Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας. Ψάχνω για ένα γραφείο να αναθέσω μια εργασία εργοθεραπείας πανεπιστημίου μιας και όσο και αν προσπαθώ μου είναι πραγματικά αδύνατον να την καταφέρω. Το πρόβλημα μου είναι πως όλες όσες βρίσκω έχουν μέτριες προς κακές κρητικές, βαλτές καλές κρητικές για να ανεβάσουν τα αστεράκια και ζητάνε έναν σκασμό λεφτά. Θέλω σας παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος να μου προτείνει ένα τίμιο και αξιόπιστο γραφείο να με βοηθήσει με την εργασία μου, να καταλάβει το πρόβλημα μου και τι ζητάω και να την παραδώσω στην ώρα της όπως πρέπει. Επειδή δέχομαι οτι ίσως να μην επιτρέπεται η διαφήμιση μέσα στο forum, μπορείται να μου προτείνετε σε προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• Confused 1
Δημοσ.

σε lockdown και ψάχνεις κάπου αλλού να την δώσεις να στην κάνουν; εάν δεν έχουν κάποια ΄΄έτοιμη'' και πρέπει να ασχοληθεί κάποιος να στην βγάλει, γνωρίζεις πόσο χρόνο θα χρειαστεί; μιλάμε τρελές ώρες και για αυτον τον λόγο ζητάνε και τρελά χρήματα. 

Δημοσ.

Για τι μεγέθους εργασία μιλάμε (σελίδες);

Και ποιο είναι το ποσό που ζητούν και το οποίο θεωρείς ως "έναν σκασμό λεφτά ";

Δημοσ.

Τα φροντιστήρια δεν λειτουργούν κάπως μαγικά. Έχουν εξωτερικούς συνεργάτες που αναλαμβάνουν τις εργασίες.

Κανείς δεν μπορεί να ελέγξει τον συνεργάτη για την ποιότητα και την επάρκεια της εργασίας, παρά μόνο ο καθηγητής σου, όταν διορθωθεί.

Επίσης οι εργασίες απαιτούν αρκετές εργατοώρες. Βλέπω σε φροντιστήρια ότι κάποιοι θέλουν εκπόνηση διπλωματικών με 200 ευρώ και γελάω.

Μπορώ να σου προτείνω ένα φροντιστήριο, που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Η εργασία σου θα δημοσιευθεί εκεί και οι συνεργάτες θα βάλουν τις προσφορές τους.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ζητάνε ένα σκασμό λεφτά επειδή το "φροντιστήριο" θέλει να κρατήσει τα μισά από αυτά, επίσης σκέψου πόσες ώρες θα του πάρει για να κάνει μια σωστή εργασία αυτός που θα την κάνει και θα σου βγει μια χαρά το "ένα σκασμό λεφτά".

Επίσης (ειδικά για την Θεσσαλονίκη), όλα αυτά τα "φροντιστήρια για εργασίες" καήκανε πριν από μερικά χρόνια και πλέον είναι υπερβολικά δύσκολο να βρούνε κάποιον να κάνει την εργασία.

Δημοσ.

Πρέπει να ήταν πριν 2 χρόνια. Αν θυμάμαι καλά σε τριήμερο-αργία.

Έμφανίζεται ένας και ζητάει κάτι ανάλογο και μάλιστα το ήθελε άμεσα. (πολλά βόδια το ζητάνε. Έρχονται Παρασκευή και θέλουν την εργασία τη Δευτέρα)

παρόλο αυτά, καταφέρνουμε να βρούμε καθηγητή ο οποίος θα καθόταν μέσα στο τριήμερο να κάνει την εργασία. Η οποία δεν ήταν και απλή αλλά ούτε και πτυχιακή. Αν θυμάμαι καλά πρέπει να ήταν εργασία αντί εξέτασης σε ΑΕΙ.

Πόσα θα έπρεπε να ζητήσουμε; Δε δίνω και πολλά στοιχεία αλλά καταλαβαίνετε ότι με 50€ (που πίστευε -ο Θεός να τον κάνει- φοιτητής) ο καθηγητής θα μας έκλεινε το τηλέφωνο

το γράφω αυτό για .. τον σκασμό λεφτά που αναφέρθηκε. Επίσης όντως το φροντιστήριο κρατάει σημαντικό μερίδιο. 

για την ιστορία ο φοιτητής αρνήθηκε. Η τιμή ήταν 150€. Το θεωρείτε πολύ; Προσωπικά το θεωρώ τζάμπα.

θα καθίσει ο άλλος να φάει όλο το τριήμερο για να σου κάνει την εργασία και θα χρεώσει πόσο;

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 1/12/2020 στις 9:36 ΠΜ, George.Ember είπε

Καλημέρα σας. Ψάχνω για ένα γραφείο να αναθέσω μια εργασία εργοθεραπείας πανεπιστημίου μιας και όσο και αν προσπαθώ μου είναι πραγματικά αδύνατον να την καταφέρω. Το πρόβλημα μου είναι πως όλες όσες βρίσκω έχουν μέτριες προς κακές κρητικές, βαλτές καλές κρητικές για να ανεβάσουν τα αστεράκια και ζητάνε έναν σκασμό λεφτά. Θέλω σας παρακαλώ αν υπάρχει κάποιος να μου προτείνει ένα τίμιο και αξιόπιστο γραφείο να με βοηθήσει με την εργασία μου, να καταλάβει το πρόβλημα μου και τι ζητάω και να την παραδώσω στην ώρα της όπως πρέπει. Επειδή δέχομαι οτι ίσως να μην επιτρέπεται η διαφήμιση μέσα στο forum, μπορείται να μου προτείνετε σε προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δηλαδή το να στρωθείς στο διάβασμα, να ψάξεις στο ίντερνετ για στοιχεία, πληροφορίες, κατευθύνσεις και συγγράμματα, να συμβουλευθείς τον καθηγητή σου, να συζητήσεις σε σχετικά φόρουμ με άλλους φοιτητές, και με τη βοήθεια όλων  αυτών να γράψεις μια αξιοπρεπή εργασία που θα είναι δική σου, δεν παίζει!

Μπράβο σου, λοιπόν! Ξεκινάς πολύ δημιουργικά και "έξυπνα" την επαγγελματική σου καριέρα!

Λυπάμαι αυτούς που θα σε προσλάβουν για το πτυχίο σου, πιστεύοντας ότι αντικατοπρίζει τις γνώσεις σου στο αντικείμενο!!!

Εκτός βέβαια αν ο στόχος σου είναι καμιά θέση στο δημόσιο, οπότε λυπάμαι όλους εμάς που θα σε πληρώνουμε για να ....

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

@George.Emberπες μας περισσότερα... τι θέμα, τι επίπεδο, πότε πρέπει να παραδοθεί, πόσες λέξεις κτλ. προκειμένου να σε κατευθύνουμε καλύτερα....

Δημοσ.

Επειδή ποτέ δεν κατάλαβα τι παίζει με το θέμα. 
Αυτό δεν είναι παράνομο και καταχρηστικό; 
Επιτρέπεται στην Ελλάδα ή απλά είναι μια ακόμη παθογένεια που περνάει φλου για να βγάζουν οι φροντιστηριάδες; 
Πάντως στα εξωτερικά είναι από τις σοβαρότερες περιπτώσεις plagiarism.

Επειδή από ότι είδα διαφημίζεται ανοιχτά από κάποια φροντιστήρια, προφανώς ο φίλος εδώ δεν έχει θέμα να ανοίξει νήμα για αυτό και άλλοι να προσφέρουν συμβουλές λόγω εμπειρίας.

• Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, LongTom είπε

Επειδή ποτέ δεν κατάλαβα τι παίζει με το θέμα. 
Αυτό δεν είναι παράνομο και καταχρηστικό; 
Επιτρέπεται στην Ελλάδα ή απλά είναι μια ακόμη παθογένεια που περνάει φλου για να βγάζουν οι φροντιστηριάδες; 
Πάντως στα εξωτερικά είναι από τις σοβαρότερες περιπτώσεις plagiarism.

Επειδή από ότι είδα διαφημίζεται ανοιχτά από κάποια φροντιστήρια, προφανώς ο φίλος εδώ δεν έχει θέμα να ανοίξει νήμα για αυτό και άλλοι να προσφέρουν συμβουλές λόγω εμπειρίας.

Οι κανονισμοί των ΑΕΙ το απαγορεύουν, προφανώς δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρουν, έλεγχος για αντιγραφή δεν γίνεται στην πλειονότητα των ΑΕΙ αν και έτσι λένε, ακομα και να γινόταν βέβαια θα είχε συνέπειες ως προς τον φοιτητή και όχι το φροντιστήριο. 

Γενικά πάντως, όχι ότι πρόκειται να το κάνω ποτέ, αλλά για να έγραφα πτυχιακή εργασία κάποιου αλλου σε αντικείμενο σπουδών συναφές με το δικό μου, ηλεκτρομηχανολογικα ενεργειακά, θα ζητούσα τουλάχιστον χιλιαρικο, κι αν θέλει παράδοση εντός εξαμήνου τυχόν επισημάνσεις και αλλαγές ανάλογα αν κάτι δεν αρέσει στον καθηγητή και προτοτυπια χωρίς καμία αντιγραφή, θα ανέβαζα κι άλλο την τιμή μέχρι το διπλάσιο. 

Δημοσ.

προφανώς κάνετε πλάκα. 

η εκπαίδευση είναι ο ορισμός του εμπορίου κι εσείς κάνετε πως εκπλήσσεστε; Υπάρχει μεγαλύτερη εκμετάλλευση μετά την υγεία; 

Εδώ ζητάς πληροφορίες για μεταπτυχιακά σε μερικούς και χωρίς να ρωτήσεις καν σου λένε και τον τιμοκατάλογο για τις εργασίες. Ειδικά σε κάτι γειτονικά πανεπιστήμια....

έχε χάρη που δε μπορώ να γράψω περισσότερα

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά δεν είναι για μένα. Απλά δεν θέλω να εκθέσω το άτομο και το πήρα όλο πάνω μου. Δεν ξέρω ποιό είναι το θέμα. Απλά να την βοηθήσω προσπαθώ γιατί την βλέπω οτι προσπαθεί και έχει κρασάρει. Και όντως προσπαθεί άπειρα. Οπότε σκέφτηκε αυτή την λύση και είπα να ρωτήσω εδώ γιατί είδα αντίστοιχα θέματα αλλά ήταν αρκετά παλιά

Επεξ/σία από George.Ember
Δημοσ.

και για σένα να είναι δε τρέχει κάτι. Εξάλλου οι μισοί που πτυχιούχοι/μεταπτυχιακοί δε γνωρίζουν ούτε τα μισά που θα έπρεπε να γνωρίζουν. Ένας /μια παραπάνω δεν έγινε κάτι.

😛

• Confused 1
Δημοσ.
53 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Οι κανονισμοί των ΑΕΙ το απαγορεύουν, προφανώς δεν υπάρχει τρόπος να το ξέρουν, έλεγχος για αντιγραφή δεν γίνεται στην πλειονότητα των ΑΕΙ αν και έτσι λένε, ακομα και να γινόταν βέβαια θα είχε συνέπειες ως προς τον φοιτητή και όχι το φροντιστήριο. 

Γενικά πάντως, όχι ότι πρόκειται να το κάνω ποτέ, αλλά για να έγραφα πτυχιακή εργασία κάποιου αλλου σε αντικείμενο σπουδών συναφές με το δικό μου, ηλεκτρομηχανολογικα ενεργειακά, θα ζητούσα τουλάχιστον χιλιαρικο, κι αν θέλει παράδοση εντός εξαμήνου τυχόν επισημάνσεις και αλλαγές ανάλογα αν κάτι δεν αρέσει στον καθηγητή και προτοτυπια χωρίς καμία αντιγραφή, θα ανέβαζα κι άλλο την τιμή μέχρι το διπλάσιο. 

Γιατί να μην υπάρχει επίπτωση για το φροντιστήριο και σε αυτόν που τα γράφει; 
Δεν συμμετέχει σε απάτη; 

31 λεπτά πριν, Bitbit είπε

προφανώς κάνετε πλάκα. 

η εκπαίδευση είναι ο ορισμός του εμπορίου κι εσείς κάνετε πως εκπλήσσεστε; Υπάρχει μεγαλύτερη εκμετάλλευση μετά την υγεία; 

Εδώ ζητάς πληροφορίες για μεταπτυχιακά σε μερικούς και χωρίς να ρωτήσεις καν σου λένε και τον τιμοκατάλογο για τις εργασίες. Ειδικά σε κάτι γειτονικά πανεπιστήμια....

έχε χάρη που δε μπορώ να γράψω περισσότερα

Τα Βουλγάρικα λες; 
Γιατί φαντάζομαι υπάρχει ακόμη δρόμος να πιάσουν τον απόλυτο πάτο τα ελληνικά ιδρύματα και έτσι είναι όλα ΟΚ.

4 λεπτά πριν, Bitbit είπε

και για σένα να είναι δε τρέχει κάτι. Εξάλλου οι μισοί που πτυχιούχοι/μεταπτυχιακοί δε γνωρίζουν ούτε τα μισά που θα έπρεπε να γνωρίζουν. Ένας /μια παραπάνω δεν έγινε κάτι.

😛

Ε ναι, είναι που είναι *δέλο η κατάσταση, τι είναι να βγει ένας παραπάνω ανίκανος/τεμπέλης/βολεψάκιας που δεν μπορεί να γράψει μερικές χιλιάδες λέξεις εργασία για να πάρει πτυχίο...
Μετά λέμε γιατί πάει κατά διαόλου η κατάσταση.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...