Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
18 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Για οσους εχουν βγει εκτός επιδότησης υπάρχουν καλά νεα καθώς με πολύ μεγάλη πιθανότητα θα επανενταχθούν από τη στιγμή που έγινε η διακοπή + 3 μηνες παραταση αρκεί να είναι πλέον "ενήμεροι" σήμερα.

Περισσότερα μολις γίνει απόλυτα σαφές :)

Που το είδες αυτό? Χτυπάει κόκκινο η αγωνία...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Axillefs είπε

Που το είδες αυτό? Χτυπάει κόκκινο η αγωνία...

Πληροφοριες εκ των εσω. Υπομονή λιγες μερες υποθετω.

Όσοι είναι σε αυτη την κατάσταση παντως εγω θα έλεγα να φροντισουν να πληρώσουν να είναι τουλάχιστο εως 1 μηνα καθυστέρηση και όχι παραπάνω αν όχι απόλυτα ενημεροι στις οφειλές. Εξάλλου αν δεν ειναι ενημεροι θα τους ζητηθούν όλα πίσω και μάλιστα όχι μεσω των τραπεζών αλλά της εφορίας.

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Σήμερα με ειδοποίησε η  Eurobank ότι από δω και στο εξής πρώτα θα αφαιρείται το ασφάλιστρο και μετά η επιδοτούμενη δόση που έχω καταθέσει. Απάντησα εφόσον χρεωστώ ασφάλιστρο 3 χιλιάδες και πληρώνω λιγα- λιγα κάθε μήνα πέραν της δόσης,  τι γίνεται, και μου απάντησαν, όσα και βάζεις θα τα κρατούν μέχρι να αποπληρωθεί το ασφάλιστρο(3800 ευρω). Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να με βγάλουν εκτός πλατφόρμας. Έχει γίνει σε κανέναν παρόμοια ενημέρωση; Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Ηρθε mail αποψε.Το παραθέτω όπως ήρθε. Το δάνειο είναι ενήμερο καθως και οι επιδοτουμενες δοσεις χωρις καμια καθυστερηση. 
0% τι μπορει να σημαίνει;; Αφου δωσαν παραταση...

17CD3FE1-BE89-4E6E-BF63-A8AE76981BBE.jpeg

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lkthgr είπε

Ηρθε mail αποψε.Το παραθέτω όπως ήρθε. Το δάνειο είναι ενήμερο καθως και οι επιδοτουμενες δοσεις χωρις καμια καθυστερηση. 
0% τι μπορει να σημαίνει;; Αφου δωσαν παραταση...

17CD3FE1-BE89-4E6E-BF63-A8AE76981BBE.jpeg

Το ίδιο ακριβώς ήρθε και σε μένα 0%. 

Δημοσ.

Μια από τα ίδια μόλις.0% λογικά θα είναι για αυτό το μήνα.ας ελπίσουμε ότι τον επόμενο θα είναι με την επιδότηση.είδωμεν….

Δημοσ.

Ανακοίνωση για την 3 μηνών παράταση
της κρατικής επιδότησης δανείων του προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ 1»
(ΦΕΚ Α’/190/13.10.2021)

Ανακοινώνεται η παράταση της κρατικής επιδότησης για 3 μήνες του προγράμματος κρατικής επιδότησης δόσεων δανείων «ΓΕΦΥΡΑ 1», το οποίο παρέχει στήριξη σε δανειολήπτες που πλήττονται από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού και έχουν δάνεια με υποθήκη στην Α΄ κατοικία.

Η 3 μηνών επιδότηση, θα αφορά στους υφιστάμενους δικαιούχους οι οποίοι είτε  λαμβάνουν είτε ήδη έλαβαν την επιδότηση για 9 μήνες και έτσι πλέον θα λάβουν την οικονομική στήριξη συνολικά για 12 μήνες. Υπενθυμίζεται ότι η Κρατική επιδότηση περιλαμβάνει τόσο το κεφάλαιο όσο και τους τόκους του δανείου.

Οι δικαιούχοι δεν χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια καθώς η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Για αυτούς που έχει ολοκληρωθεί η 9 μηνών επιδότηση, θα καταβάλουν το μέρος της δόσης που τους αναλογεί για ακόμα 3 μήνες, με έναρξη το μήνα Οκτώβριο και τους επόμενους 2 μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Για τους υπόλοιπους δικαιούχους που δεν έχει ολοκληρωθεί η 9μηνη επιδότηση, θα συνεχίσουν να καταβάλουν το μέρος της δόσης που τους αναλογεί για ακόμα 3 μήνες μετά το πέρας του 9μηνου.

Για τους 3 αυτούς μήνες, η συνεισφορά του Δημοσίου για την υποστήριξη των πληγέντων συμπολιτών μας που έχουν ενήμερα δάνεια ανέρχεται στο 40% της μηνιαίας δόσης.

Για όσους έχουν ρυθμίσει δάνεια που είχαν καθυστέρηση μικρότερη των 90 ημερών, η συνεισφορά ανέρχεται στο 35% της μηνιαίας δόσης.

Στα δάνεια που είχαν καθυστέρηση μεγαλύτερη των 90 ημερών και έχουν πλέον ρυθμιστεί, η επιδότηση ανέρχεται στο 20% της μηνιαίας δόσης.

Επίσης, το ποσό που κρίνει εφεξής, τη ληξιπροθεσμία του οφειλέτη στο πλαίσιο τήρησης των υποχρεώσεών του, διαμορφώνεται στο ύψος των δύο μηνιαίων δόσεων.

Μόλις τώρα, paolinio6 είπε

Ανακοίνωση για την 3 μηνών παράταση
της κρατικής επιδότησης δανείων του προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ 1»
(ΦΕΚ Α’/190/13.10.2021)

Ανακοινώνεται η παράταση της κρατικής επιδότησης για 3 μήνες του προγράμματος κρατικής επιδότησης δόσεων δανείων «ΓΕΦΥΡΑ 1», το οποίο παρέχει στήριξη σε δανειολήπτες που πλήττονται από τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας του κορωνοϊού και έχουν δάνεια με υποθήκη στην Α΄ κατοικία.

Η 3 μηνών επιδότηση, θα αφορά στους υφιστάμενους δικαιούχους οι οποίοι είτε  λαμβάνουν είτε ήδη έλαβαν την επιδότηση για 9 μήνες και έτσι πλέον θα λάβουν την οικονομική στήριξη συνολικά για 12 μήνες. Υπενθυμίζεται ότι η Κρατική επιδότηση περιλαμβάνει τόσο το κεφάλαιο όσο και τους τόκους του δανείου.

Οι δικαιούχοι δεν χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια καθώς η διαδικασία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Για αυτούς που έχει ολοκληρωθεί η 9 μηνών επιδότηση, θα καταβάλουν το μέρος της δόσης που τους αναλογεί για ακόμα 3 μήνες, με έναρξη το μήνα Οκτώβριο και τους επόμενους 2 μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο. Για τους υπόλοιπους δικαιούχους που δεν έχει ολοκληρωθεί η 9μηνη επιδότηση, θα συνεχίσουν να καταβάλουν το μέρος της δόσης που τους αναλογεί για ακόμα 3 μήνες μετά το πέρας του 9μηνου.

Για τους 3 αυτούς μήνες, η συνεισφορά του Δημοσίου για την υποστήριξη των πληγέντων συμπολιτών μας που έχουν ενήμερα δάνεια ανέρχεται στο 40% της μηνιαίας δόσης.

Για όσους έχουν ρυθμίσει δάνεια που είχαν καθυστέρηση μικρότερη των 90 ημερών, η συνεισφορά ανέρχεται στο 35% της μηνιαίας δόσης.

Στα δάνεια που είχαν καθυστέρηση μεγαλύτερη των 90 ημερών και έχουν πλέον ρυθμιστεί, η επιδότηση ανέρχεται στο 20% της μηνιαίας δόσης.

Επίσης, το ποσό που κρίνει εφεξής, τη ληξιπροθεσμία του οφειλέτη στο πλαίσιο τήρησης των υποχρεώσεών του, διαμορφώνεται στο ύψος των δύο μηνιαίων δόσεων.

Τα email όμως αλλά γραφουν

Δημοσ.

Και στην σελίδα που δείχνει την επιδότηση πάλι λέει 0% συμμετοχή κράτους για την πληρωμή 25/10. Τι γίνεται το πήραν πίσω; Πάντως email δεν μου ήρθε ακόμη και το δάνειο είναι ενήμερο

Δημοσ.

Παιδιά εμένα ενώ τ 3 πρωτες δώσεις της βγάζει ότι της πλήρωσα τ επόμενες 5 ενώ της έχω πληρώσει στο ΤΠΔ παντα σ ώρα τους μου της βγάζει ληξιπρόθεσμες γιατι??? Σε εσάς τ φενεται??? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Teo1950 είπε

Παιδιά εμένα ενώ τ 3 πρωτες δώσεις της βγάζει ότι της πλήρωσα τ επόμενες 5 ενώ της έχω πληρώσει στο ΤΠΔ παντα σ ώρα τους μου της βγάζει ληξιπρόθεσμες γιατι??? Σε εσάς τ φενεται??? 

Σε μένα είναι όλα εντάξει.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, nikodemus είπε

Ήρθε το email και σε μένα με μηδέν % επιδότηση!! 

Καλημέρα,

Και σε μένα με 0% επιδότηση ήρθε το email. Στην πλατφόρμα πάντως στη γραμμή για τη 10η δόση, σήμερα πρωί-πρωί στη στήλη ποσοστό επιδότησης δημοσίου έλεγε 40% . Μπαίνοντας τώρα, η γραμμή για τη 10η πληρωμή έχει εξαφανιστεί. Μάλλον τα έχουν κάνει λίγο μπάχαλο κι αυτοί.

Εικάζω ότι τα email με αυτό το 0% θα συνεχίσουν να έρχονται για όσο διάστημα είναι ο καθένας υπόχρεος -αναλόγως αρχικής ενήμερης κατάστασης δανείου- μετά την επιδότηση να πληρώνει ολόκληρη τη δόση του.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Teo1950 είπε

Και σε εμενα ειναι οκ,παρτους ενα τηλεφωνο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...