Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, sndev είπε

το καλωδιο ειναι 1000αρι? η λαν του router? αν ναι δοκιμασε να ανοιξεις τις παρακαλώ πόρτες στο router

TCP: 1935, 3478-3480
UDP: 3074, 3478-3479

και να αλλάξεις τους dns του ps5 σε 8.8.8.8 και 8.8.4.4

Νομίζω ότι αν δεν αλλάξει και το dns από το ρουτερ ώστε να είναι ίδια πιθανόν να έχει αποσυνδέσεις.

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει κάποιος π γνωρίζει θα ήταν χρήσιμο να μας ενημερώσει. Το να αλλάξουμε το dns μειώνει και το latency στα online σωστά? 

Επεξ/σία από G4iwrgos
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Νομίζω ότι αν δεν αλλάξει και το dns από το ρουτερ ώστε να είναι ίδια πιθανόν να έχει αποσυνδέσεις.

Αν και δεν το έχω δοκιμάσει κάποιος π γνωρίζει θα ήταν χρήσιμο να μας ενημερώσει. Το να αλλάξουμε το dns μειώνει και το latency στα online σωστά? 

Με τι εταιρία είσαι ; 
για την μέτρηση μάλλον καλώδιο Ethernet, βάλε ένα καινούργιο για τσεκ. 
για DNS 1.1.1.1 και 1.0.0.1 

στο MTU 1472 

Η σύνδεση να γίνει custom και από εκεί 

ip (τσεκάρεις από το Network) του ps5 

255.255.255.0 

gateway την ip από το router σου , αυτή που βάζεις για Login. 

στο router την ip του ps5 στο DMZ 

στο QoS δηλώνεις μόνο το PS5 αν έχει επιλογή. 

τσεκάρεις και τι DNS έχει το router δηλωμένους 

αν έχεις COSMOTE τότε βάλε τα όλα στο Auto μέσα στο PS5 

και μόνο δήλωσε το DMZ την ip του PS5 (δεν χρειάζεσαι port forward)  και στο QoS προτεραιότητα μόνο στο PS5 

και ξαναγράφω αν είσαι COSMOTE τηλ και ρωτάς αν είσαι πίσω από CGNAT (ζητάς να στο βγάλουν) 

Επεξ/σία από PeggyV
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω κοσμοτε εγώ. Επειδή δεν τα καταλαβαίνω όλα όσα αναφερες αν αλλάξω το dns μονο από το ps5 και δεν ασχοληθώ καθόλου με τις ρυθμίσεις του ρουτερ θα είμαι οκ ?η να το αφήσω στο auto το dns όπως είπες ?πάντως στατική ip έχω βάλει από τις ρυθμίσεις του ps5 ώστε να ελάχιστοποιησω τις πιθανότητες αποσυνδέσεων  .

Επεξ/σία από G4iwrgos
Δημοσ.

Να ξέρεις οτι η ταχύτητα που δείχνει στο PS5 δεν ειναι αντιπροσωπευτική. Την πραγματική ταχύτητα θα την δεις στο download. Εγω έχω 50αρα γραμμη και μου δειχνει ταχύτητα 33. Οταν κατεβάζω κάποιο game κατεβάζει με 5 MB/sec. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, vorlon68 είπε

Να ξέρεις οτι η ταχύτητα που δείχνει στο PS5 δεν ειναι αντιπροσωπευτική. Την πραγματική ταχύτητα θα την δεις στο download. Εγω έχω 50αρα γραμμη και μου δειχνει ταχύτητα 33. Οταν κατεβάζω κάποιο game κατεβάζει με 5 MB/sec. 

Ναι το γνωρίζω αν και όταν κάνω το speed test tou ps5 μ βγάζει 100  έχοντας  fiberspeed 100 .

Επεξ/σία από G4iwrgos
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, G4iwrgos είπε

Έχω κοσμοτε εγώ. Επειδή δεν τα καταλαβαίνω όλα όσα αναφερες αν αλλάξω το dns μονο από το ps5 και δεν ασχοληθώ καθόλου με τις ρυθμίσεις του ρουτερ θα είμαι οκ ?η να το αφήσω στο auto το dns όπως είπες ?πάντως στατική ip έχω βάλει από τις ρυθμίσεις του ps5 ώστε να ελάχιστοποιησω τις πιθανότητες αποσυνδέσεων  .

στην COSMOTE FTTH 200/20 του γιου μου 

ολα Auto στο setup 

στο Smart την ip του PS5 στο DMZ 

στο QoS μόνο το PS5. 
πρωί - μεσημέρι - βράδυ στο Speedtest του PS5 198-208. - 19/22

στο Rocket League 38ms (μιας και δεν έχω άλλο παιχνίδι να τσεκάρω) , ένα τηλέφωνο τους έκανα γιατί έτρεχε πίσω από CGNAT , και όλα πλέον 

ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ

Επεξ/σία από PeggyV
Δημοσ.
10 ώρες πριν, PeggyV είπε

και ξαναγράφω αν είσαι COSMOTE τηλ και ρωτάς αν είσαι πίσω από CGNAT

Τι ειναι αυτο?

Βασικα βαση αυτου, δεν με αφορα. Κανενα hop δεν μου εβγαλε 10.χ.χ.χ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχω cgnat και πάρω τηλ να μ το βγάλουν θα έχω μικρότερο ping ? Σε τι βοηθάει η απενεργοποιηση του ?

Επίσης δοκίμασα το dns της cloud και παρατήρησα ότι είτε έχω της κοσμοτε το dns είτε της cloud τ ping μ είναι ίδιο σύμφωνα με το fifa

Επεξ/σία από G4iwrgos
Δημοσ.
19 ώρες πριν, PeggyV είπε

στο router την ip του ps5 στο DMZ

Τι προσπαθούμε να πετύχουμε βγάζοντας την κονσόλα σε DMZ? Με ένα port forwarding δεν μπορούμε να πετύχουμε το ίδιο αποτέλεσμα; Με το PS5 σε DMZ είναι εντελώς εκτεθιμένο σε κακόβουλες επιθέσεις και τα exploits όλων των συσκευών που συνδέονται στο διαδίκτυο δεν είναι σπάνια.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, ilias78 είπε

Νέο μοντέλο ps5. Με αλλαγές μάλλον μόνο στην ασύρματη επικοινωνία. 

https://unboxholics.com/news/gaming/94483-erchetai-neo-montelo-ps5-anakalyfthike-i-ekdosi-cfi-1200

Δηλαδη συγνωμη εγω που τους εδωσα εφτα κατοσταρικα,γιατι κατεντολη της σονυ φορτονουν παιχνιδια και χειρηστηρια δεν ειμαστε τιποτα μπουνταλαδες,για ποιο λογο να εχω ενα κατωτερο μηχανημα?? Διοτι πλεον εχει περασει η κονσολα απο τρεις αναβαθμισεις ειτε ειναι καλυτεροι ανεμιστηρες ειτε δεν ξερω και γω τι σκατα

• Confused 5
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Soler777 είπε

Δηλαδη συγνωμη εγω που τους εδωσα εφτα κατοσταρικα,γιατι κατεντολη της σονυ φορτονουν παιχνιδια και χειρηστηρια δεν ειμαστε τιποτα μπουνταλαδες,για ποιο λογο να εχω ενα κατωτερο μηχανημα?? Διοτι πλεον εχει περασει η κονσολα απο τρεις αναβαθμισεις ειτε ειναι καλυτεροι ανεμιστηρες ειτε δεν ξερω και γω τι σκατα

Μικροαναβαθμισεις είναι, δεν χάνεις και τίποτα. Αλλαγές στα γραφικά δεν θα υπάρχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, adamv123 είπε

Μικροαναβαθμισεις είναι, δεν χάνεις και τίποτα. Αλλαγές στα γραφικά δεν θα υπάρχουν.

Να προσθέσω ότι προσπαθούν να μειώσουν και το κόστος παραγωγής.πραγμα που σημαίνει ότι δεν είναι απαραίτητο οι πρώτες κονσόλες να είναι και υποδιαιστερες από τα νέα μοντέλα.

Επεξ/σία από G4iwrgos
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...