noFEARgr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2024 Και γω ελεγα να την ξεκινησω. Παντως κριτικες δεν παιρνει ασχημες...
masteripper Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Απο τις σειρές που τις ευχαριστήθηκα, ο Κιναμαν ολα τα λεφτά. 2
nkarama Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Τελείωσε η 4η σεζόν? θα υπάρξει και άλλη? ΝΑ ξέρω να περιμένω αν είναι...
john_dr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, nkarama είπε Τελείωσε η 4η σεζόν? θα υπάρξει και άλλη? ΝΑ ξέρω να περιμένω αν είναι... Αν υπάρξει λογικά πάμε καμιά 10αριά 20αριά χρόνια μετά την τελευταία, Spoiler μιας και δείχνει έτοιμο σταθμό εξόρυξης πάνω στον κομήτη. Νομίζω στην τελευταία σκηνή δεν πέταξε κάπου ημερομηνία για πιο συγκεκριμένα. Σε γενικές γραμμές πάντως οι σεζόν είναι σε μεγάλο βαθμό αυτόνομες. Τα cliffhangers στο τέλος της κάθε σεζόν δεν είναι τέτοια που να λες "Ωχ, να περιμένω να δω πως θα εξελιχθεί το πράγμα", αλλά κλεισίματα της σεζόν που θα μπορούσαν να είναι και οριστικά. Βλέπεις μια σεζόν και αν δεν υπάρξει επόμενη, κανένα πρόβλημα. Κάθε σεζόν κλείνει το εκάστοτε κεφάλαιο. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2024 από john_dr 1
hurin Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2024 Κλωτοπατινάδα μέχρι το 6ο επεισόδειο. Πολύ μπλα-μπλα και ψυχολογικά, ελάχιστο διάστημα. Και μετά αλλάζει. Μετά φανερώνει τι ακριβώς είναι. Prequel του The Expanse. Αυτό το αίσθημα μου άφησε. Και είναι κρίμα γιατί γενικά είναι μια μέτρια σειρά.
Skywalker333 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2024 Εκανα catch up επιτελους κ τελειωσα κ την 4η σεζον For All Mankind. Ισως οχι οσο δυνατη οσο οι προηγουμενες αλλα κ παλι, peak hard science fiction ❤️ Εχει ανανεωθεί και για 5η σεζόν αλλά και για spin off επικεντρωμενο στην Ρωσική πλευρα (Star City) το οποιο ελπιζω να ξεκιναει απο τα 60s κ αυτο. 1
christos_0b Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2024 (επεξεργασμένο) Εμένα μου άρεσε αρκετά αν και έχει πλατειάσει πολύ όπως είχε κάνει και το man in the high που ήταν alternate history φάση επίσης, ΑΛΛΑ το μαζέψανε λίγο, να δούμε πως τα θα πάει χωρίς τους χαρακτήρες/ηθοποιούς που το φτάσανε ως εδώ. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2024 από christos_0b
Millennium Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2024 'For All Mankind' Season 5 Got Mars-Sized Update at SDCC. 1
Arkin Δημοσ. 4 Αυγούστου Δημοσ. 4 Αυγούστου For All Mankind[Season 1] https://www.imdb.com/title/tt7772588/episodes/?season=1 Τι θα γινοταν αν στις 20 Ιουλιου 1969 δεν πατουσαν πρωτοι οι Αμερικανοι στο φεγγαρι αλλα η Σοβιετικη Ενωση? Αυτο και οχι μονο θελει να μας δωσει η σειρα και το κανει με μια τρομερα ρεαλιστικη προσεγγιση η οποια ομως σε αρκετα σημεια καταστρεφει τον ρυθμο της σειρας. Τα επεισοδια ειναι μεγαλα 1 ωρας το καθενα περα απο το τελευταιο που ειναι 75 λεπτα και λογο της προσεγγισης που ανεφερα ασχολουμαστε ισως σε υπερβολικο βαθμο με τις καθημερινες ζωες των αστροναυτων πρωταγωνιστων μας τις οικογενειες τους αλλα και ολο το πολιτικο background της εποχης και οχι μονο. Και μεχρι ενα σημειο ειναι συνετη μια τετοια επιλογη ωστε να δειξει οτι το να εισαι αστροναυτης δεν εχει μονο καλα αλλα και παρα πολλα αρνητικα στην προσωπικη και μη ζωη με τους κανονες τη χειραγωγηση και τα παιχνιδια που παιζονται απο πισω. Η σειρα πιανει περα απο το κεντρικο theme το οποιο ειναι εξαιρετικο και το θεμα των γυναικων που τοτε δεν ειχαν ισα δικαιωματα με τους ανδρες και το θεμα της ομοφυλιας οπως και το θεμα του να εισαι μαυρος εκεινη την εποχη σε μικροτερο βαθμο τα τελευταια 2. Υπαρχουν αρκετα χρονολογικα jumps καποια ειναι μηνων καποια χρονων ωστε να προχωρησει η εξελιξη και να δουμε μεχρι που μπορει να φτασει ενας τεραστιος ανταγωνισμος αναμεσα σε 2 υπερδυναμεις στην κατακτηση του διαστηματος. Καθε σεκανς στο διαστημα ειναι εξαιρετικη ρεαλιστικη χωρις τρελα wow οπως πιστευω θα ηταν και στην πραγματικοτητα αν το προγραμμα Apollo δεν τελειωνε στον αριθμο 17 και συνεχιζοταν το παθος στην εξερευνηση του διαστηματος. Φανταστικος Joel Kinnaman αν και ολο το καστ δενει πολυ ομορφα με εκεινη την εποχη και ταιριαζουν μεταξυ τους. Μου αρεσε οτι εχουμε αρκετους χαρακτηρες απο την πραγματικη ζωη οπως και οτι καποια σημαντικα θεματα οπως ο πολεμος στο Βιετναμ και οχι μονο λαμβανουν μερος στο πολιτικο κομματι και σε καποιες συζητησεις. Δεν ειναι η super wow σειρα που θα συναρπασει οπως ειπαμε ακολουθει ρεαλιστικη προσεγγιση στο "τι θα γινοταν αν" και ειναι αργη και υποτονικη σε αρκετα σημεια ειναι ομως πολυ ενδιαφερον και εχει αρκετα δραματικα στοιχεια που δινουν υποσταση στους χαρακτηρες ειναι σειρα αλλωστε και οχι ντοκιμαντερ. Ως παραγωγη αρτια εξαιρετικη εικονα εφε βγαζει κατι μεγαλειωδες ειδικα το κομματι που αφορα το διαστημα η apple και εδω δινει κατι αξιολογο που αν και οχι τοσο mainstream μια σειρα που αξιζει να ασχοληθει και να δεις καποιος. Φυγαμε για 2η σεζον σε ολο αυτο το ταξιδι της ανθρωποτητας προς το αγνωστο διαστημα. 8.2/10 2
anax111 Δημοσ. 10 Αυγούστου Δημοσ. 10 Αυγούστου Θεωρώ ότι είναι πολύ καλή σειρά και από τις ελάχιστες που χειρίζεται τόσο έξυπνα και ρεαλιστικά το εναλλακτικό μέλλον στο οποίο εξελίσσεται. Σε κάποια σημεία κάνει κοιλιές αλλά ποια σειρά δεν κάνει; Νομίζω πως αξίζει να την δει κάποιος φίλος της Ε.Φ. .
SergioX Δημοσ. Δευτέρα στις 11:16 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:16 πμ (επεξεργασμένο) Οι πρώτες σεζόν ειναι πολυ καλές ,η τελευταία δυστυχώς, δεν βλέπεται.... Επεξ/σία Τρίτη στις 09:36 πμ από SergioX 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα