Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, aggelos87 είπε

Όπως είπες άλλες εποχές...

Μου ζήτησαν στην αρχή απλά να τον στείλω πίσω και να μου κάνουν refund, για να το κάνω διακριτικά escalate ζήτησα να τον στείλω πίσω αλλά αντι για refund να μου στείλουν σφραγισμένο, έκανε αίτημα και πήρα απάντηση στο εμαιλ για επιστροφή και refund...

θα προχωρήσω με την επιστροφή μόνο και μόνο γιατί αν κάτι τέτοιο το έκανε σκρουτζομάγαζο θα το σταυρώναμε... Τις μαλακίες της αμαζον των δισεκατομυρίων θα τις καταπίνουμε αμάσητες;

5 χρονια εγγυηση δεν εχει? Αφου λειτουργει μια χαρα, αξιζει να μπεις στον κοπο? Δεν ξερω...

• Like 1
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πηρα το wrap για το αμαξι να κανω καγκουρια , ηρθε σήμερα αλλα λεω κάτσε μη κανω καμια μαλακια στο οχημα κ κλαιω ,  να το δοκιμάσω να δω πως στρώνει σε τριτη επιφάνια , εψαχνα έψαχνα κ λεω κάτσε το ps5

image.png.deb2bf5db089a218e5cabd16e3bee5bf.png image.png.2de63c0bbfd0d40a7a1db3a4792bc758.png

αν ενδιαφέρεστε θα σας βγει κανα 6-8ε για ολο το ps5 - εμένα περισσεψε άλλο τοσο αλλά τώρα θα δοκιμάσω στο αμάξι :Phttps://www.aliexpress.com/item/32260499629.html 

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, sndev είπε

πηρα το wrap για το αμαξι να κανω καγκουρια , ηρθε σήμερα αλλα λεω κάτσε μη κανω καμια μαλακια στο οχημα κ κλαιω ,  να το δοκιμάσω να δω πως στρώνει σε τριτη επιφάνια , εψαχνα έψαχνα κ λεω κάτσε το ps5

image.png.deb2bf5db089a218e5cabd16e3bee5bf.png image.png.2de63c0bbfd0d40a7a1db3a4792bc758.png

αν ενδιαφέρεστε θα σας βγει κανα 6-8ε για ολο το ps5 - εμένα περισσεψε άλλο τοσο αλλά τώρα θα δοκιμάσω στο αμάξι :Phttps://www.aliexpress.com/item/32260499629.html 

Πυργιωτικη πατεντα

3 ώρες πριν, sndev είπε

Με ολο το σεβασμο γιατι να πειραξεις μια τοσο ομορφη κονσολα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Soler777 είπε

Πυργιωτικη πατεντα

Με ολο το σεβασμο γιατι να πειραξεις μια τοσο ομορφη κονσολα 

Έκλαψα με το Πυργιώτικη πατέντα 😂

Κοίτα περί ορεξεως.. κ μένα μαρεσει το άσπρο κ θα το βγάλω, το wrap ήθελα να τεσταρω,  είδα ότι στέκετε πολύ καλά κ έχει χρώματα αν θέλει κάποιος να δοκιμάσει που του ξινιζει το ασπρο κ είναι φθηνό οπότε είπα να το μοιραστώ μαζι σας, σε όποιον δεν .. απλα το Προσπερνά

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@sndev Αν θες την γνωμη μου βαλε στο Ps5 εξατμιση μπουρι,ζαντες με χρωμιο,αεροτομη και σκαστρα ανοιχτου τυπου και νομιζω μετα θα ειναι ετοιμο για το tokyo drift. :P :lol:

Επεξ/σία από icenex
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, papapontikas είπε

Ntam ntam ntaaaaamm...

Είναι πολυ κερδοφόρα τα παιχνίδια τους για να γίνει αυτό, αλλά ποτέ μην λες ποτέ. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, papapontikas είπε

εκλεισε ήδη η συμφωνία...το ανακοινώσανε

https://news.xbox.com/en-us/2022/01/18/welcoming-activision-blizzard-to-microsoft-gaming/

Και πάνω που έλεγα είμαι κομπλέ με το ps5 ήρθε και η ώρα για series x.

Απίστευτο εάν ισχύει...

Πω...

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευτυχώς που δεν παίζω αυτά τα παιχνίδια.....

Γιατί δεν αγοράζει την Sony να τελειώνουμε?

Επεξ/σία από ilias78
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Daredevil είπε

Τα ίδια είχανε πει και τότε με την Bethesda....μέχρι να εγκριθεί η εξαγορά/συγχώνευση από τις αντί-μονοπωλιακες αρχές...Μετά αλλάξανε το τροπάρι όπως άλλωστε και ήταν αναμενόμενο.

Το ίδιο γίνεται και εδώ...Μόλις πάρουν το ΟΚ...θα τηρήσουν τα οποία υπάρχοντα συμβόλαια και συμφωνίες υπάρχουν (βλέπε deathloop με Bethesda) και μετα γεια σας...

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...