Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 hours ago, korakios said:

https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5285051
δε φαίνεται κάποια πτώση δυστυχώς

Hide contents

τζάμπα καύσιμο και το ξεφτίλισαν(με) στη Ε.Ε.

Αμερική vs Ρωσία vs χωρών που δε θέλουν καν φυσικό αέριο (για "πράσινους" λόγους "κλιματικής αλλαγής")

Εννοείται ότι δεν παίζει να αποκλιμακωθεί η κατάσταση! Απλά μου την σπάει που με τούτα και με εκείνα και με τις καθυστερήσεις σην εγκατάσταση του λέβητα έχω βρεθεί σε μια φάση τώρα που απλά παρακαλάω να εκδόσει λογαριασμό ο ηρωνας να τον πληρώσω και να φύγω σε κατάστημα ΔΕΗ για αλλαγή. Όλα τα καταστήματα της ΔΕΗ μπορούν να κάνουν αιτήσεις αερίου η μόνο αυτά εδώ; https://fysikoaerio.dei.gr/katasthmata
λεει λογικά σε όλα τα καταστήματα αλλά αφήνει πχ απεξω το Χαλάνδρι που με βολεύει 

• Απαντ. 15,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, korakios είπε

https://www.theice.com/products/27996665/Dutch-TTF-Gas-Futures/data?marketId=5285051
δε φαίνεται κάποια πτώση δυστυχώς

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

τζάμπα καύσιμο και το ξεφτίλισαν(με) στη Ε.Ε.

Αμερική vs Ρωσία vs χωρών που δε θέλουν καν φυσικό αέριο (για "πράσινους" λόγους "κλιματικής αλλαγής")

Ξεφτιλα.

Αντε φετος ευκολα η δυσκολα θα βγει ο χειμωνας.Να δουμε του χρονου τι θα γινει αν η κατασταση συνεχιστει ετσι.

Καλυτερα θα λεμε να το κοψουμε τελειως μερικους μηνες να μην πληρωνουμε και τα παγια.

Επεξ/σία από HERTHAN
Δημοσ.
5 minutes ago, HERTHAN said:

Ξεφτιλα.

Αντε φετος ευκολα η δυσκολα θα βγει ο χειμωνας.Να δουμε του χρονου τι θα γινει αν η κατασταση συνεχιστει ετσι.

Καλυτερα θα λεμε να το κοψουμε τελειως μερικους μηνες να μην πληρωνουμε και τα παγια.

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί έχω τέτοια κατανάλωση με λέβητα συμπύκνωσης και οικονομικές θερμοκρασίες. Να παίζει ρολο ότι τα κουφώματα είναι σκορποχώρι; Θα φανεί στα τέλη του μήνα που θα αλλαχτούν επιτέλους 

Έχει έρθει σε κανέναν λογαριασμός ηρων Ιανουαρίου να δούμε που πήγε το ΤΤΦα;

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, marmagia είπε

Εννοείται ότι δεν παίζει να αποκλιμακωθεί η κατάσταση! Απλά μου την σπάει που με τούτα και με εκείνα και με τις καθυστερήσεις σην εγκατάσταση του λέβητα έχω βρεθεί σε μια φάση τώρα που απλά παρακαλάω να εκδόσει λογαριασμό ο ηρωνας να τον πληρώσω και να φύγω σε κατάστημα ΔΕΗ για αλλαγή. Όλα τα καταστήματα της ΔΕΗ μπορούν να κάνουν αιτήσεις αερίου η μόνο αυτά εδώ; https://fysikoaerio.dei.gr/katasthmata
λεει λογικά σε όλα τα καταστήματα αλλά αφήνει πχ απεξω το Χαλάνδρι που με βολεύει 

Εγώ πήγα στην Κηφισίας με ραντεβού και όλα τα χαρτιά και καθάρισα σε ένα απογευμα τον Νοέμβριο.

Δημοσ.

είχα κάνει αίτηση στην protergia τον σεπτεμβριο αλλά για κάποιο λόγο η zenith που είχα πριν έριξε άκυρο και έκανα ξανά αίτηση αρχές ιανουαρίου. Τον σεπτέμβριο δεν είχα δει κάτι περιέργο για ρήτρα αναπροσαρμογής και η ονομασία του πακέτου ειναι οικιακο αυτόνομο mvp. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βρώ για την ρήτρα? καθώς το docusign που στειλαν δεν διαβάζετε καθαρά

Δημοσ.
1 minute ago, stazzy1978 said:

Εγώ πήγα στην Κηφισίας με ραντεβού και όλα τα χαρτιά και καθάρισα σε ένα απογευμα τον Νοέμβριο.

Εκεί θα πάω και εγώ μαλλον. Αν η παροχή ενεργοποιήθηκε 18/12 ε όπου να ναι κοντοζυγώνει το έναντι ελπίζω να πάρει παράταση η τιμή  

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, cyberguy είπε

το docusign που στειλαν δεν διαβάζετε καθαρά

προς όφελός σου είναι

6 λεπτά πριν, cyberguy είπε

η ονομασία του πακέτου ειναι οικιακο αυτόνομο mvp. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να βρώ για την ρήτρα?

στο site την αναφέρει

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, korakios είπε

προς όφελός σου είναι

στο site την αναφέρει

εκανα αίτηση ήδη για ΔΕΗ gas control. Ευχαριστώ

@korakios ποιος πιστευεις οτι ειναι ο πιο ευκολος τροπος να ακυρωσω την προτεργια (υπέγραψα 10 ιανουαρίου) και να βάλω ΔΕΗ? η προτεργια χρεώνει 0,11 Για τον γενάρη οπότε και να πληρώσω τα 80 ευρώ ρήτρα αποχώρησης μικρό το κακό (τελικά το αναφέρει οτι χρεώνει με ρήτρα)

Επεξ/σία από cyberguy
Δημοσ.

κι εγώ έκανα αίτηση διαδικτυακά χτες στη ΔΕΗ ελπίζω επειδή είμαι και στο ρεύμα ΔΕΗ να γίνει γρήγορα μιας και έχουν όλα τα δικαιολογητικά ήδη...

αυτό που δεν ξέρω είναι πώς να χειριστώ τον ΗΡΩΝ, ζητάω σήμερα αφού μιλήσω με ΔΕΗ διακοπή σύμβασης και να πληρώσω ότι είναι ως τώρα? δυστυχώς δεν σώζεται ο Ιανουάριος που θα είναι ακόμα πιο ακριβός από Νοέμβριο και Δεκέμβριο.. 

14 ώρες πριν, marmagia είπε

Μου κάνει μεγάλη εντύπωση γιατί έχω τέτοια κατανάλωση με λέβητα συμπύκνωσης και οικονομικές θερμοκρασίες. Να παίζει ρολο ότι τα κουφώματα είναι σκορποχώρι; Θα φανεί στα τέλη του μήνα που θα αλλαχτούν επιτέλους 

Έχει έρθει σε κανέναν λογαριασμός ηρων Ιανουαρίου να δούμε που πήγε το ΤΤΦα;

Έστω ότι δε προχωράει με ΔΕΗ και φεύγω από ΗΡΩΝΑ αν ξεμεινω χωρίς πάροχο έχει κάποιο πέναλτι? 

στο site της ΔΕΗ λεει αυτα για το ΤΤΦ https://fysikoaerio.dei.gr/images/services/TTF_prices.pdf

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, afelis είπε

Φυσικό αέριο απο 1-11-2021 εως και 21-1-2022 ηρθε λογαριασμός 330 ευρώ, μόνιμα στους 23 βαθμούς 24/7 περιοχή χαλάνδρι τα 710 ευρώ ειναι απίστευτο ποσό μήπως ειναι τετράμηνος λογαριασμος;

Ειναι διπλοκατοικια οποτε ειναι σαν 2 σπιτια αλλα και παλι 360 ευρω για ενα μηνα για λιγες ωρες τη μερα, ειναι απιστευτο ποσο… παω για αιτηση επιτοπου ΔΕΗ.

Εκανα στο site μια "αίτηση" αλλά τελικά αυτό είναι μόνο αίτημα επικοινωνίας, οπότε δεν βλέπω να προλαβαίνω σήμερα.. Να δούμε από αύριο τι θα αλλάξει στο πρόγραμμα. Ελπίζω το πολύ πολύ να αφαιρέσουν την δωρεάν εγγύηση και τα 30 ευρώ έκπτωση και να κρατήσουν το 0,05...

_-EDIT-_

Το πρόγραμμα της ΔΕΗ έχει πάρει παράταση μέχρι 28/2 όπως με ενημέρωσαν μόλις τηλεφωνικά

Επεξ/σία από MerNion
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, cyberguy είπε

@korakios ποιος πιστευεις οτι ειναι ο πιο ευκολος τροπος να ακυρωσω την προτεργια (υπέγραψα 10 ιανουαρίου) και να βάλω ΔΕΗ?

απο τη στιγμή που

16 ώρες πριν, cyberguy είπε

εκανα αίτηση ήδη για ΔΕΗ gas control. Ευχαριστώ

δε χρειάζεται να κάνεις κάτι άλλο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή με είχαν ρωτήσει αρκετοί συνφορουμιτες για την τηλεμετρηση αντί ν τους στέλνω προσωπικό μήνυμα καταχρώμαι τον χώρο και το αναφέρω εδώ. Λαμβάνω σήμερα γραπτά την απάντηση της ΕΔΑ ότι "Στην εγκατάσταση σας έχει τοποθετηθεί Smart meter της Fiorentini και δεν είναι εφικτή η εγκατάσταση συσκευής τηλεμέτρησης.Οι μετρητές επικοινωνούν καθημερινά με την πλατφόρμα μας και μας στέλνουν και την ένδειξη τους."

Φυσικά αυτό είναι το ανάποδο απο όσα έλεγαν τηλεφωνικά. Με τα πολλά τους ξανά τηλεφώνησα απαιτώντας να τσεκάρουν το αρχείο τους και να μου εξηγήσουν τι τελικά ισχύει. Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι ως και οι μετρητες αυτής της χώρας είναι "φεεεεεετα". Μου εξήγησαν ότι όντως στέλνει μετρήσεις αυτόματα ο μετρητής απομακρυσμένα την τελευταία μέρα του εκάστοτε  μήνα. ΟΜΩΣ δεν ξέρουμε αν θα στέλνει κάθε μήνα. Μπορεί να στέλνει κάθε μήνα, μπορεί να στέλνει στο τέλος των μονών μηνών η στο τέλος των ζυγών μηνών. Γενικά δε ξέρουμε ακόμα ποτέ , αλλά να ξαναπάρω σε 1-2 μέρες να δούμε τι γίνεται. Ήμαρτον! 
στο δια ταύτα ετοιμάζω καταγγελία στην ΡΑΕ για την συχνότητα μετρήσεων και έκδοσης λογαριασμών από των φυσικό αεριο. Θεωρω απίστευτο ο τελευταίος λογαριασμός να έχει εκδοθεί μέσα Νοεμβρίου και να είναι εκκαθαριστικός της περιόδου 9/6-23/7. Δηλαδή έκτοτε μέτρηση δεν έχουμε; Κοροϊδευόμαστε;;;

Επεξ/σία από marmagia
  • Like 4
Δημοσ.

Βλέπω στην protergia στον λογαριασμό έχει και χρέωση αναπροσαρμογής!!

Στη ΔΕΗ με σταθερή τιμή 0,05€ /kWh έχει και εκεί χρέωση αναπροσαρμογής; μάλλον όχι έτσι ;

οπότε από ότι βλέπω συμφέρει να πάω στο σταθερό της ΔΕΗ, τι λέτε και εσείς; με βάση τις καταναλώσεις μου

image.png.a2362fc68e1a7dca4b9ecc5273b4eeca.png

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panosvo είπε

οπότε από ότι βλέπω συμφέρει να πάω στο σταθερό της ΔΕΗ, τι λέτε και εσείς; με βάση τις καταναλώσεις μου

ε, ναι και κάνεις αμφισβήτηση της ρήτρας φυσικά ,ζητώντας και την τηλεφωνική ηχογράφηση της παρουσίας του προγράμματος που σου κάνανε

μπορεί όμως να το έγραφε όπως και σε άλλους στο λογαριασμό (περίπου Οκτώβριο) ,σαν ειδοποίηση οτι θα εφαρμοστεί

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...