Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, moure είπε

Για ρίχτε καμία πρόταση.

Το καινούριο Juke που έχει και έκπτωση αυτή την περίοδο.

Γράψε και μπάτζετ btw

• Απαντ. 8,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, moure είπε

Θέλω να αγοράσω ένα καινούριο μικρό suv για να αντικαταστήσω το Nissan Juke το 2018 που έχω.Αποκλείονται Skoda και Κορεάτικα,αποκλείονται αμιγώς ηλεκτρικά και απαραίτητες προϋποθέσεις να είναι μέχρι 4,20 μήκος,αυτόματο κιβώτιο και να κινείται αξιοπρεπώς γρηγορα.

Για ρίχτε καμία πρόταση.

Για yaris cross ή vitara hybrid σε βλέπω

Δημοσ.

Το καινούργιο juke σίγουρα θα πάω να δω την υβριδική έκδοση του.

Το Yaris cross δεν μου αρέσει.Budget ιδανικά 27K αλλά μπορώ να πάω μέχρι 32-33K.

Το vitara δεν το είχα στο μυαλό μου είχα την αίσθηση ότι είναι πιο μεγάλο αλλά τελικά είναι στις διαστάσεις που θέλω,θα πάω να το δω.

Δημοσ.
1 hour ago, moure said:

Το Yaris cross δεν μου αρέσει.Budget ιδανικά 27K αλλά μπορώ να πάω μέχρι 32-33K.

Το vitara δεν το είχα στο μυαλό μου είχα την αίσθηση ότι είναι πιο μεγάλο αλλά τελικά είναι στις διαστάσεις που θέλω,θα πάω να το δω.

Renault Captur (το Juke δηλαδή, αλλά με 5 χρόνια εγγύηση).

Μπορείς να δεις και την εισαγωγική του LBX στα ~32k, αν και λογικά θα είναι άδειο από εξοπλισμό.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, moure είπε

A1 allstreet?

H Q2?

Δημοσ.
1 hour ago, djuan1988 said:

Renault Captur (το Juke δηλαδή, αλλά με 5 χρόνια εγγύηση).

Μπορείς να δεις και την εισαγωγική του LBX στα ~32k, αν και λογικά θα είναι άδειο από εξοπλισμό.

Να προσθέσω και το Jazz Crosstar στα 28-29k με τα πάντα μέσα, με ερωτηματικό την εξωτερική εμφάνιση.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, paylidis είπε

A1 allstreet?

H Q2?

Το A1 το είχα νοικιάσει στο Βέλγιο,ωραίο αλλά με κούραζε αν ήμουν πολύ ώρα στο αυτοκίνητο,είμαι 1,90 και δεν είχα τους χώρους που θα ήθελα.Το Q2 ίσως πάω να το δω,αλλά μόνο με τον 1,5 το χιλιάρι δεν το συζητάω.

Το vitara το απορρίπτω ενώ έχει όσα θέλω δεν μου αρέσει εμφανισιακά.Το jazz καλό αλλά απορρίπτεται για τον ίδιο λόγο.

Το Lexus μοιάζει ιδανικό αλλά φοβάμαι ότι θα ξεφύγω όταν η αρχική έκδοση είναι στα 32k.

Είδα προχθές την Alfa Romeo junior πανέμορφο αυτοκίνητο και έκανε και μια έκπτωση 2300 και μου έβγαινε στα 33k με όσα ήθελα μέσα.Ο ενδοιασμός μου είναι η αξιοπιστία της και η μεταπωλητική της αξία…

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, moure είπε

Είδα προχθές την Alfa Romeo junior πανέμορφο αυτοκίνητο και έκανε και μια έκπτωση 2300 και μου έβγαινε στα 33k μεΟ ενδοιασμός μου είναι η αξιοπιστία της και η μεταπωλητική της αξία…

Ορθή η ανησυχία σου. Stellantis 🤣

• Like 3
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, moure είπε

Το A1 το είχα νοικιάσει στο Βέλγιο,ωραίο αλλά με κούραζε αν ήμουν πολύ ώρα στο αυτοκίνητο,είμαι 1,90 και δεν είχα τους χώρους που θα ήθελα.Το Q2 ίσως πάω να το δω,αλλά μόνο με τον 1,5 το χιλιάρι δεν το συζητάω.

Το vitara το απορρίπτω ενώ έχει όσα θέλω δεν μου αρέσει εμφανισιακά.Το jazz καλό αλλά απορρίπτεται για τον ίδιο λόγο.

Το Lexus μοιάζει ιδανικό αλλά φοβάμαι ότι θα ξεφύγω όταν η αρχική έκδοση είναι στα 32k.

Είδα προχθές την Alfa Romeo junior πανέμορφο αυτοκίνητο και έκανε και μια έκπτωση 2300 και μου έβγαινε στα 33k με όσα ήθελα μέσα.Ο ενδοιασμός μου είναι η αξιοπιστία της και η μεταπωλητική της αξία…

Ακόμα δεν ξέρουμε πολλά για το υβριδικό τους αλλά όπως είπαν... Stellantis!

Μπορεί ακόμα να έχει θέματα

Και εγώ το έβλεπα αλλά πήγα τελικά στο Cupra Leon F/l

Δημοσ.
1 ώρα πριν, moure είπε

Με 33.500 εχει αρκετά πράγματα. Για μένα είναι η έξυπνη επιλογή

Με 36.800 έχει τα πάντα. Εδώ είναι η σωστή επιλογή αν υπάρχει το επιπλέον χρήμα.

Δημοσ.

Ανησυχίες τέλος για μένα! Μετά από πολλούς μήνες βασανιζόμενος από σκέψεις για το αν θα έπρεπε να αλλάξω ή όχι την αγαπημένη μου Σουηδέζα, ο κύβος ερρίφθη. Με τις τιμές των καινούριων να έχουν φτάσει στο Θεό και κάθε νέο μοντέλο που παρουσιάζεται να έχει όλο και φτωχότερη ποιότητα σε καμπίνα, μηχανικά μέρη και εργονομία, αλλά οθόνες που κοντράρουν λάπτοπ για τα μάτια του κόσμου, συνειδητοποίησα ότι ήταν ή τώρα ή ποτέ η φάση...

Δεν είναι όμως εύκολο εγχείρημα, τη σήμερον ημέρα, να αντικαταστήσεις ένα όχημα με εξαιρετική ποιότητα υλικών στην καμπίνα, ανεξάρτητη πίσω ανάρτηση, που καίει 5λ με 130χαω, με ακλόνητο πάτημα, εξαιρετικά φώτα/κλιματισμό και 27 κιλά ροπή, χωρίς να χρειάζεται να  εκταμιεύσεις χρήματα που, όχι και πολλά χρόνια πριν, σου έφταναν για να αγοράσεις γκαρσονιέρα!

Ειδικά αν δεν σου αρκεί η απλή μεταφορά από το Α στο Β, αλλά θέλεις ρε παιδί μου να αντλείς και μια κάποια ευχαρίστηση από το όχημά σου, να σε κάνει να γυρνάς να το κοιτάξεις ξανά κάθε φορά που απομακρύνεσαι από αυτό, τότε έχεις μπλέξει άσχημα εν έτη 2025.

Στο μυαλό και στην αισθητική μου, 2 αυτοκίνητα βρήκα ως άξιους αντικαταστάτες, πάντα φυσικά με την λογική του να πάρω κάτι καλύτερο, αλλιώς ποιο το νόημα?! Το 1ο, RR Evoque, μεταχ. φυσικά, 4-5 ετών. Καψούρα παλιά. Το 2ο, ένα αυτοκίνητο έρωτας με την πρώτη ματιά, όπου μια αναπάντεχη προσφορά από την Alfa Romeo έβαλε την Tonale στο κάδρο!  

Ευτυχώς(?) επικράτησε η λογική, μιας και τα επιδέξια θέλουν και επιδέξιους, και -ειλικρινά, με βαριά καρδιά- σε λίγες μέρες το V40 μου θα αντικατασταθεί από την Tonale!

Να με συγχωρείτε για το σεντόνι. Ίσως έπρεπε να  εκφράζω σταδιακά τις "ανησυχίες" μου αλλά τελικά μάλλον έπρεπε πρώτα να φτάσω στο τέλος για να το κάνω!

• Like 12
Δημοσ.
16 ώρες πριν, moure είπε

Δε βγαίνει πλέον χιλιάρι κανένα. 1500 είναι το ίδιο μοτέρ απλά σε δύο εκδόσεις με 116/150 άλογα (άλλη χαρτογράφηση)

τη τζούνιορ την είδα στο δρόμο προχθές και τη χάζευα κανένα πεντάλεπτο. Δε μου δικαιολογεί τα λεφτά της για κανέναν λόγο. 

τα σκοντα γιατί τα απέκλεισες; Το καμικ θα ήταν τίμια επιλογή 

14 ώρες πριν, STR_G είπε

Στο μυαλό και στην αισθητική μου, 2 αυτοκίνητα βρήκα ως άξιους αντικαταστάτες, πάντα φυσικά με την λογική του να πάρω κάτι καλύτερο, αλλιώς ποιο το νόημα?! Το 1ο, RR Evoque, μεταχ. φυσικά, 4-5 ετών. Καψούρα παλιά. Το 2ο, ένα αυτοκίνητο έρωτας με την πρώτη ματιά, όπου μια αναπάντεχη προσφορά από την Alfa Romeo έβαλε την Tonale στο κάδρο!  

Ξυνόμουν κ εγώ για tonale πήγα την είδα περίμενα κάτι πιο εκλεκτό. Ξύνομαι για RR ακόμα αν κ μου μοιάζει λάθος επιλογή λόγω ζημιών εκ πρώτης όψεως… εν τελει σε κανένα κοντιακ θα καταλήξω που τουλάχιστον χωραω

Με το καλό η παραλαβή 

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, paylidis said:

τα σκοντα γιατί τα απέκλεισες; Το καμικ θα ήταν τίμια επιλογή 

Άκουγα το πρωί διαφήμιση για 0% επιτόκιο 

• Δημιουργία νέου...