Προς το περιεχόμενο

Huawei Mate 40 Pro: Πρώτη ματιά στο επερχόμενο κινητό;


Crash24

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ακόμη διαρροή φαίνεται να αποκαλύπτει το design μεταξύ άλλων πληροφοριών της συσκευής, λίγο πριν την επίσημη παρουσίασή του.

Με την αποκάλυψη του Huawei Mate 40 Pro να απέχει μόλις λίγες ώρες, οι φήμες δεν σταμάτησαν να... οργιάζουν αναφορικά με τη νέα συσκευή της Huawei.

Αυτή τη φορά, το γερμανικό WinFuture φέρνει στην επιφάνεια υλικό που φέρεται να αφορά την εμφάνιση του κινητού, όπως και κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά του. Πριν λίγες ημέρες, το ίδιο site είχε δημοσιεύσει υλικό από τα Huawei FreeBuds Studio, το οποίο επίσης και μεταφέραμε.

Στο δια ταύτα, το Huawei Mate 40 Pro θα διαθέτει οθόνη OLED 6.76", ανάλυσης 2772x1344 με πυκνότητα 456 ppi. Ο σχεδιασμός «καταρράκτη» κάνει την οθόνη να συνεχίζει ελαφρώς ως τα πλάγια της συσκευής, ενώ κάτω από το γυαλί στην μπροστινή πλευρά τοποθετείται ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος.

Huawei-Mate-40-Pro-1602925246-0-12.jpgHuawei-Mate-40-Pro-1602925615-0-12.jpgHuawei-Mate-40-Pro-1602925269-0-11.jpg

Το SoC Kirin 9000 των 5nm προσφέρει 8 πυρήνες, 4 εκ των οποίων είναι αρχιτεκτονικής ARM Cortex-A55 με μέγιστο χρονισμό τα 2.04 GHz. Από το υπόλοιπο κουαρτέτο, οι 3 είναι «υψηλών προδιαγραφών» Cortex-A77 με μέγιστο χρονισμό τα 2.54 και ένας ακόμη πυρήνας με μέγιστο χρονισμό 3.13 GHz, για επιδόσεις ανώτερες του Snapdragon 865.

Στην Ευρώπη, η μοναδική έκδοση που θα διατεθεί θα έχει 8GB RAM και 256GB ROM (μη επεκτάσιμη μέσω microSD). Στην Κίνα θα διατεθούν επιπλέον μοντέλα με μνήμη RAM έως και 12GB. Γίνεται λόγος και για ένα μοντέλο "Pro+" με βελτιωμένες κάμερες και διαφορετικό σχεδιασμό, το οποίο φαίνεται πως θα έρθει στην ήπειρό μας.

Σχετικά με την κάμερα, η Huawei ενσωματώνει τρεις κάμερες σε διάταξη «δαχτυλιδιού», πάλι με τη βοήθεια της Leica. Η κύρια κάμερα των 50MP με διάφραγμα f/1.9 και οπτική σταθεροποίηση συνοδεύεται από μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα των 20MP και έναν ακόμη αισθητήρα zoom ανάλυσης 12MP. Αναφέρεται πως το κινητό καταγράφει βίντεο ανάλυσης 8K, ενώ νέοι αισθητήρες αναμένεται να βοηθήσουν στη σωστή αποτύπωση χρώματος μεταξύ άλλων βελτιώσεων.

Τέλος, η συσκευή θα διαθέτει μπαταρία χωρητικότητας 4400mAh και δυνατότητα γρήγορης φόρτισης 65W, τεχνολογία NFC, Bluetooth 5.2 και Wi-Fi 6. Θα έρχεται από το εργοστάσιο με Android 10 και θα συνεχίσει να μην διαθέτει Google Mobile Services.

Παρότι οι πληροφορίες του WinFuture δεν αναφέρονται σε τιμές, μια άλλη έμπιστη πηγή (μέσω AndroidAuthority) αναφέρει πως οι τιμές στην Ευρώπη θα έχουν ως εξής: Huawei Mate 40 Pro στα 1100€, Huawei Mate 40 Pro+ στα 1400€, Huawei Mate 40 RS στα 2500€. Την αποκάλυψη της ύπαρξης του Mate 40 RS συνόδευσε η παρακάτω φωτογραφία.

EkmW-xfXYAEV33E.jpg

Επίσημη αποκάλυψη για τη συσκευή θα έχουμε στις 22 Οκτωβρίου, οπότε έως τότε, τα παραπάνω είναι φήμες και αναμένουμε να δούμε αν και τι από αυτά ισχύει.


Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

28 λεπτά πριν, purespyros είπε

μόνο εμένα μου θύμισε το classic ipod η πίσω πλευρά με τις κάμερες;

Ακριβώς αυτό, αν και φίλος της παλιάς Huawei λίγο με απογοήτευσε το συγκεκριμένο design. αν τα βρει με την Google της το συγχωρώ πάντως 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

44 λεπτά πριν, gbras είπε

Και ποιος αγοραζει Huawei πλεον?

Ποσοι και ποσοι στις αγγελιες του Insomnia προσπαθουν να τα ξεφορτωθουν

σε αδαεις και σε τιμες αστρονομικες ,ωσαν να μην τρεχει καστανο χωρις Google

Services και με την οικονομικη κριση να θεριευει .

  • Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

56 λεπτά πριν, Alexandros_D είπε

To 20% της παγκόσμιας αγοράς (Q2 2020)

Που του χρόνου θα πάει κάτω του 10% και το 90% των πωλήσεων θα είναι στην Κίνα.Άρα ναι το προσπερνάμε.

  • Like 4
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο μόνος αντίπαλος του iPhone 12 Pro Max. Huawei Mate 40 Pro+.

Και κάτι μου λέει ότι θα φάει πολύ ξύλο και πάλι η Apple.

Από design με αφήνει κάπως αδιάφορο. Μια από τα ίδια. Απλά όμορφο. Από specs καμερών πάλι με αφήνει αδιάφορο. Περιμένω δείγματα για να μιλήσω με ασφάλεια. Λογικά όπως μας έχει μάθει δεν θα έχει αντίπαλο για μια χρονιά ακόμη τουλάχιστον.

Από specs γενικά αν είναι πραγματικά όσα λένε ο Kirin 9000 θα δείξει για μια φορά ακόμη το δρόμο.

Ανυπομονώ να δω εξελίξεις. Περίεργο που δεν βλέπω πουθενά για Mate 40 σκέτο. 

Όσο για τα google services υπάρχει η λύση απλά δεν είναι για όλους. Αλλά θέλω να πιστεύω ότι μετρημένες είναι οι ώρες και του περούκα και της άρσης αποκλεισμού. Οπότε μακάρι σύντομα να το δούμε και Ελλάδα. 

  • Like 1
  • Confused 2
  • Sad 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...