Προς το περιεχόμενο

iOS 14

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

2η μέρα με το ios 14 σε iphone 11 και πραγματικά δεν το περίμενα ότι όλα θα κυλούσαν τόσο ομαλά. Πραγματικά μόνο ένα bug συνάντησα το οποίο λύθηκε με restart και ήταν ότι δεν εμφανιζόντουσαν για να τα προσθέσω widgets από εφαρμογές τρίτων. Επίσης, βελτιώθηκε πολύ η συνδεσιμότητα με airpods pro και apple watch όπου με το ios 13 είχα φτάσει στο σημείο να πιστεύω ότι είχα πρόβλημα σε επίπεδο hardware. Εκεί που έπαθα πλάκα είναι με το watch os 7 σε series 4..απλά πετάει. 

Επεξ/σία από gRim
  • Απαντ. 140
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, koutsis είπε

Αν έχεις παλιό μοντέλο πριν το 11 που έχει 3d touch μετακινεις τον κέρσορα με 3d touch στο SwiftKey. Επίσης τόνους σου βγάζει αν κρατήσεις πατημένο ένα γράμμα, τι εννοείς που έχουν πάει; 

Α κομπλέ για τους τόνους... Έψαχνα "πλήκτρο" για αυτούς, όπως στο default keyboard. Μια χαρά με το παρατεταμένο πάτημα...

Στο iPhone κομπλε και με το 3d touch, στο iPad δυσκολεύομαι λίγο. Από την άλλη επειδή πράγματι έχει καλύτερη πρόβλεψη, χρειάζεται και λιγότερο η μετακίνηση του κέρσορα, οπότε  συνηθιζεται... Thanks again

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Κάνει το πληκτρολόγιο της Apple προβλέψεις στα ελληνικά; Εννοείς τις διορθώσεις ή το αντίστοιχο του αγγλικού predictions?

Ναι αυτό εννοούσα,ότι δεν έχει predictions στα ελληνικά πάρα μόνο διόρθωση της λέξης που γράφεις...

Επεξ/σία από koutsis
  • Thanks 1
Δημοσ.
On 19/09/2020 at 17:00, Chocobo said:

Κάνε μου μια χάρη και δούλεψε το 1-2 μέρες με το reduce motion off.Εγώ αύριο που έχω χρόνο τουλάχιστον το δικό μου θα το κάνω reset να δω.

Μιάμιση μέσα τώρα που το έχω κλείσει δεν βλέπω κάποια διαφορά στην απόδοση. Δεν το χρησιμοποιώ πάντως γιατί δεν μ' αρέσουν τα animations, όχι για λόγους απόδοσης. 
Έκανες reset? Πώς πάει;

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Μιάμιση μέσα τώρα που το έχω κλείσει δεν βλέπω κάποια διαφορά στην απόδοση. Δεν το χρησιμοποιώ πάντως γιατί δεν μ' αρέσουν τα animations, όχι για λόγους απόδοσης. 
Έκανες reset? Πώς πάει;

Καλημέρα και ευχαριστώ πολύ.Θα δω σήμερα πως θα πάει καθώς το έκανα βράδυ πριν κοιμηθώ reset.

Δημοσ.

Καλησπέρα,φαίνεται να έχει στρώσει μέχρι στιγμής αν και δεν χρησιμοποίησα ιδιαίτερα το τηλέφωνο σήμερα.
Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο με το πρασινη κουκιδα  που αναβοσβηνει τι ειπαμε οτι ειναι ? Μου το κανει και στο ipad  νομιζω .

Επεξ/σία από Fotis13
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Fotis13 είπε

Αυτο με το πρασινη κουκιδα  που αναβοσβηνει τι ειπαμε οτι ειναι ? Μου το κανει και στι ipad  νομιζω .

Πράσινη κουκιδα δουλεύει η κάμερα, πορτοκαλί δουλεύει το μικρόφωνο.

• Thanks 1
Δημοσ.

Επίσης, από το control center μπορείς να δεις και ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο ή την κάμερα ή τα χρησιμοποίησε πρόσφατα. 

• Like 1
Δημοσ.

εγκατάσταση σε παλιό ταπεινό SE 1ης γενιάς , όλα άψογα . Τι να πεις , δεν  περίμενα κινητό πενταετίας να δουλεύει έτσι μετά από τόσα χρόνια . Πολύ καλή δουλειά από την μηλοφών , μπράβο τους Και έχω  την  αίσθηση ότι βελτιώθηκε και η διαχείριση της (πεσμένης) μπαταρίας . Τελικά αυτή η εταιρία είναι 7ψυχη.

Δημοσ.

Έχω να πω πάντως ότι το IOS 14 εκτόξευσε την εμπειρία του λειτουργικού.
ειναι πανέμορφο με πολύ ωραίες λειτουργίες και δυνατότητες. Επίσης η εμπειρία μεταξύ συσκευών έγινε άριστη και πιο ομαλή από ποτέ. 

Απόλυτα ικανοποιημένος από το iPhone μου .

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gRim είπε

Επίσης, από το control center μπορείς να δεις και ποια εφαρμογή χρησιμοποιεί το μικρόφωνο ή την κάμερα ή τα χρησιμοποίησε πρόσφατα. 

Πως το βλέπεις αυτό; 

Δημοσ.
2 minutes ago, koutsis said:

Πως το βλέπεις αυτό; 

Άνοιξε για παράδειγμα την εφαρμογή της κάμερας και μετά κατέβασε το control center. Πάνω θα αναγράφει ¨Camera, Recently" και δίπλα θα έχει το εικονίδιο της κάμερας ή του μικροφώνου ανάλογα με το τι χρησιμοποιήθηκε

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gRim είπε

Άνοιξε για παράδειγμα την εφαρμογή της κάμερας και μετά κατέβασε το control center. Πάνω θα αναγράφει ¨Camera, Recently" και δίπλα θα έχει το εικονίδιο της κάμερας ή του μικροφώνου ανάλογα με το τι χρησιμοποιήθηκε

Ναι τώρα το είδα, απλά το "πρόσφατα" εξαφανίζεται μετά από κάποια δευτερόλεπτα γι'αυτο δεν το είχα προσέξει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...