Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CarlitoGR είπε

Άρα το πρόγραμμα Γέφυρα σύμφωνα με την λογική σου βγήκε για να διευκολύνει τις τράπεζες κ όχι τους δανειολήπτες που λόγο της πανδημίας ήρθαν σε δυσκολη θεση

Τους δανειολήπτες βοηθησε γιατί βλέπεις καπου να λέω κατι αλλο? Το 90% του πλήρωσε. Τι αλλη επιβράβευση θα ηθελες δηλ?

Επίσης επιπρόσθετα σιγουρα ειχαν κατα νου να μην πατωσει και το τραπεζικό συστημα με ολοκοκκινα δανεια που θα δημιουργουσε και παλι συνθηκες μνημονιων

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μάλλον δεν κατάλαβες......η τράπεζα επιβραβεύει τους συνεπείς δανειολήπτες εδώ κ 5 χρόνια.Ερχετε το κράτος κ λέει στον δανειολήπτη θα σου δώσω το 60%(όχι το 90%) της δόσης εγώ κ η τράπεζα δεν θα χάσει ευρώ.Στην συνέχεια έρχεται η τράπεζα που έχει πάρει όλα της τα λεφτά από εσένα κ το κράτος κ σου λέει δεν είσαι πλέον συνεπείς.....το κατάλαβες τώρα;

Επεξ/σία από CarlitoGR
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ξαναλέω οι τραπεζες εχουν ορισει την επιβραβευση σαν επιστροφή ενος μικρου κομματιου από τα έσοδα τους από σένα και αυτό το γνωρίζω καλά εκ των έσω για όλες. Τα εσοδα για αυτες ειναι οι τόκοι και όχι τυχόν κεφαλιο που πληρωνεις πισω γιατι αυτο ειναι κατι που το ειχες παρει απο αυτες στην αρχη του δανειου. Τοκους ακομα και με 40% δοση αν ετυχε να πληρωσεις που αυτόματα ησουν στους κοκκινισμενους και ηδη ΔΕΝ επαιρνες επιβραβευση αποκλειεται να ειχες. Καποιοι που ήταν στις αρχες των δανείων τους που οι τόκοι ειναι 80% της δοσης ναι μπορει να πληρωσαν ενα μικρο κομματακι.

Αφου λοιπόν δεν πληρωσες τοκους τι επιβραβευση να σου δωσει πισω? Δε νομιζω οτι θα δωσει καμια τραπεζα πισω σε οσους ηταν στις γεφυρες 1 κ 2 και αν το κανει θα ειναι καθαρα για ανθρωπιστικους σκοπους και όχι βασει της πολιτικής των επιβραβευσεων που εχουν ανακοινωθει. Το απολυτως σωστό χρηματοοικονομικά θα ηταν να υπολογισει οντως αν πληρωσες εσυ κομματι των τοκων και επι αυτού να σου δωσει επιβραβευση πχ 10-15% των τοκων οπως εχει οριστει σε καθε τραπεζα.

Ωραιο θα ηταν, δε λεω όχι να παιρνανε ολοι λιγα ακομη λεφτα πισω αλλα χλωμο. ΜΑΚΑΡΙ καποιες να το κανουν

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ.

Φίλε μου έχασε η τράπεζα έστω 1 ευρώ;Οι τόκοι κ το κεφάλαιο πληρώθηκαν στο ακέραιο;Όταν πληρώνεις στην ώρα σου σε ρωτάει η Τράπεζα που βρήκες τα λεφτά για να δει εάν δικαιουσαι την επιδότηση;Μην τρελαθουμε τελείως το ελάχιστο που πρέπει να γίνει είναι να επιστραφεί το ποσό της επιδοτήσης των συνεπων δανειοληπτών στο κράτος εάν όχι στους δανειολήπτες.Επισης αφού είσαι μέσα στα πράγματα θα έπρεπε να ξέρεις ότι 90% επιδότηση δεν έχει πάρει κανείς ο μέσος όρος είναι περίπου 60%

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου εξηγω πως εχουν ορισει την επιβραβευση και εσυ μου λες πως θα ηθελες εσυ να την ορισεις γιατι με την ίδια λογική ουτε εσυ πληρωσες πχ έστω κ 1 ευρώ τόκο για να σε επιβραβευσει. Και εγω θα ηθελα να μου χτυπησουν αυριο το πρωι την πορτα οι τραπεζες μου και να μου πουν να παρε 10.000 γιατι ησουν καλο πελατακι σε ολη τη διαρκεια της πανδημιας και φατα πιες τα στην υγεια μας αλλα δε θα γινει μαλλον.

Εξηγησα ηδη απο το πρωτο ποστ ότι αν καποιος πρεπει να τα παρει με αυστηρα κριτηρια εινα ι το δημοσιο που πληρωσε τους τόκους. Και ακομα πιο αυστηρα κριτηρια οπως ειπα στο τελευταιο οτι κομματι πληρωσε ο δανειοληπτης κ το δημοσιο αντιστοιχα ΑΛΛΑ από τους ΤΟΚΟΥΣ γιατι ετσι εχει οριστεί.

Ξαναλεω και θα το ληξω με αυτό από πλευρας μου ότι μακάρι καποιες εστω να το δουν πιο ανθρωπιστικά και να δωσουν ΠΛΗΡΕΙΣ επιβραβευσεις.

Επεξ/σία από agnostos99
Δημοσ.

Διαφωνουμε διοτι πολυ απλα η επιδοτηση (Γεφυρα) ειναι προς τους δανειοληπτες.Επομενως εαν δεν επιβραβευσει η Τραπεζα τους συνεπεις δανειοληπτες(οπως εκανε τα τελευταια 5 χρονια στην περιπτωση μου) η να δωσει αυτα τα ποσα  κατα 60% στο κρατος και κατα 40% στους δανειοληπτες τοτε εμμεσα ωφελειτε απο την επιδοτηση που δεν θα δωσει(απο τους τοκους,δεν ειπε κανεις να δωσει κατι διαφορετικο απο οτι εδινε) στους συνεπεις και ας πληρωθηκε μεχρι κεραιας,μεχρι και το τελευταιο ευρω.Επισης ποιος ειπε οτι δεν πληρωσα τοκους;Η επιδοτηση κατα μεσο ορο ηταν 60% οποτε σιγουρα κατα ενα μερος πληρωσα και τοκους αφου στην αρχη καθε δανειου πληρωνεις κυριως τοκους και οχι κεφαλαιο αλλα αυτο δεν θα επρεπε να αφορα την τραπεζα αφου η τελευταια πληρωθηκε κανονικα.Τελος κ απο εμενα κ δεν με ενδιαφερει να πληρωθω για ανθρωπιστικους λογους αλλα να μην καταληξουν χρηματα τα οποια δινει το κρατος στην Τραπεζα εστω κ εμμεσα.

Δημοσ.

Μιας και έγινε λοιπον χθες η κουβεντα, από τις απαντήσεις κάποιων τραπεζών, θα υπάρξουν και πλήρης κατάργηση επιβράβευσης ασχετα αν ηταν γεφυρα ή όχι αλλά και πληρης επιβράβευση ακομα και για τους γεφυραίους. Ελπίζω οι περισσότεροι να είστε στη δευτερη περίπτωση. :)

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Μιας και έγινε λοιπον χθες η κουβεντα, από τις απαντήσεις κάποιων τραπεζών, θα υπάρξουν και πλήρης κατάργηση επιβράβευσης ασχετα αν ηταν γεφυρα ή όχι αλλά και πληρης επιβράβευση ακομα και για τους γεφυραίους. Ελπίζω οι περισσότεροι να είστε στη δευτερη περίπτωση. :)

Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος;Ξερεις τις τραπεζες;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CarlitoGR είπε

Μπορεις να γινεις πιο συγκεκριμενος;Ξερεις τις τραπεζες;

Ναι τις ξερω, αν και δεν απηντησαν όλες, αλλα επειδή δεν εχει βγει επισημα πιο εξω δε γινεται να τις αναφερω. Θα τελειωσει όμως μεσα στον Ιανουάριο και θα ξερουν όσοι θα ειναι οι τυχεροί.

• Thanks 1
Δημοσ.

Τα μισά λεφτά σχεδόν που κέρδισε ένας καλοπληρωτης στο ΤπΔ θα τα χάσει από την επιβραβευση. Δεν κολλούσε πουθενά ο αποκλεισμός και μάλιστα για όλη την διάρκεια του προγράμματος, όχι δηλαδή για 12 μήνες που υπήρχε η επιδότηση αλλά για +18μηνες.Και όταν βλέπεις τα κέρδη του ταμείου τρελαίνεσαι.. Απλά καριο@@ιδες

ΩΗΓ5469ΗΗ7-Ψ24.pdf

• Like 1
Δημοσ.
9 hours ago, paolinio6 said:

Τα μισά λεφτά σχεδόν που κέρδισε ένας καλοπληρωτης στο ΤπΔ θα τα χάσει από την επιβραβευση. Δεν κολλούσε πουθενά ο αποκλεισμός και μάλιστα για όλη την διάρκεια του προγράμματος, όχι δηλαδή για 12 μήνες που υπήρχε η επιδότηση αλλά για +18μηνες.Και όταν βλέπεις τα κέρδη του ταμείου τρελαίνεσαι.. Απλά καριο@@ιδες

ΩΗΓ5469ΗΗ7-Ψ24.pdf 494 kB · 0 downloads

Ακριβώς αυτό.Το ΤΠΔ βάζει στην τσέπη την επιδότηση του γέφυρα με έμμεσο τρόπο.Εχω κάνει αναφορά στο συνήγορο του Πολίτη αλλά δεν πιστεύω ότι θα καταφέρουμε κάτι.

Δημοσ.

Καλημέρα σας όποιος μπορεί να μου δώσει κάποιες διευκρινίσεις διότι σε επικοινωνία με τη γέφυρα δεν μου δώσανε καμία απάντηση που να με διαφωτίζει και όλες τους οι απαντήσεις με παραπέμπαν στα άρθρα του νόμου τα οποία σε κάποια σημεία είναι δυσνόητα και επειδή δεν θέλουν να πάρουν ευθύνη μου είπανε να πάω σε δικηγόρο για να μου ερμηνεύσει το νόμο.

Οι απορίες είναι οι εξής:

1) Έστω ότι η  δόση μου είναι 780,00€ και εγώ καταβάλω εμπρόθεσμα το ποσό των 775,00€  το οποίο είναι μικρότερο από το ποσό που πρέπει να καταβληθεί στην τράπεζα. Εφόσον το ποσό των 5€ είναι μικρότερο από τα 150€ που είναι το όριο του προγράμματος  προφανώς θεωρώ ότι το πρόγραμμα δε θα με βγάλει ληξιπρόθεσμο ως προς αυτό σωστά τα λέω?. Με συνέπεια να είμαι ληξιπρόθεσμος έως προς την τράπεζα αλλά όχι έως προς το πρόγραμμα.

Ο λόγος που θέλω να φανώ ληξιπρόθεσμος στην τράπεζα είναι για να κάνω ρύθμιση γιατί αλλιώς η τράπεζα δεν δέχεται να μου κάνει ρύθμιση επειδή είμαι στη γέφυρα και επειδή δεν είμαι ληξιπρόθεσμος.(Η δόση μου από 167€ που είχα σε ρύθμιση πήγε στα 780€ ποσό εξωφρενικό και μη διαχειρίσιμο)

Ούτε η εταιρεία που διαχειρίζεται τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της ALPHA δέχεται να κάνει ρύθμιση επειδή δεν είμαι ληξιπρόθεσμος και επίσης επειδή το δάνειο μου είναι στη γέφυρα.

Οπότε ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να κάνω ρύθμιση είναι να φανώ ληξιπρόθεσμος στην τράπεζα και να μου κάνει τη ρύθμιση η εταιρεία διαχείρισης οφειλών.

2) Η αρχική επιδότηση του προγράμματος ήταν 9 μήνες και η τελευταία συνεισφορά του δημοσίου ήταν για το μήνα 6/2021 .

Στη συνέχεια για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο κατέβαλα την προβλεπόμενη δόση του δανείου μου ολόκληρη χωρίς να υπάρχει συνεισφορά του δημοσίου.

Στη συνέχεια βγήκε η απόφαση για την παράταση του προγράμματος για ακόμα τρείς μήνες (3 μήνες).

Για το μήνα  Οκτώβριο κατέβαλα πάλι ολόκληρη τη δόση του δανείου μου για την οποία πάλι δεν υπήρχε συνεισφορά του δημοσίου καθώς δεν είχε ενεργοποιηθεί ακόμα η παράταση του προγράμματος.

Στη συνέχεια η συνεισφορά του δημοσίου καταβλήθηκε για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο και προφανώς θα καταβληθεί και για το μήνα Ιανουάριο σύμφωνα με την 3μηνή παράταση του προγράμματος.

Η ερώτησή μου είναι η εξής:

Σύμφωνα με τα παραπάνω  έχω εκπληρώσει την υποχρέωσή μου για συνέπεια στις οφειλές μου για τους 4 από τους 6 μήνες σύμφωνα με τα όσα που αναφέρει το Άρθρο 79 του Ν.4714/20 παρ.2 βα.

Μετά και την τελευταία συνεισφορά του δημοσίου που μάλλον θα είναι το για το μήνα Ιανουάριο θα πρέπει να είμαι συνεπής για ακόμα 2 μήνες για να πληρώ τις προϋποθέσεις του  Άρθρου 79 του Ν.4714/20 παρ.2 βα. και να συνεχίσω να είμαι συνεπής.   

Παρακαλώ όποιος μπορεί να με ενημερώσει  εάν ισχύουν τα παραπάνω, δηλαδή ότι είμαι συνεπής για τους 4 (τέσσερεις) μήνες από τους 6 (έξι) και υποχρεούμαι να είμαι συνεπής για ακόμα 2 (δύο) μήνες  μετά την ολοκλήρωση της συνεισφοράς του Ιανουαρίου (εάν είναι ο τελευταίος μήνας συνεισφοράς του δημοσίου) ή  το χρονικό διάστημα της διάρκειας παρακολούθησης ξεκινάει από την αρχή δηλαδή μετά και την τελευταία συνεισφορά του δημοσίου (κατά πάσα πιθανότητα το Ιανουάριο).

Σύμφωνα με τη δεύτερη εκδοχή  σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι συνεπής για ακόμα 6 μήνες ένω έχω εκπληρώσει την υποχρέωση συνέπειας ήδη για τους 4 (τέσσερεις) από τους 6 (έξι).

Εάν ισχύει η δεύτερη εκδοχή (ότι το χρονικό διάστημα της διάρκειας παρακολούθησης ξεκινάει από την αρχή δηλαδή μετά και την τελευταία συνεισφορά του δημοσίου τον Ιανουάριο) τότε η συνέπεια μου θα έχει ανέλθει σε συνολικό διάστημα 10 (δέκα ) μηνών πολύ παραπάνω από τα οριζόμενα στο  Άρθρο 79 του Ν.4714/20.

Χίλιες φορές να μην είχα μπει στο πρόγραμμα καθώς εάν δεν μπορέσω να κάνω ρύθμιση θα πρέπει να πληρώνω 780€/μήνα για ακόμα 6 μήνες χωρίς να μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση και αν δεν μπορέσω θα πρέπει να επιστρέψω όλο το ποσό της επιδότησης

Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο όποια βοήθεια αποδεκτή.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.
21 ώρες πριν, pamarios είπε

Καλημέρα σας όποιος μπορεί να μου δώσει κάποιες διευκρινίσεις διότι σε επικοινωνία με τη γέφυρα δεν μου δώσανε καμία απάντηση που να με διαφωτίζει και όλες τους οι απαντήσεις με παραπέμπαν στα άρθρα του νόμου τα οποία σε κάποια σημεία είναι δυσνόητα και επειδή δεν θέλουν να πάρουν ευθύνη μου είπανε να πάω σε δικηγόρο για να μου ερμηνεύσει το νόμο.

Οι απορίες είναι οι εξής:

1) Έστω ότι η  δόση μου είναι 780,00€ και εγώ καταβάλω εμπρόθεσμα το ποσό των 775,00€  το οποίο είναι μικρότερο από το ποσό που πρέπει να καταβληθεί στην τράπεζα. Εφόσον το ποσό των 5€ είναι μικρότερο από τα 150€ που είναι το όριο του προγράμματος  προφανώς θεωρώ ότι το πρόγραμμα δε θα με βγάλει ληξιπρόθεσμο ως προς αυτό σωστά τα λέω?. Με συνέπεια να είμαι ληξιπρόθεσμος έως προς την τράπεζα αλλά όχι έως προς το πρόγραμμα.

Ο λόγος που θέλω να φανώ ληξιπρόθεσμος στην τράπεζα είναι για να κάνω ρύθμιση γιατί αλλιώς η τράπεζα δεν δέχεται να μου κάνει ρύθμιση επειδή είμαι στη γέφυρα και επειδή δεν είμαι ληξιπρόθεσμος.(Η δόση μου από 167€ που είχα σε ρύθμιση πήγε στα 780€ ποσό εξωφρενικό και μη διαχειρίσιμο)

Ούτε η εταιρεία που διαχειρίζεται τις ληξιπρόθεσμες οφειλές της ALPHA δέχεται να κάνει ρύθμιση επειδή δεν είμαι ληξιπρόθεσμος και επίσης επειδή το δάνειο μου είναι στη γέφυρα.

Οπότε ο μόνος τρόπος για να μπορέσω να κάνω ρύθμιση είναι να φανώ ληξιπρόθεσμος στην τράπεζα και να μου κάνει τη ρύθμιση η εταιρεία διαχείρισης οφειλών.

2) Η αρχική επιδότηση του προγράμματος ήταν 9 μήνες και η τελευταία συνεισφορά του δημοσίου ήταν για το μήνα 6/2021 .

Στη συνέχεια για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο κατέβαλα την προβλεπόμενη δόση του δανείου μου ολόκληρη χωρίς να υπάρχει συνεισφορά του δημοσίου.

Στη συνέχεια βγήκε η απόφαση για την παράταση του προγράμματος για ακόμα τρείς μήνες (3 μήνες).

Για το μήνα  Οκτώβριο κατέβαλα πάλι ολόκληρη τη δόση του δανείου μου για την οποία πάλι δεν υπήρχε συνεισφορά του δημοσίου καθώς δεν είχε ενεργοποιηθεί ακόμα η παράταση του προγράμματος.

Στη συνέχεια η συνεισφορά του δημοσίου καταβλήθηκε για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο και προφανώς θα καταβληθεί και για το μήνα Ιανουάριο σύμφωνα με την 3μηνή παράταση του προγράμματος.

Η ερώτησή μου είναι η εξής:

Σύμφωνα με τα παραπάνω  έχω εκπληρώσει την υποχρέωσή μου για συνέπεια στις οφειλές μου για τους 4 από τους 6 μήνες σύμφωνα με τα όσα που αναφέρει το Άρθρο 79 του Ν.4714/20 παρ.2 βα.

Μετά και την τελευταία συνεισφορά του δημοσίου που μάλλον θα είναι το για το μήνα Ιανουάριο θα πρέπει να είμαι συνεπής για ακόμα 2 μήνες για να πληρώ τις προϋποθέσεις του  Άρθρου 79 του Ν.4714/20 παρ.2 βα. και να συνεχίσω να είμαι συνεπής.   

Παρακαλώ όποιος μπορεί να με ενημερώσει  εάν ισχύουν τα παραπάνω, δηλαδή ότι είμαι συνεπής για τους 4 (τέσσερεις) μήνες από τους 6 (έξι) και υποχρεούμαι να είμαι συνεπής για ακόμα 2 (δύο) μήνες  μετά την ολοκλήρωση της συνεισφοράς του Ιανουαρίου (εάν είναι ο τελευταίος μήνας συνεισφοράς του δημοσίου) ή  το χρονικό διάστημα της διάρκειας παρακολούθησης ξεκινάει από την αρχή δηλαδή μετά και την τελευταία συνεισφορά του δημοσίου (κατά πάσα πιθανότητα το Ιανουάριο).

Σύμφωνα με τη δεύτερη εκδοχή  σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαι συνεπής για ακόμα 6 μήνες ένω έχω εκπληρώσει την υποχρέωση συνέπειας ήδη για τους 4 (τέσσερεις) από τους 6 (έξι).

Εάν ισχύει η δεύτερη εκδοχή (ότι το χρονικό διάστημα της διάρκειας παρακολούθησης ξεκινάει από την αρχή δηλαδή μετά και την τελευταία συνεισφορά του δημοσίου τον Ιανουάριο) τότε η συνέπεια μου θα έχει ανέλθει σε συνολικό διάστημα 10 (δέκα ) μηνών πολύ παραπάνω από τα οριζόμενα στο  Άρθρο 79 του Ν.4714/20.

Χίλιες φορές να μην είχα μπει στο πρόγραμμα καθώς εάν δεν μπορέσω να κάνω ρύθμιση θα πρέπει να πληρώνω 780€/μήνα για ακόμα 6 μήνες χωρίς να μπορώ να κάνω κάποια ρύθμιση και αν δεν μπορέσω θα πρέπει να επιστρέψω όλο το ποσό της επιδότησης

Συγγνώμη για το μακροσκελές κείμενο όποια βοήθεια αποδεκτή.

Ευχαριστώ.

Καλημέρα,

Αν έχω καταλάβει καλά από αυτά που έχω διαβάσει για το πρόγραμμα, σε περίπτωση που προκύψει ληξιπροθεσμία στην Τράπεζα από οποιαδήποτε δόση (είτε στη διάρκεια του προγράμματος, είτε κατά τη διάρκεια παρακολούθησης), θα δηλωθεί στη ΓΔΙΕ και συνεπώς θα είσαι ληξιπρόθεσμος και στο ΓΕΦΥΡΑ.

Επίσης, νομίζω ότι μαζί με την παράταση της επιδότησης, παρατείνεται και η υποχρέωση τήρησης των όρων από τη λήξη του προγράμματος. Συνεπώς, μάλλον είναι η δεύτερη εκδοχή που αναφέρεις.

Δημοσ.
23 ώρες πριν, totis13 είπε

Καλημέρα,

Αν έχω καταλάβει καλά από αυτά που έχω διαβάσει για το πρόγραμμα, σε περίπτωση που προκύψει ληξιπροθεσμία στην Τράπεζα από οποιαδήποτε δόση (είτε στη διάρκεια του προγράμματος, είτε κατά τη διάρκεια παρακολούθησης), θα δηλωθεί στη ΓΔΙΕ και συνεπώς θα είσαι ληξιπρόθεσμος και στο ΓΕΦΥΡΑ.

Επίσης, νομίζω ότι μαζί με την παράταση της επιδότησης, παρατείνεται και η υποχρέωση τήρησης των όρων από τη λήξη του προγράμματος. Συνεπώς, μάλλον είναι η δεύτερη εκδοχή που αναφέρεις.

Καλημέρα

Ευχαριστώ για το χρόνο σου

Άρα αυτό που αναφέρει ο νόμος για το όριο των 150€ και τις δύο δόσεις δεν ισχύει?

Σε ερώτημα που έκανα σε υπάλληλο τράπεζας μου είπε ότι μάλλον ισχύει η εκδοχή μου δηλαδή ότι είμαι καλυμμένος μέχρι το ποσό των 150€ .

Χωρίς να είναι σίγουρος άρα η μόνη λύση είναι δικηγόρος μήπως και βγάλω άκρη.

Όπως και να έχει ευχαριστώ πολύ  , εάν βγάλω άκρη θα ενημερώσω μήπως και βοηθηθεί και κανένας άλλος

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, pamarios είπε

ε ερώτημα που έκανα σε υπάλληλο τράπεζας μου είπε ότι μάλλον ισχύει η εκδοχή μου δηλαδή ότι είμαι καλυμμένος μέχρι το ποσό των

Καλημέρα,

Έτσι όπως το γράφεις και διαβάζω το νόμο μοιάζει με "παράθυρο" για αυτό που θες, αλλά δεν ξέρω αν θα χαρακτηριστείς ληξιπρόθεσμος μόνο από την τράπεζα έτσι και θα είσαι επιλέξιμος για ρύθμιση.

Σε κάθε περίπτωση, ένας δικηγόρος θα σου δώσει περισσότερη βοήθεια.

Καλή τύχη από μένα και εύχομαι να πετύχει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...