Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, necrothaftis είπε

day one εχω το ps4 δε μου παρουσιασε κανενα προβλημα

Δεν ξέρω τι παίζει η Sony γενικά, αλλα σε αυτή τη γενιά νομίζω η MS σχεδιάζει το xbox εδώ και παααααααρα πολύ καιρό οπότε ευελπιστούμε να μην βγάλουν κάνα πρόβλημα.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ για τα σχόλια μπήκα...δηλώνω με χαρά πως ο δείκτης ευφυίας μου έπεσε κατά 10 μονάδες.. Όσο για το ποστ αν δεν βγει το PS5 να δούμε τιμές παιχνιδιών, review κλπ δεν αξίζει το hype..Καλή τιμή πάντως.. 

ακόμα δε καταλαβαίνω γιατί υπάρχει σύγκριση Xbox με PS5..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, chncynic είπε

Δεν ξέρω τι παίζει η Sony γενικά, αλλα σε αυτή τη γενιά νομίζω σχεδιάζει το xbox εδώ και παααααααρα πολύ καιρό οπότε ευελπιστούμε να μην βγάλουν κάνα πρόβλημα.

δε νομιζω ουτε το xbox ουτε το ps5 να χουν καποιο προβλημα αν τα παρεις day one.ισως σε ενα μικρο ποσοστο να χει συμβει καποιο προβλημα απλα εγω λεω για τη δικια μου εμπειρια.η κονσολα ακομα σκυλι ειναι

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, necrothaftis είπε

δε νομιζω ουτε το xbox ουτε το ps5 να χουν καποιο προβλημα αν τα παρεις day one.ισως σε ενα μικρο ποσοστο να χει συμβει καποιο προβλημα απλα εγω λεω για τη δικια μου εμπειρια.η κονσολα ακομα σκυλι ειναι

Ναι ναι συμφωνώ! Αν και το ps4 slim μου κάνει σαν ντιζελ αγροτικό όταν ζορίζεται λίγο η φάση, κατα τα άλλα μια χαρά σκυλί όπως λες

Δημοσ.

τα games του PS4  θα παιζουν κανονικά και στο PS5 ;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Molpadia είπε

τα games του PS4  θα παιζουν κανονικά και στο PS5 ;

Προς το παρόν ανακοίνωσαν μερικά - όχι όλα. Θέλω να ελπίζω οτι τα περισσότερα θα παίζουν μετά απο κάποιο καιρό

Δημοσ.
2 minutes ago, chncynic said:

Προς το παρόν ανακοίνωσαν μερικά - όχι όλα. Θέλω να ελπίζω οτι τα περισσότερα θα παίζουν μετά απο κάποιο καιρό

Και εγώ το ίδιο. Αλλιώς τσάμπα επένδυσα στα παιχνίδια...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JimGer είπε

Και εγώ το ίδιο. Αλλιώς τσάμπα επένδυσα στα παιχνίδια...

Κράτα και το ps4 καλού κακού κάνα 6μηνο - ποτέ δεν ξέρεις :)

Δημοσ.

Παίδες τα δισκάκια του PS4 παίζουν κανονικά στο ps5 έτσι;

Εγώ είμαι για PS5 και Series X πριν τις γιορτές.

Τέλος με το pc gaming, μόνο για κανένα pc exclusive...

Δημοσ.

Για μένα το combo Xbox series S + GamePass είναι η καλύτερη επιλογή. Είμαι συνδρομητής στο GamePass Ultimate και πραγματικά έχεις πρόσβαση σε ένα πλήθος πολύ καλών παιχνιδιών για ψίχουλα.

Δημοσ.

Γιατί τέτοιος χαμός και κράξιμο πια κονσόλα είναι καλύτερη, πάρτε ότι γουστάρετε να παιζετε τα παιχνιδια που θέλετε και όλα καλά 👌τώρα είναι PlayStation, Xbox, Nintendo η Atari ποιος νοιάστηκε. 

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...