Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και σε μένα μόλις φάνηκε γιατί το πρωί που μπήκα δεν είχε τίποτα νεότερο. Και τα pdf. 

Γιατί λέει 0,9% όμως; Δε θα έπρεπε να λέει 90%; 

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, nikodemus είπε

Και σε μένα μόλις φάνηκε γιατί το πρωί που μπήκα δεν είχε τίποτα νεότερο. Και τα pdf. 

Γιατί λέει 0,9% όμως; Δε θα έπρεπε να λέει 90%; 

Αναφέρει σε παρένθεση το 0,9 .

Δηλαδή (0,9) %, ενώ και το όνομα της τράπεζας είναι σε παρένθεση. Το 0,9 το ίδιο σημαίνει, 90% .

Για του λόγου το αληθές, γράψτε σε ένα κελί excel 0,9 και στη συνέχεια μετατρέψτε το σε ποσοστό. 90% θα γράψει.

Επί τη ευκαιρία, και η δική μου βεβαίωση εκδόθηκε όπως και τριών φίλων που βοήθησα στην αίτηση. Μόνο ενός που κάναμε την αίτηση 31/10 και βρίσκεται στην Παροχή Στοιχείων από Πιστωτές δεν έχει προχωρήσει ακόμα. Να σημειώσω ότι είναι από τους πλέον κορωνόπληκτος ο συγκεκριμένος και σε αναστολή από τον Μάρτιο (τουρισμός). Απλά για να μην απογοητευτούν κάποιοι που βρίσκεται η αίτησή τους στην Ανάκτηση Στοιχείων κορωνόπληκτων.

Συνεπώς, νομίζω όσοι ήταν σε Παρακολούθηση Επιδότησης, έχουν βεβαίωση πλέον.

Επεξ/σία από totis13
Δημοσ.

Μια από τα ίδια και σε εμενα παιδιά.εμφανίστηκαν όλα πλέον,αλλά όταν πατάω να κατεβάσω το PDF μου βγάζει error 500.η τελική έγκριση γράφει ότι έγινε σήμερα 17-11.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 10/11/2020 στις 2:29 ΜΜ, thanosolakala είπε

Παρών!

Κολλημένος κι εγώ στο στάδιο "Παροχή Στοιχείων από Πιστωτές", από τις 16/09/2020 και κάθε 5 ημέρες μου αλλάζει την ημ/νια ολοκλήρωσης σταδίου. Τηλεφώνησα στο Παρακ. κ Δανείων και μου είπαν οτι δεν έχουν στείλει ακόμη στοιχεία για κανένα δανειολήπτη. Θα  τα στείλουν μου είπαν μέχρι 31/12/2020 που έχουν  προθεσμία.

Καλό θα ήταν να τους τηλεφωνούμε ανά διαστήματα, να δημιουργηθεί λίγη πίεση για να ξεκινήσουν να στέλνουν τα στοιχεία μας και να προχωρήσουμε κι εμείς στο επόμενο στάδιο.

Ξεκόλλησε φίλε! Πήγε στην Αντιστοίχηση κατοικίας, έκανα Αποθήκευση και περιμένω να πάω στο επόμενο στάδιο.

• Like 7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Update: 

Μόλις έλαβα mail από ΗΠΕΠΚ

<<Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία καταβολής της μηνιαίας δόσης [1] για την οφειλή σας με ταυτότητα οφειλής [ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ] είναι η [19/11/2020]. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι [ΧΧΧΧΧΧ], η εγκεκριμένη επιδότηση του Δημοσίου ανέρχεται σε [90,00%] [ΧΧΧΧΧΧ] του συνολικού ποσού της δόσης, επομένως καλείσθε να καταβάλετε το ποσό των [ΧΧΧΧΧΧ].

*Το παρόν μήνυμα δημιουργήθηκε και αποστάλθηκε αυτοματοποιημένα από την Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Επιδότησης Πληγέντων Κορωνοϊού. Παρακαλώ μην απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα μέσω e-mail.

Σε περίπτωση οποιασδήποτε ερώτησης ή απορίας σχετικά με τη συμπλήρωση του αιτήματός σας, παρακαλούμε όπως συμβουλευτείτε τις «Συχνές Ερωτήσεις». Εάν δεν βρείτε την απάντηση που ψάχνετε μη διστάσετε να καταχωρήσετε την ερώτηση ή απορία σας στο Help Desk της Ηλεκτρονικής Πλατφόρμας («Βοήθεια»), συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα.>>

Η δική μου επιδότηση σε 1 από τα 2 δάνεια που επιλέχθηκα να επιδοτηθώ ξεκινάει μεθαύριο.

Καλή τύχη και καλή αρχή και στους υπόλοιπους!!!!!!!!!

Επεξ/σία από Delavia
  • Like 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsirvoul είπε

καλημέρα σε όλους

Για την ενημέρωσή σας, εμένα σήμερα στο πεδίο " Συνεισφορά δημοσίου " , μου εμφάνισε σε PDF την βεβαίωση με τίτλο:  Έγκριση αιτήματος καταβολής Συνεισφοράς Δημοσίου του άρθρου 76 ν.4714/2020 (Α’ 148)!!!

Αφορά δάνειο που πληρώνεται κανονικά και η αίτηση έγινε 16/8/2020.

εύχομαι σε όλους να έχετε την πολυπόθητη έγκρισή!!!!

το κείμενο είναι το παρακάτω ( χωρίς τα στοιχεία του δανείου μου προφανώς) :

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Αθήνα, 17/11/2020

Θέμα: Έγκριση αιτήματος καταβολής Συνεισφοράς Δημοσίου του άρθρου 76 ν.4714/2020 (Α’ 148)Η ΕΙΔΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

Έχοντας υπόψη:Τις διατάξεις των άρθρων 71-83 του ν. 4714/2020 (Α’ 148) «Φορολογικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της αναπτυξιακής διαδικασίας της ελληνικής οικονομίας,ενσωμάτωση στην ελληνική νομοθεσία των Οδηγιών (ΕΕ) 2017/1852, (ΕΕ) 2018/822, (ΕΕ) 2020/876, (ΕΕ)2016/1164, (ΕΕ) 2018/1910 και (ΕΕ) 2019/475,συνεισφορά Δημοσίου για την αποπληρωμή δανείων πληγέντων δανειοληπτών λόγω των δυσμενών συνεπειών της νόσου COVID-19 και άλλες διατάξεις.», όπωςισχύει,

1.2.Τις διατάξεις της κοινής υπουργικής απόφασης 104120/18.9.2020 (Β’ 4095) «Διαδικασία καταβολής συνεισφοράς Δημοσίου για την αποπληρωμή δανείων μεεμπράγματες εξασφαλίσεις στην κύρια κατοικία για δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τις δυσμενείς συνέπειες του κορωνοϊού COVID-19 στο πλαίσιο των άρθρων71-83 του ν. 4714/2020 (Α’ 148)»

3.Τις διατάξεις της κοινής υπουργικής απόφασης 110674/1.10.2020 (Β’ 4381) «Λειτουργικές Προδιαγραφές της ηλεκτρονικής πλατφόρμας συνεισφοράς Δημοσίου γιατην αποπληρωμή δανείων με εμπράγματες εξασφαλίσεις στην κύρια κατοικία για δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τις δυσμενείς συνέπειες του κορωνοϊού COVID-19 στο πλαίσιο των άρθρων 71-83 του ν. 4714/2020 (Α ́148)», όπως ισχύει,

4.5.Τα τηρούμενα στοιχεία στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του άρθρου 74 ν. 4714/2020 (Α’ 148)  Την υπ’ αριθμ. XXXXXX  αίτηση του XXXXXXXXX με ΑΦΜ XXXXXXXX σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 75 ν. 4714/2020 (Α’ 148)

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την έγκριση του αιτήματος και τη χορήγηση Συνεισφοράς Δημοσίου, σύμφωνα με διατάξεις του άρθρου 76 ν. 4714/2020 (Α’ 148) και της κοινής υπουργικής απόφασης104120/18.9.2020 (Β’ 4095) «Διαδικασία καταβολής συνεισφοράς Δημοσίου για την αποπληρωμή δανείων με εμπράγματες εξασφαλίσεις στην κύρια κατοικία για δανειολήπτες που έχουν πληγεί από τις δυσμενείς συνέπειες του κορωνοϊού COVID-19 στο πλαίσιο των άρθρων 71-83 του ν. 4714/2020 (Α’ 148)», για της δανειακές απαιτήσεις, οι οποίες εντάσσονται στην κατηγορία [Οφειλή ενήμερη ή σε καθυστέρηση έως 90 μέρες] :

Εμένα μου ήρθε το εξής mail από ΗΠΕΚΑ: Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η καταληκτική ημερομηνία καταβολής της μηνιαίας δόσης [1] για την οφειλή σας με ταυτότητα οφειλής [LS ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ] είναι η [28/11/2020]. Το συνολικό ποσό της δόσης είναι [ΧΧ,00€€], η εγκεκριμένη επιδότηση του Δημοσίου ανέρχεται σε [90,00%] [ΧΧΧ.00€] του συνολικού ποσού της δόσης, επομένως καλείσθε να καταβάλετε το ποσό των [ΧΧΧ.00€].

ΕΎΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΓΡΉΓΟΡΑ ΝΑ ΔΕΊΤΕ ΤΟ ΊΔΙΟ ΜΗΝΥΜΑ!

Δημοσ.

μία ερώτηση σε όσους έχουν δύο δάνεια, με υποθήκη την ίδια κατοικία, και τους έχουν εγκριθεί και τα δύο.

Σας ήρθε mail και για τα δύο δάνεια ή μόνο για το ένα???? Εμένα μου ήρθε μόνο για το ένα ενώ υπάρχει έγκρισή και για τα δύο, 

για αυτό ρωτάω!

ευχαριστώ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, tsirvoul είπε

μία ερώτηση σε όσους έχουν δύο δάνεια, με υποθήκη την ίδια κατοικία, και τους έχουν εγκριθεί και τα δύο.

Σας ήρθε mail και για τα δύο δάνεια ή μόνο για το ένα???? Εμένα μου ήρθε μόνο για το ένα ενώ υπάρχει έγκρισή και για τα δύο, 

για αυτό ρωτάω!

ευχαριστώ

Εγώ έχω 2.Το 1ο mail για το ένα δάνειο το έλαβα 17:10 και το 2ο για το άλλο δάνειο 18:20.

Θα σου έρθει και εσένα 2ο mail ;)

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, tsirvoul είπε

για αυτό ρωτάω!

ευχαριστώ

Εμένα μου ήρθε mail και για τα δύο. Στο pdf τελικής έγκρισης που κατέβασα από την πλατφόρμα όμως αναφέρονται και τα δύο δάνεια στο ίδιο αρχείο.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Xan_pap είπε

Εμένα μου ήρθε mail και για τα δύο. Στο pdf τελικής έγκρισης που κατέβασα από την πλατφόρμα όμως αναφέρονται και τα δύο δάνεια στο ίδιο αρχείο.

Εμένα έχουν ξεχωριστά pdf(εξού και τα διαφορετικά mails που έλαβα).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...