Προς το περιεχόμενο

Μηχανη popcorn


pascalia2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/kitchen-appliances/syskeues-gia-party/211415-ariete-popcorn-popper-2954-party-time
https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/kitchen-appliances/syskeues-gia-party/128932-bella-cucina-5010

θα επιλεξω απο το συγκεκριμενο μαγαζι γιατι εχω δωροεπιταγες. Εχει κανεις καποια απο τις 2 για να με βοηθησει να επιλεξω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ίδιας φιλοσοφίας είναι οι μηχανές. Πάρε την πιο φθηνή, η λειτουργία τους είναι με θερμό αέρα, θερμαίνεται ο αέρας και σκάνε. Αν θέλεις μηχανή που να μπορείς να βάλεις λάδι κτλ για να πλησιάσεις γευστικά του κινηματογράφου πρέπει να πας στα 100 ευρώ....

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω μία φτηνιάρικη σαν του Κοτσου. Έφτιαξα 2-3 φορές αλλά απογοήτευση. Τελικά ξαναπήγα στην κλασική μέθοδο. Κατσαρόλα άλλειμα με βουτυράκι καλαμπόκι για ποπ κορν και κούνημα.

Το κόλπο είναι να βρεις καλή ποιότητα καλαμποκιού για ποπκορν.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτές που δεν παίρνουν λάδι/βούτυρο συνήθως φτιάχνουν άνοστα ποπ κορν, και όσο αλάτι κι αν ρίξεις δεν κάθεται πάνω τους επειδή είναι στεγνά.

Σε κάποιους αρέσουν βέβαια, αλλά δεν έχουν σχέση με αυτό που έχουμε όλοι στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε ποπ κορν.

  • Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, papoys1 είπε

Το κόλπο είναι να βρεις καλή ποιότητα καλαμποκιού για ποπκορν.

Σε ποιο έχεις καταλήξει?

Μόνο σε τέτοιου τύπου οικιακές μπορείς να φτιάξεις καλό ποπ κορν αλλά είναι μικρή η ποσότητα!

https://www.skroutz.gr/s/10381097/Ariete-Popcorn-XL-2953.html

Επεξ/σία από achilles_g_
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το μυστικο του  ποπκορν ειναι βουτυρο/λαδι καρυδας για το ψησιμο (πουλαει κι ο βασιλοπουλος) κι αυτο -> https://www.sephra.com/Popcorn-Making-Supplies/Gold-Medal-2045-Flavacol-Salt-Seasoning-1-x-35oz

 

τα αιρποππερ βγαζουν ανοστο βαρετο ποπκορν

  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το ποπκορν ειναι μια πολυ υγιεινη τροφη χαμηλων θερμιδων εφοσον φτιαχνεται με αυτες τις συσκευες θερμου αερα.

Αν παμε σε αλλες λυσεις, τα ξεχναμε και τα υγιεινα και τις θερμιδες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

3 ώρες πριν, achilles_g_ είπε

Σε ποιο έχεις καταλήξει?

 

Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο. Ότι κάτσει άλλες φορές τυχαίνει καλό άλλες πιο δεύτερο. Αν γνωρίζει κάποιος σίγουρη μάρκα κάπου ας μας πει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έχω δοκιμάσει διάφορα από supermarkets και από κάβες, και τις περισσότερες φορές δε σκάνε καλά, βγαίνουν μικρά και σου σπάει τα δόντια το περίβλημα που δεν έχει ανοίξει σωστά. Είτε φταίει η ποικιλία του σπόρου, είτε η υγρασία.

Ικανοποιητικό μου φάνηκε το U-Pop της Smartfoods, που όσο αστείο κι αν ακούγεται το βρίσκεις στα Jumbo, αλλιώς δύσκολο να το βρεις σε κάποια αλυσίδα supermarket.

Προσωπικά, τον τελευταίο καιρό το έχω γυρίσει σε αυτά που φτιάχνεις στα μικροκύματα, παρόλο που τα απέφευγα παλιότερα. Παίρνω τα αμερικάνικα Jolly Time που είναι η παλιότερη εταιρεία στο χώρο.

  • Thanks 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ σε μια κατσαρολα βαζω λιγο λαδι οσο να καλυψει τον πατο (οχι μεγάλη ουτε μικρη, 20 cm διαμετρος) και σπορους απ το πορτοκαλι σουπερ μαρκετ που δυστυχως ειναι εισαγωγης 9 στις 10 φορες που χω παρει. Αναβω το ματι περιμενω τις εκρηξεις και οταν ελλατωθουν τοτε κλεινω το ματι της κουζινας και κανω κουνημα στη κατσαρολα. Την ξαναβσζω στο ματι μεχρι να βγαλω το μπολ, ανοιγω το καπακι τρωω τα τρια τεσσερα που κανουνν εκτοξευση ριχνω τα αλλα στο μπολ κ ριχνω λιγο αλατι. Ανακινω το μπολ και απολαμβανω!

  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/12/2020 στις 2:21 ΜΜ, fredd0 είπε

το μυστικο του  ποπκορν ειναι βουτυρο/λαδι καρυδας για το ψησιμο (πουλαει κι ο βασιλοπουλος) κι αυτο -> https://www.sephra.com/Popcorn-Making-Supplies/Gold-Medal-2045-Flavacol-Salt-Seasoning-1-x-35oz

 

τα αιρποππερ βγαζουν ανοστο βαρετο ποπκορν

Αυτο που διχνεις τι ειναι; Ετοιμο; Αν οχι μπαινει σε air popper?

αγορασα το bella cusina απο το λινκ παραπανω. Βγαζει ενα μικρο μπολ ποπκορν και μεχρι να φτιαξεις αλλα 2-3 εχουν κρυωσει τα παλια :) πλακα εχει, πεταγονται ποπκορν παντου, βομβαρδιζει την κουζινα με ποπ κορν αν δεν προσεξεις, λιγο παραξενη αυτη η μηχανη.

τα ποπ κορν που βγαζει παλευονται. Οχι σαν αυτα του δρομου αλλα τρογωνται ανετα. Ειναι αληθεια οτι τανγκιαζουν λιγο, οπως τα γραφετε.
δεν με πειραζει που δεν σκανε ολα φτηνα ειναι, σπορους ποπκορν απο σκλαβενιτη πηρα.


οποιος εχει βρει καλυτερους σπορους ας δωσει.

Επεξ/σία από pascalia2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 23/12/2020 στις 12:12 ΠΜ, panosno1com είπε

Εγώ σε μια κατσαρολα βαζω λιγο λαδι οσο να καλυψει τον πατο (οχι μεγάλη ουτε μικρη, 20 cm διαμετρος) και σπορους απ το πορτοκαλι σουπερ μαρκετ που δυστυχως ειναι εισαγωγης 9 στις 10 φορες που χω παρει. Αναβω το ματι περιμενω τις εκρηξεις και οταν ελλατωθουν τοτε κλεινω το ματι της κουζινας και κανω κουνημα στη κατσαρολα. Την ξαναβσζω στο ματι μεχρι να βγαλω το μπολ, ανοιγω το καπακι τρωω τα τρια τεσσερα που κανουνν εκτοξευση ριχνω τα αλλα στο μπολ κ ριχνω λιγο αλατι. Ανακινω το μπολ και απολαμβανω!

Σα να με βλεπω.

  • Like 1
  • Confused 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 21/12/2020 στις 10:17 ΜΜ, pascalia2 είπε

https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/kitchen-appliances/syskeues-gia-party/211415-ariete-popcorn-popper-2954-party-time
https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/kitchen-appliances/syskeues-gia-party/128932-bella-cucina-5010

θα επιλεξω απο το συγκεκριμενο μαγαζι γιατι εχω δωροεπιταγες. Εχει κανεις καποια απο τις 2 για να με βοηθησει να επιλεξω;

Μια χαρα ειναι σε γευση, αλλα σχεδον τα μισα δε σκανε, απο σκλαβενιτη παιρνω, μαλλον πρεπει να βρουμε καλυτερα.

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το κόλπο για να σκάσουν τα περισσότερα είναι ,όταν ζεσταθεί το λάδι αρχίσει να αχνιζει από την υψηλή θερμοκρασία , τότε ρίχνεις τα ποπ κορν μέσα και γίνεται πόλεμος! Σκάνε γρήγορα όλα μαζί. Με ελάχιστες απώλειες , επίσης δεν θέλει πολύ λάδι να κολυμπάνε γιατί βράζουν..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...