Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συστημα ειναι τελειο. Δεν εχω πληρωσει κατι εξτρα εκτος μιας φορας και αυτην ποσο της πλακας, και τα δεματα προχωρανε σφαιρα. 15-21 μερες για παραδοση και οχι 3 μηνες οπως πριν

• Like 2
  • Απαντ. 328
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, narta είπε

Το συστημα ειναι τελειο. Δεν εχω πληρωσει κατι εξτρα εκτος μιας φορας και αυτην ποσο της πλακας, και τα δεματα προχωρανε σφαιρα. 15-21 μερες για παραδοση και οχι 3 μηνες οπως πριν

Πλακα κανεις ετσι;;;20 μερες κ ακομη να μπει τελωνειο...χαχαχαα...σκεψου κ να μπει καποια στιγμη ..αλλο 1 μηνα θελει

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vasilispas είπε

Πλακα κανεις ετσι;;;20 μερες κ ακομη να μπει τελωνειο...χαχαχαα...σκεψου κ να μπει καποια στιγμη ..αλλο 1 μηνα θελει

24 μέρες για την ακρίβεια

Screenshot_20210831-202712.jpg

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, vasilispas είπε

Οχι απλο...συστημενο υποθετω...η με αλλη κουριερ

Απλο παραλαβη απο ΕΛΤΑ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα δέματα έρχονται πολύ πιο γρήγορα τώρα ΑΝ έρθουν μέσω κάποιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας, οπότε εκτελωνίζονται εκεί πολύ πιο γρήγορα με το νέο σύστημα. Δέματα που μου έχουν έρθει από Κίνα μέσω Ολλανδίας ή Ουγγαρίας έρχονται σε λιγότερο από μήνα, γιατί δεν περνάνε από ελληνικό τελωνείο (και έτσι δεν κινδυνεύει να ξαναχρεωθεί και ο ΦΠΑ).  Δυστυχώς όμως τα δέματα που έρχονται απ' ευθείας Ελλάδα και εκτελωνίζονται εδώ αργούν πια ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (και συχνά διπλοχρεώνουν το ΦΠΑ). Ενώ στις άλλες χώρες το νέο σύστημα βελτίωσε τη διαδικασία, στην Ελλαδάρα την χειροτέρεψε. 

Συμπερασματικά όπου μπορείτε προτιμάτε την "τριγωνική" αποστολή μέσω κάποιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας, απλουστεύει τα πράγματα πολύ. Στο AliExpress αν διαλέξετε το "AliExpress Shipping" το στέλνουν πια έτσι. Στο ebay δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

Επεξ/σία από gpngts
  • Like 3
Δημοσ.
Στις 1/9/2021 στις 12:19 ΠΜ, gpngts είπε

Τα δέματα έρχονται πολύ πιο γρήγορα τώρα ΑΝ έρθουν μέσω κάποιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας, οπότε εκτελωνίζονται εκεί πολύ πιο γρήγορα με το νέο σύστημα. Δέματα που μου έχουν έρθει από Κίνα μέσω Ολλανδίας ή Ουγγαρίας έρχονται σε λιγότερο από μήνα, γιατί δεν περνάνε από ελληνικό τελωνείο (και έτσι δεν κινδυνεύει να ξαναχρεωθεί και ο ΦΠΑ).  Δυστυχώς όμως τα δέματα που έρχονται απ' ευθείας Ελλάδα και εκτελωνίζονται εδώ αργούν πια ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ (και συχνά διπλοχρεώνουν το ΦΠΑ). Ενώ στις άλλες χώρες το νέο σύστημα βελτίωσε τη διαδικασία, στην Ελλαδάρα την χειροτέρεψε. 

Συμπερασματικά όπου μπορείτε προτιμάτε την "τριγωνική" αποστολή μέσω κάποιας άλλης ευρωπαϊκής χώρας, απλουστεύει τα πράγματα πολύ. Στο AliExpress αν διαλέξετε το "AliExpress Shipping" το στέλνουν πια έτσι. Στο ebay δυστυχώς δεν υπάρχει τέτοια επιλογή.

Πολύ χρήσιμη πληροφορία ευχαριστούμε :)

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά βρήκα τυχαία το θέμα.. Θέλω να ρωτήσω, παρήγγειλα μέσω depop από μια κοπέλα στην Αγγλία ένα μπουφάν συνολικής αξίας μαζί με μεταφορικά 63€. Είναι σίγουρο ότι θα έχω έξτρα χρεώσεις και αν ναι τι ποσό; Θα περάσει 100% από τελωνείο; Υπάρχει καμία περίπτωση να μην πληρώσω τίποτα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

τι είναι το Banggood express; φαίνεται καινούριο, το εμπιστευόμαστε;

Επεξ/σία από Bill383
λόγω καταλάθος υποβολής
Δημοσ.
Στις 5/9/2021 στις 11:07 ΠΜ, Bill383 είπε

Εμπιστευομαστε. Εδω και αρκετους μηνες παιζει. Τα δεματα ερχονται με Comet Hellas και παραδιδονται απο Speedex. Tracking αραιο. Τελωνεια και ρεστα ειναι ηδη πληρωμενα με την αγορα. Υπολογιζεις 7-12 μερες παραδοση.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, επειδή ήταν η πρώτη μου αγορά από ebay έχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται με αυτό , που να βρίσκεται τώρα , αγορά 26 Ιουλίου με εκτιμώμενη παράδοση από 18 Αυγούστου έως 19 Σεπτέμβρη...
ήταν ένα ρολόι που μάλλον έρχεται σε απλό φάκελο με usps

ScreenShot_2346.jpg.9abc6539a8f4354121acd76bffd8aa01.jpg

επίσης υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο σχετικό θέμα εδώ όσον αφορά αυτές τις αλλαγές που έγιναν τον Ιούλιο στο ΦΠΑ κλπ ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 1nsom-n1k είπε

Καλησπέρα σε όλους, επειδή ήταν η πρώτη μου αγορά από ebay έχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται με αυτό , που να βρίσκεται τώρα , αγορά 26 Ιουλίου με εκτιμώμενη παράδοση από 18 Αυγούστου έως 19 Σεπτέμβρη...
ήταν ένα ρολόι που μάλλον έρχεται σε απλό φάκελο με usps

ScreenShot_2346.jpg.9abc6539a8f4354121acd76bffd8aa01.jpg

επίσης υπάρχει κάποιο άλλο παρόμοιο σχετικό θέμα εδώ όσον αφορά αυτές τις αλλαγές που έγιναν τον Ιούλιο στο ΦΠΑ κλπ ;

Βαλε τν αριθμο tracking στα ελτα για αναζητηση

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 5/9/2021 στις 11:07 ΠΜ, Bill383 είπε

Απο οτι λενε ναι.

Παραγγελια με eu priority μου ηρθε με comet σε 2 βδομαδες χωρις τελωνεια κτλ,οποτε υποθετω απο banggood και με το νεο συστημα συνεχιζουμε κανονικα τις παραγγελιες μας.

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Σου δίνουν απόδειξη(Ηλεκτρονική λογικά) που να δείχνει ότι το φπα, τελωνείο και υπόλοιπα είναι πληρωμένα?

Και το ρωτάω αυτό στη περίπτωση που σου πούνε να πληρώσεις τελωνείο να τους δείξεις τις ηλεκτρονικές αποδείξεις.

Επίσης πόσο πάνω από την άξια του αντικείμενου πληρώνεις?

Π.χ. αν το αντικείμενο κοστίζει 20 ευρώ πόσα θα πληρώσεις γι' αυτό το banggood express?

Εννοείτε πάντα μιλάμε για προϊόντα εκτός Ευρώπης που υπάρχουν τα έξοδα φπα, τελωνείο κ.τ.λ.

Γιατί από Ευρώπη δεν υπάρχουν έξοδα τελωνείου.

δεν περναει ουτε καν εξω απο το τελωνειο...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...