Προς το περιεχόμενο

Outriders [PC]


Psycho_Warhead

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

metadata.jpg

Νέο looter-shooter από τις Square Enix και People Can Fly θα κυκλοφορήσει για PC στις 1 Απριλίου, ενώ η εταιρεία ανακοίνωσε πως θα βγει demo του παιχνιδιού στις 25 Φεβρουαρίου. Το παιχνίδι μοιάζει πολύ στο gameplay με το The Division της Ubisoft, ενώ έχει και στοιχεία από το Anthem. Το παιχνίδι θα υποστηρίζει NVIDIA DLSS και η εταιρεία έχει ανακοινώσει και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού.

Outriders PC System Requirements & Graphics Settings Revealed

Outriders-PC-requirements.jpg

PC Gameplay:

Spoiler

 

Εικόνες:

Spoiler

Outriders_BC4_1.jpg

Spoiler

Outriders_BC4_2.jpg

Spoiler

Outriders_BC4_3.jpg

Spoiler

Outriders_BC4_4.jpg

Spoiler

Outriders_BC4_5.jpg

 

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 70
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό είναι το λιγότερο, το πρόβλημα είναι ότι κανένας παλιός δεν υπάρχει στην People Can Fly που έφτιαξαν το Bulletstorm. Έχουν φτιάξει νέο studio αυτοί(The Astronauts) και θα βγάλουν το Witchfire.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 15/2/2021 στις 1:21 ΜΜ, Psycho_Warhead είπε

Αυτό είναι το λιγότερο, το πρόβλημα είναι ότι κανένας παλιός δεν υπάρχει στην People Can Fly που έφτιαξαν το Bulletstorm. Έχουν φτιάξει νέο studio αυτοί(The Astronauts) και θα βγάλουν το Witchfire.

Το ξέρω αλλα δεν φαίνεται κακό. Καλά το Witchfire φαίνεται απίστευτο αλλα μέχρι τότε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έβαλα για κατέβασμα , το καλό ειναι οτι ειναι demo και οχι beta οποτε λογικά ειναι σε μεγάλο βαθμό έτοιμο.

Ας ελπίσουμε οτι θα εχει καλό performance απο την αρχή και περιεχόμενο να σε κρατάει , λογικά θα ειναι στα επίπεδα και σε στύλ σαν το destiny

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eγω μπηκα για κανα τεταρτο,ειδα 2-3 cutscenes τα οποια ειχαν τραγικο judder,ζαλιστηκα και το εβγαλα..

Αυριο ξανα..

Επεξ/σία από optimus prime
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας πω και εγώ μια άποψη για το game. 

Για την ιστορία, έκανα ότι quest ήταν να γίνει, ολοκληρώσαμε σε Tier 5, με lvl 9 pieces/weapons με 4 unlocked abilities του Pyromancer.

Αύριο θα αρχίσω να δουλεύω τις υπόλοιπες κλάσεις.

Καταρχάς νομίζω ότι παρόλο που μιλάμε για demo, μπορούν να βγουν κάποια ασφαλή συμπεράσματα για το αν σου αρέσει/σε καλύπτει το game ή όχι.

Αν αυτό λοιπόν ήταν ένα open world game με map τύπου Division, με γραφικά τωρινής γενιάς, με τα στοιχεία που έχει, με λίγο πιο ''βαρύ'' και πιο ρεαλιστικό gunplay, θα μιλούσαμε ίσως για ένα looter shooter με άπειρο potential. Όπως πχ είχε ξεκινήσει το Warframe και είναι αυτό που είναι σήμερα.

Το Story του είναι οκ, τίποτα το πρωτοποριακό, δεν είναι αδιάφορο από την μία, από την άλλη όμως και από την στιγμή που μιλάμε για looter shooter, όλα τα άλλα πάνε σε δεύτερη/τρίτη μοίρα.

Πάμε λοιπόν συνοπτικά (όσο γίνεται) στα pros/cons:

+Διασκεδαστικό gameplay, gory όσο εμένα προσωπικά αρέσει. Το feeling θυμίζει Gears of War σε έναν κόσμο Destiny/Αnthem. UI? Πιο Destiny πεθαίνεις imo.

+Abilities (δεν τα έχω δει όλα, μόνο σε διάφορα βίντεο που έχει και end game content) + ωραία σχεδιασμένα weapons.

+To loot πέρα από τα stats κτλ το βρίσκω οπτικά όμορφο είτε αυτό αφορά τα pieces είτε αυτό αφορά τα weapons.

+Φουλ ''παρεϊστικο'', δεν νομίζω πως κάποιος δεν θα περάσει καλά με τους φίλους παίζοντας το.

 

-Τα γραφικά του για μένα σε παιχνίδι εν ετει 2021 είναι μέτρια. Προσπαθώ να είμαι επιεικής atm και να μην τα χαρακτηρίσω αλλιώς. Όλο το feeling βγάζει last gen φάση.

-Ολοκληρωτικό lack of immersion. Πραγματικά αυτό είναι για μένα το μεγαλύτερο αρνητικό του, πέρα από του ότι θα το ήθελα open world. Ο τρόπος που σταματάει η ροή στο game είτε με Loading ή cutscene ακόμα και όταν ο χαρακτήρας θέλει να κάνει απλά πράγματα για να πάει στην επόμενη φάση του mission/quest όπως να πηδήξει από ένα σημείο στο άλλο ή να σκαρφαλώσει κάτι, είναι κάτι που με φέρνει στα όρια μου. 

-Μικρές οι περιοχές, φτωχό το βρίσκω γενικώς το map. Τα npc's αν και έχουν κατηγορίες, δεν μου φαίνονται τόσο ενδιαφέροντα τα factions τους.

-Tα υπόλοιπα είναι κυρίως τεχνικού χαρακτήρα παράπονα μου, τα οποία θεωρώ πως θα λυθούν, οπότε αυτή η σειρά το πιο πιθανόν στην 1η Απριλίου να εξαφανιστεί. Δεν χρειάζεται να τα αναφέρω.

Οσο αφορά τα πιο πάνω αρνητικά, ακόμα και όταν έρθει το release στην 1η Απριλίου, δεν γίνεται να περιμένουμε να αλλάξει κάτι. Νομίζω πρέπει να το αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτό.

Σε γενικές γραμμές δεν ένιωσα πλήρης με το game και δεν θεωρώ πως θα νιώσω και με την full version του. Δεν νομίζω πως είναι ένα game που θα έπρεπε να τιμολογείται σε αυτό το εύρος. Δεν θυμίζει ΑΑΑ game, αυτό φαίνεται. Ήταν ο πρώτος μου ενδοιασμός άλλωστε όταν μου το πρότειναν αρκετά άτομα ως το επόμενο (ίσως) big thing στο genre των rpg/mmo looter shooters.

Δεν ξέρω ποιο θα είναι το μέλλον του, μπορώ να κάνω εικασίες, όπως μπορείτε να κάνετε και εσείς. Θα το έβρισκα πιο σωστό αν όχι να ήταν free, να ήταν στην κατηγορία των 20-30 ευρώ. Το game θα έχει σίγουρα αγορές (micro transactions) καθώς παρατήρησα στα currencies ότι έχει platinum, το οποίο στο Warframe, στο Anthem είναι νόμισμα που αγοράζεις μόνο με κανονικό χρήμα, οπότε νομίζω μιλάμε για την ίδια περίπτωση και εδώ. To αναφέρω καθώς ακόμα και αν ήταν free θα μπορούσε ''να ζήσει'' το game όπως έχει γίνει και με το Warframe. Η συνταγή εκεί είναι, θα μπορούσαν να το ακολουθήσουν.

Δεν είναι σε καμία περίπτωση κακό game, ίσα ίσα, με την παρέα κτλ, να μπεις να ρίξεις τις μάπες σου ένα 2ωρακι πχ, είναι μια χαρά. 

Το end game του στα διάφορα βίντεο φαίνεται εντυπωσιακό όσο αφορά το full potential από τα 4 class και τα 3 παρακλάδια που έχει η κάθε κλάση για διαφορετικού τύπου gameplay, dps, crowd control, tank, self/teammate healing. Δεν ξέρω από την στιγμή που θα ολοκληρώσεις όλο αυτό το 'χτίσιμο'' αν θα έχεις κάτι άλλο να κάνεις σε αυτό το game. Είδωμεν.

Aυτά μάγκες, βγήκε σεντονάρα, να με συγχωρείτε, είχα καιρό να γράψω, μπορεί να πούμε περισσότερα αν τελικά πάμε σε αγορά. :D 

 

 

 

 

 

Επεξ/σία από Alex21121988
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...