στην απόδοση. Δεν το χρησιμοποιώ πάντως γιατί δεν μ' αρέσουν τα animations, όχι για λόγους απόδοσης. Έκανες reset? Πώς πάει; 1
Chocobo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, CheOnWeb είπε Μιάμιση μέσα τώρα που το έχω κλείσει δεν βλέπω κάποια διαφορά στην απόδοση. Δεν το χρησιμοποιώ πάντως γιατί δεν μ' αρέσουν τα animations, όχι για λόγους απόδοσης. Έκανες reset? Πώς πάει; Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ.Θα δω σήμερα πως θα πάει καθώς το έκανα βράδυ πριν κοιμηθώ reset.
Chocobo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα,φαίνεται να έχει στρώσει μέχρι στιγμής αν και δεν χρησιμοποίησα ιδιαίτερα το τηλέφωνο σήμερα. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Fotis13 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτο με το πρασινη κουκιδα που αναβοσβηνει τι ειπαμε οτι ειναι ? Μου το κανει και στο ipad νομιζω . Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από Fotis13
koutsis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Αυτο με το πρασινη κουκιδα που αναβοσβηνει τι ειπαμε οτι ειναι ? Μου το κανει και στι ipad νομιζω . Πράσινη κουκιδα δουλεύει η κάμερα, πορτοκαλί δουλεύει το μικρόφωνο. 1
gRim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Επίσης, από το control center μπορείς να δεις και ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο ή την κάμερα ή τα χρησιμοποίησε πρόσφατα. 1
evkar Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 εγκατάσταση σε παλιό ταπεινό SE 1ης γενιάς , όλα άψογα . Τι να πεις , δεν περίμενα κινητό πενταετίας να δουλεύει έτσι μετά από τόσα χρόνια . Πολύ καλή δουλειά από την μηλοφών , μπράβο τους Και έχω την αίσθηση ότι βελτιώθηκε και η διαχείριση της (πεσμένης) μπαταρίας . Τελικά αυτή η εταιρία είναι 7ψυχη.
alexakos89 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω να πω πάντως ότι το IOS 14 εκτόξευσε την εμπειρία του λειτουργικού. ειναι πανέμορφο με πολύ ωραίες λειτουργίες και δυνατότητες. Επίσης η εμπειρία μεταξύ συσκευών έγινε άριστη και πιο ομαλή από ποτέ. Απόλυτα ικανοποιημένος από το iPhone μου .
koutsis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, gRim είπε Επίσης, από το control center μπορείς να δεις και ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο ή την κάμερα ή τα χρησιμοποίησε πρόσφατα. Πως το βλέπεις αυτό;
SaFiS Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, koutsis είπε Πως το βλέπεις αυτό; Θα εμφανίζεται έτσι... 1
gRim Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 minutes ago, koutsis said: Πως το βλέπεις αυτό; Άνοιξε για παράδειγμα την εφαρμογή της κάμερας και μετά κατέβασε το control center. Πάνω θα αναγράφει ¨Camera, Recently" και δίπλα θα έχει το εικονίδιο της κάμερας ή του μικροφώνου ανάλογα με το τι χρησιμοποιήθηκε 1
koutsis Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, gRim είπε Άνοιξε για παράδειγμα την εφαρμογή της κάμερας και μετά κατέβασε το control center. Πάνω θα αναγράφει ¨Camera, Recently" και δίπλα θα έχει το εικονίδιο της κάμερας ή του μικροφώνου ανάλογα με το τι χρησιμοποιήθηκε Ναι τώρα το είδα, απλά το "πρόσφατα" εξαφανίζεται μετά από κάποια δευτερόλεπτα γι'αυτο δεν το είχα προσέξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα