Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Malthador,

Το νήμα προορίζεται αποκλειστικά και μόνο για συζήτηση επάνω στην εξέλιξη των προπαραγγελιών PS5 κονσολών, physical ή digital-only. Επομένως:

• Δεν συζητάμε το ποιά κονσόλα είναι καλύτερη ή το ποιά κονσόλα να αγοράσουμε. Υπάρχει εδώ αναλυτικό νήμα, μπορείτε να ρωτήσετε αν σκέφτεστε πραγματικά να αγοράσετε PS4 ή Series S|X αντί για PS5.
  • Δεν κατεβάζουμε καντήλια και καρκίνους σε υπαλλήλους, σε καταστήματα ή στην Sony. Εκτός του ότι δείχνει βλαχιά και μισανθρωπιά, δείχνει γραφικότητα και ασυνέπεια μεταξύ άλλων, γιατί από τους ίδιους θα αγοράσετε στο μέλλον κονσόλες και αξεσουάρ.
  • Δεν σχολιάζουμε αγγελίες που βάζουν άλλοι σε αυτό το site ή σε οποιοδήποτε άλλο. Δεν είναι αυτός ο σκοπός του νήματος.

Το νήμα υπάρχει για να πείτε πέντε πράγματα μπας και βγάλετε άκρη πότε θα παραλάβετε, όχι πόσο πουλάει ο παραδιπλανός που έχει παραλάβει ήδη. Για το λόγο αυτό μην το πνίγετε στα memes και στις φήμες που είδατε κάπου, μπορεί να χαθεί κάποια πληροφορία που θα φανεί χρήσιμη σε κάποιο άλλο μέλος το οποίο περιμένει πως και πως να παραλάβει.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Sony απο την αρχή είχε πει οτι θα βγάλει 5Μ PS5 στην αρχή και άλλα 5Μ μετά. Το μόνο φάουλ της Sony ειναι η ποσότητα των digital σε σχέση με τα disk. Γι' όλα τα άλλα ευθύνονται τα καταστήματα με τις "αβέρτα κουβέρτα" προπαραγγελίες και την μη τήρηση της σειρας. Απλά πράγματα

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε σήμερα το ρδελομπού. Παραγγελία 18/11 από ΓΕΡΜΑΝΟ. 11/12 το έστειλαν με speedex παραδόξως. Πήγα σήμερα ευγενικά, έψαξαν, περίμενα, μου το έδωσαν. Προσωπικά ξενέρωσα με την όλη κατάσταση... Μας έφαγαν την ψυχή και σαν να μην έφτανε όλη αυτή η αναμονή διαθεσιμότητας, ύστερα είχαμε και τις ταχυμεταφορές να κάνουμε 1000 μετάνιες κάθε μέρα πότε θα σώσουν να το φέρουν.

Μέσα σε όλη αυτή την αναμονή λοιπόν πληροφορήθηκα οτι κυκλοφόρησε η καινούρια σειρά της Gibson

Gibson Slash AFD 2020 Appetite For Destruction Signature Les Paul Guitar Video Up Close Review - YouTube

Μπροστά σε τέτοιο διαμάντι φωτιά να πάρει το PS5. Έμεινα πανί με πανί αλλά τουλάχιστον ο φίλος μου ο Thomman την είχε άμεσα διαθέσιμη... Καλή χρονιά σε όλους και κουράγιο! Πρώτα θα πάρουν οι κολλητοί των υπαλλήλων και μετά... βλέπουμε.  Μέσα σε αυτό το νήμα διάβασα τα απίστευτα και μοιράστηκα την αγωνία και την έκσταση της αναμονή με όλους σας. Υγεία παλικάρια και όρθιοι σαν τα κυπαρρίσια να είστε 

Επεξ/σία από spyreto88
  • Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, spyreto88 είπε

Ήρθε σήμερα το ρδελομπού. Παραγγελία 18/11 από ΓΕΡΜΑΝΟ. 11/12 το έστειλαν με speedex παραδόξως. Πήγα σήμερα ευγενικά, έψαξαν, περίμενα, μου το έδωσαν. Προσωπικά ξενέρωσα με την όλη κατάσταση... Μας έφαγαν την ψυχή και σαν να μην έφτανε όλη αυτή η αναμονή διαθεσιμότητας, ύστερα είχαμε και τις ταχυμεταφορές να κάνουμε 1000 μετάνιες κάθε μέρα πότε θα σώσουν να το φέρουν.

Μέσα σε όλη αυτή την αναμονή λοιπόν πληροφορήθηκα οτι κυκλοφόρησε η καινούρια σειρά της Gibson

Gibson Slash AFD 2020 Appetite For Destruction Signature Les Paul Guitar Video Up Close Review - YouTube

Μπροστά σε τέτοιο διαμάντι φωτιά να πάρει το PS5. Έμεινα πανί με πανί αλλά τουλάχιστον ο φίλος μου ο Thomman την είχε άμεσα διαθέσιμη... Καλή χρονιά σε όλους και κουράγιο! Πρώτα θα πάρουν οι κολλητοί των υπαλλήλων και μετά... βλέπουμε.  Μέσα σε αυτό το νήμα διάβασα τα απίστευτα και μοιράστηκα την αγωνία και την έκσταση της αναμονή με όλους σας. Υγεία παλικάρια και όρθιοι σαν τα κυπαρρίσια να είστε 

Πάει και ο Σπυρετος!Καλόπαιχνίδο φίλε χαράς στην υπομονή σου και εσένα!Βέβαια συμφωνώ με την κιθάρα,φωτιά να πάρει το Play!Keep on rocking in the free world 🤘👊

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Rattlehead είπε

Πάει και ο Σπυρετος!Καλόπαιχνίδο φίλε χαράς στην υπομονή σου και εσένα!Βέβαια συμφωνώ με την κιθάρα,φωτιά να πάρει το Play!Keep on rocking in the free world 🤘👊

Τι τραγουδάρα μου θύμησες ρε μπαγάσα. Ανατρίχιασε το θαλασσοδαρμένο μου κορμί

Rockin' in the Free World - YouTube

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

This just arrived!και επίσημα τον πίνουμε όλοι!!

Disc 17/11 με προκαταβολή.

Καλή χρονιά παίδες οι άνθρωποι είναι ανεκδιηγητοι!!

Screenshot_2020-12-21-18-02-45-029_com.android.mms.jpg

Επεξ/σία από Rattlehead
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, prigipa_m είπε

Καλά εγώ ακύρωσα σήμερα από Κωτσόβολο και το παράγγειλα από άλλο κατάστημα.

Τηλεφωνικά; γιατί στο site δεν το 'χουν!

Επεξ/σία από Kingedward
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Rattlehead είπε

This just arrived!και επίσημα τον πίνουμε όλοι!!

Disc 17/11 με προκαταβολή.

Καλή χρονιά παίδες οι άνθρωποι είναι ανεκδιηγητοι!!

Screenshot_2020-12-21-18-02-45-029_com.android.mms.jpg

τουλάχιστον το mm έστειλε mails με ενημέρωση να μην περιμένετε άδικα, άλλες αλυσίδες υπόσχονται λαγους με πετραχήλια ή κάνουν τον κινέζο 😄

• Like 3
Δημοσ.

Άλλοι στέλνουν τουλάχιστον μια ειδοποίηση...ο Κωτσόβολος τίποτα και συνεχίζει σκανδαλωδώς να παίρνει παραγγελίες τηλεφωνικά.

Μιλάμε για επαγγελματισμό και τακτικές απατεωνίσκικου σκρουτζομάγαζου από την μεγαλύτερη αλυσίδα της χώρας. Ντροπή. 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Backpacker είπε

Άλλοι στέλνουν τουλάχιστον μια ειδοποίηση...ο Κωτσόβολος τίποτα και συνεχίζει σκανδαλωδώς να παίρνει παραγγελίες τηλεφωνικά.

Μιλάμε για επαγγελματισμό και τακτικές απατεωνίσκικου σκρουτζομάγαζου από την μεγαλύτερη αλυσίδα της χώρας. Ντροπή. 

Ρόδα είναι και γυρίζει..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Kingedward είπε

Τηλεφωνικά; γιατί στο site δεν το 'χουν!

17 λεπτά πριν, jimis panousis είπε

Είχε διαθεσιμότητα; 

Είχε το πρωί..!!! Άμεσα διαθέσιμο από το Site τους

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prigipa_m είπε

Είχε το πρωί..!!! Άμεσα διαθέσιμο από το Site τους

Ευχαριστώ! Ελπίζω να ανοίξει σύντομα και πάλι ή ιδανικά να ανοίξει από Πλαίσιο/Γερμανό!

Που φτάσαμε, να παρακαλάμε να ανοίξουν τα καταστήματα τις παραγγελίες!

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Kingedward είπε

Ευχαριστώ! Ελπίζω να ανοίξει σύντομα και πάλι ή ιδανικά να ανοίξει από Πλαίσιο/Γερμανό!

Που φτάσαμε, να παρακαλάμε να ανοίξουν τα καταστήματα τις παραγγελίες!

Να μαζευτούμε όλοι,να τα hackάρουμε και να τους ριξουμε καμιά πορεία στα e-shop τους!

Ριξτε και κανα εικονικό δακρυγόνο στις σελίδες τους και απ τη τύφλα να κάνουμε παραγγελία και να τα πάρουμε..τα @ρχίδι@ μας!

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.από public έχει παραλάβει κανεις στο υποτιθέμενο δεύτερο release του Ps5?εχω παραγγελία digital από 12/11 και μιλώντας πάλι μαζί τους στο τηλέφωνο σήμερα μου είπαν πως δεν έχουν παραλάβει ακόμα.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Stratosdias είπε

Παιδιά καλησπέρα.από public έχει παραλάβει κανεις στο υποτιθέμενο δεύτερο release του Ps5?εχω παραγγελία digital από 12/11 και μιλώντας πάλι μαζί τους στο τηλέφωνο σήμερα μου είπαν πως δεν έχουν παραλάβει ακόμα.

Για Digital και μάλιστα τόσο αργά μην ελπίζεις για πριν τον Φλεβάρη. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...