Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, christod67 είπε

Στην καρτελα που λες οταν κανω κλικ στον μεγεθυντικο φακο υπαρχει αριθμος λογαρισμου ΙΒΑΝ ο οποιος ομως δεν φαινεται στο ebanking της EUROBANK

Άρα ο λογαριασμός δημιουργήθηκε για να μπει η επιδότηση.Το λόγο που δεν φαίνεται στο e-banking μπορεί να στον διευκρινήσει η Eurobank.Κάνε ένα τηλ αν θες διότι οι ειδικοί λογαριασμοί φαίνονται από τη στιγμή που παίρνεις την έγκριση της τράπεζας(αρκετό καιρό πίσω).

Επεξ/σία από Delavia
  • Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Delavia είπε

Άρα ο λογαριασμός δημιουργήθηκε για να μπει η επιδότηση.Το λόγο που δεν φαίνεται στο e-banking μπορεί να στον διευκρινήσει η Eurobank.Κάνε ένα τηλ αν θες διότι οι ειδικοί λογαριασμοί φαίνονται από τη στιγμή που παίρνεις την έγκριση της τράπεζας(αρκετό καιρό πίσω).

Ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και από εμένα, και εγώ δεν έχω ενημερωθεί ακόμα για το τελευταίο mail που έχετε λάβει οι περισσότεροι, στο σύστημα έχει δημιουργηθεί λογαριασμός αλλά στο e-banking της Eurobank δεν έχει εμφανιστεί κάτι. Υπομονή και προσευχή.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, yannis27gr είπε

Ξεκόλλησε φίλε! Πήγε στην Αντιστοίχηση κατοικίας, έκανα Αποθήκευση και περιμένω να πάω στο επόμενο στάδιο.

Καλημέρα, ευχαριστώ. Έκανα το ίδιο. Όμως, στη στήλη ΤΡΑΠΕΖΕΣ/ΕΔΑΔΠ, κατηγορία επιδότησης, μου έβγαλε "Οφειλή σε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών". Σε εμάς ως γνωστών δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γιατί η δόση παρακρατείται από τον μισθό κάθε μήνα.

Ενημέρωσε με, αν έχεις την καλοσύνη,  τι βγάζει στην περίπτωσή σου αντίστοιχα.

Επεξ/σία από thanosolakala
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα και απο μένα

Μάλλον έκανα πατάτα και νόμιζα ότι έχα κάνει κανονικά την αίτηση μιας και αναφέρεται η ημερομηνία υποβολής είχα μείνει ήσυχος ότι ολα ήταν οκ

Δεν έχω καταλάβει που έκανα λάθος 

Μήπως ξέρει κανείς αν μπορώ να το διορθώσω? Επισυνάπτω screenshot

Ευχαριστώ

aitisi.png

Επεξ/σία από vassilis3
Δημοσ.

Μόλις επικοινώνησα με τράπεζα eurobank, για όσους δεν έχει έρθει το 2ρο mail θα τους έρθει λίγες μέρες πρίν τη δόση και για τον λογαριασμό που δεν φαίνεται στο e-banking της Eurobank μου είπε ότι θα δημιουργηθεί αργότερα.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, k.perdikoulis είπε

Μόλις επικοινώνησα με τράπεζα eurobank, για όσους δεν έχει έρθει το 2ρο mail θα τους έρθει λίγες μέρες πρίν τη δόση και για τον λογαριασμό που δεν φαίνεται στο e-banking της Eurobank μου είπε ότι θα δημιουργηθεί αργότερα.

4 λεπτά πριν, k.perdikoulis είπε

Ευχαριστουμε για την πληροφορια. Προσπαθω να επικοινωνησω με Eurobank αλλα ειναι αδυνατο. Με εχει συνεχεια στην αναμονη

Δημοσ.
1 ώρα πριν, thanosolakala είπε

Καλημέρα, ευχαριστώ. Έκανα το ίδιο. Όμως, στη στήλη ΤΡΑΠΕΖΕΣ/ΕΔΑΔΠ, κατηγορία επιδότησης, μου έβγαλε "Οφειλή σε καθυστέρηση άνω των 90 ημερών". Σε εμάς ως γνωστών δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση γιατί η δόση παρακρατείται από τον μισθό κάθε μήνα.

Ενημέρωσε με, αν έχεις την καλοσύνη,  τι βγάζει στην περίπτωσή σου αντίστοιχα.

Όχι, σε μένα βγάζει: Οφειλή ενήμερη ή σε καθυστέρηση έως 90 μέρες και έχει πράσινο τικ στην Έγκριση Επιδοτησης από Δημόσιο.

Μάλλον πρέπει να μιλήσεις με το Ταμείο.

Δημοσ.

Καλημέρα

οσοι πήρατε mail έχετε δόση που πληρώνεται μέσα στον Νοέμβριο?

Ή κάποιοι έχουν δόση τον Δεκέμβριο και πήραν mail?

Γιατί εγώ έχω επόμενη δόση 5/12 και mail δεν έλαβα ακόμη

Ευχαριστω

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, yannis27gr είπε

Όχι, σε μένα βγάζει: Οφειλή ενήμερη ή σε καθυστέρηση έως 90 μέρες και έχει πράσινο τικ στην Έγκριση Επιδοτησης από Δημόσιο.

Μάλλον πρέπει να μιλήσεις με το Ταμείο.

ΟΚ ευχαριστώ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, mvoli είπε

Καλημέρα

οσοι πήρατε mail έχετε δόση που πληρώνεται μέσα στον Νοέμβριο?

Ή κάποιοι έχουν δόση τον Δεκέμβριο και πήραν mail?

Γιατί εγώ έχω επόμενη δόση 5/12 και mail δεν έλαβα ακόμη

Ευχαριστω

Εγώ από τράπεζα eurobank το δάνειο το πληρώνω κάθε πρώτη του μήνα. Για αυτό μου είπαν στο τηλ ότι ακόμα δεν έχει έρθει το 2ρο mail.

• Like 1
Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ακόμα, κυρίως σε όσους έχουν δει τους ειδικούς λογαριασμούς στο e-banking τους.

Αν υπάρχει ένα δάνειο σε δύο ονόματα (σύζυγοι) και η αίτηση έχει γίνει στο όνομα της συζύγου, ο ειδικός λογαριασμός θα ανοιχτεί στο όνομα και των 2 ή μόνο της συζύγου; Δηλαδή θα φανεί στο e-banking και των 2 ή μόνο στης συζύγου;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, k.perdikoulis είπε

Εγώ από τράπεζα eurobank το δάνειο το πληρώνω κάθε πρώτη του μήνα. Για αυτό μου είπαν στο τηλ ότι ακόμα δεν έχει έρθει το 2ρο mail.

Ομοιως και εγω πληρωνω καθε πρωτη του μηνα και δεν μου εχει ερθει email και στο ebanking της EUROBANK δεν φαινεται ο λογαρισμος αν και υπαρχει το ΙΒΑΝ του στην ΓΕΦΥΡΑ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...