Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, chocorello είπε

Χωρίς να θέλω να δικαιολογήσω τα χάλια του eFootball,
το eFootball είναι με UE4 ενώ το Matrix με UE5.

Ναι βρε χαβαλέ κάνουμε (οχι ότι θα ήταν καλύτερο με ue5 το pes χαχα)

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tsakonass είπε

To matrix γιατί να πάρει βραβείο; ένα poc είναι ή έχει αλλάξει κατι;

Οχι δεν έχει αλλάξει κάτι Οπότε να το δώσουμε στο pes από τα lidl χα 😂 πλάκα κάνω.. Δυστυχώς στην κοναμι βγάλανε μόνοι τους τα μάτια τους... 

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λίγες εβδομάδες, είχε πάρει το μάτι μου ότι κάτι ανάλογο γίνεται/γινόταν και στις ΗΠΑ. Δεν πρέπει να είναι μακριά το revamp του Plus.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Soler777 είπε

Εχει αγορασει κανεις παιχνιδι για ps5 απο allkeyshop? Τι φαση γιατι ειναι τοσο φτηνα σκαμ ειναι;

αν ειναι τύπου account  Κ οχι αγορά μεσω ps store τοτε ειναι πιθανόν hackarismenoi λογαριασμοί οπου γίνονται gameshare τα παιχνίδια τους. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά, μετά την ακύρωση του Adata....κοιτάω για SSD να χτυπήσω όταν βρω καλή τιμή. Ανάμεσα στους SN850 και 980pro που είναι αρκετά κοντά σε τιμή συνήθως, ποιόν θεωρείται καλύτερο; Επίσης σκέφτομαι την Quiet MC1 για ψύκτρα...έχετε άποψη επί αυτού;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, nick_souvlaki είπε

Παιδιά, μετά την ακύρωση του Adata....κοιτάω για SSD να χτυπήσω όταν βρω καλή τιμή. Ανάμεσα στους SN850 και 980pro που είναι αρκετά κοντά σε τιμή συνήθως, ποιόν θεωρείται καλύτερο; Επίσης σκέφτομαι την Quiet MC1 για ψύκτρα...έχετε άποψη επί αυτού;

Και οι δύο είναι κορυφαίοι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nick_souvlaki είπε

Έχω τον συνδιασμό 980 pro + MC1, όλα δουλεύουν ρολόϊ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε

Έχω κι εγώ το συνδυασμό 980 pro και Quiet MC1 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Η τοποθέτηση της ψύκτρας παιχνιδάκι. Απλά πρόσεξε να αγοράσεις την απλή MC1, γιατί η pro δε χωράει.

Συγκεκριμένα θέλεις αυτή.

https://www.skroutz.gr/s/28521992/Be-Quiet-Cooling-For-M-2-SSD-MC1.html

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nick_souvlaki είπε

Απ τους δύο τον φθηνότερο που θα βρείς στο μέγεθος που θες αγόρασε. Και διαφορές να έχουν στην κονσόλα δεν θα φανούν.

Εκτός απο σκρουτζ κοίτα και όλα τα Ευρωπαικά αμαζον (https://www.hagglezon.com//https://webprice.eu/amazon/)

Εγώ πήρα τον SN850 2TB απο Αγγλία στα 290 τελική με την express αποστολή (Skroutz απο 320€). Μόλις πέρασε τελωνείο!

Επεξ/σία από aggelos87
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...