Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Soler777 είπε

Καλα η κονσολα ειναι φαινομενο δεν μου κανει εντυπωση και μαλιστα μου θυμιζει παρα πολυ το αγαπημενο μου dreamcast γιατι και οι δυο εχουν τοσες πολλες καινοτομιες

Ίσως η πιο αδικημένη κονσόλα ever το Dreamcast.

• Like 5
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Soler777 είπε

Καλα η κονσολα ειναι φαινομενο δεν μου κανει εντυπωση και μαλιστα μου θυμιζει παρα πολυ το αγαπημενο μου dreamcast γιατι και οι δυο εχουν τοσες πολλες καινοτομιες

Για ποιες καινοτομίες λες, για να ενθουσιαστουμε κι εμείς που το έχουμε.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, music_lover είπε

Συμφωνώ απόλυτα !

Δημοσ.
23 ώρες πριν, music_lover είπε

νομίζω ότι κοντράρεται με το GC σ' αυτή την κατηγορία :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει λίγο κάποιος τι γίνεται. Κάνει update το gt7 900 mb τα κατεβάζω σε 1μιση λεπτό και θέλει να τα αντιγράψει 13 λεπτά. Αυτή τώρα είναι next gen console;;;

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Thaninho είπε

Ρε παιδιά ας μου εξηγήσει λίγο κάποιος τι γίνεται. Κάνει update το gt7 900 mb τα κατεβάζω σε 1μιση λεπτό και θέλει να τα αντιγράψει 13 λεπτά. Αυτή τώρα είναι next gen console;;;

Η κονσολα ειναι next gen :) 

Το game απο την αλλη, μπορει να θελει τον χρονο του. Απο οτι ειδα και στο ps4 ειχε θεματα με αργους χρονους αντιγραφης. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Thaninho είπε

Όταν λέει ότι αντιγράφει δεν εννοεί το update μόνο, αντιγράφει όλο το παιχνίδι, κάτι σαν reinstall οπότε όσο μεγαλύτερο το παιχνίδι τόσο περισσότερη ώρα θα κάνει, δεν πάει με το μέγεθος του update δηλαδή.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Thaninho είπε

Το εκανε και σε εμένα αλλα μου φαίνεται ο χρόνος αναμονής που κάνει το ινστολ είναι λίγο οτι να ναι όπως  παλιά με τα windows στην αντιγραφή επικόλληση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,  

Θέλουμε με ένα φίλο να προχωρήσουμε σε gamesharing, αυτός ps4, εγώ ps5. Ώστε να έχουμε πρόσβαση ο ένας στη βιβλιοθήκη του άλλου.

Υπαρχει με αυτήν την ιστορία κίνδυνος για ban στο λογαριασμό; Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Ασχολούνται καθόλου να κυνηγούν τετοιες περιπτώσεις, η είναι κάπως όπως Netflix/Spotify που ξέρουν τι γίνεται και το αφήνουν? Γιατί ban στο λογαριασμό εδώ σημαίνει ότι χαιρετάς και τα digital games σου. 

Επεξ/σία από Dimos13
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Dimos13 είπε

Καλησπέρα σας,  

Θέλουμε με ένα φίλο να προχωρήσουμε σε gamesharing, αυτός ps4, εγώ ps5. Ώστε να έχουμε πρόσβαση ο ένας στη βιβλιοθήκη του άλλου.

Υπαρχει με αυτήν την ιστορία κίνδυνος για ban στο λογαριασμό; Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Ασχολούνται καθόλου να κυνηγούν τετοιες περιπτώσεις, η είναι κάπως όπως Netflix/Spotify που ξέρουν τι γίνεται και το αφήνουν? Γιατί ban στο λογαριασμό εδώ σημαίνει ότι χαιρετάς και τα digital games σου. 

Δεν έχει ακουστεί/διαβαστεί ότι έχει πέσει ban σε gamesharing.

Αν ήταν απαγορευτικό δεν θα υπήρχε η δυνατότητα.

Να προσέχετε μόνο να μην κάνετε sign in με το ίδιο προφίλ και στις δύο κονσόλες, ναι μεν θα πετάξει έξω τον user από την μια κονσόλα αλλά δεν παύει να δίνεις στίγμα κοινώς να τραβάς την προσοχή της Sony

Χρόνια με gamesharing παίζουμε χωρίς προβλήματα.

• Like 2
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Έχει πάρει κανείς το sniper elite 5 να μας πει εντυπώσεις?

Εχεις παίξει προηγούμενα; 

Η θα σαρεσει πολύ η θα πεις ένα οκ παιχνίδι δε τρελάθηκα κιόλας..

To 5 σίγουρα είναι καλύτερο του 4 αλλα..

Έχει το κοινό τού , αν σαρεσανε προηγούμενα κ πιστεύεις θα ασχοληθείς πάρτο αφοβα αλλιώς άστο , δλδ πιστεύω κ 10 ε πχ να το βρεις αν δεν είναι του στυλ σου θα νε πεταμένο 10ρικο γτ θα παίξεις 5 φορές κ θα το αφήσεις στην άκρη θέλει τακτική το χρόνο του κ υπομονή 

Δημοσ.
53 λεπτά πριν, sndev είπε

Εχεις παίξει προηγούμενα; 

Η θα σαρεσει πολύ η θα πεις ένα οκ παιχνίδι δε τρελάθηκα κιόλας..

To 5 σίγουρα είναι καλύτερο του 4 αλλα..

Έχει το κοινό τού , αν σαρεσανε προηγούμενα κ πιστεύεις θα ασχοληθείς πάρτο αφοβα αλλιώς άστο , δλδ πιστεύω κ 10 ε πχ να το βρεις αν δεν είναι του στυλ σου θα νε πεταμένο 10ρικο γτ θα παίξεις 5 φορές κ θα το αφήσεις στην άκρη θέλει τακτική το χρόνο του κ υπομονή 

Το 4 εχω παίξει μόνο. Δεν τρελάθηκα αλλά δεν με άφησε κ αδιάφορο. Το παίξα ευχαριστα.

Δεν έχω διαβάσει κριτικές κ reviews. Λίγο έχω δει στο YouTube κ τουλάχιστον στον τεχνικό τομέα φαίνεται πολύ όμορφο.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, ilias78 είπε

Το 4 εχω παίξει μόνο. Δεν τρελάθηκα αλλά δεν με άφησε κ αδιάφορο. Το παίξα ευχαριστα.

Δεν έχω διαβάσει κριτικές κ reviews. Λίγο έχω δει στο YouTube κ τουλάχιστον στον τεχνικό τομέα φαίνεται πολύ όμορφο.

να αυτο εννοώ, ειναι ενα παιχνίδι αρκετά αναβαθμισμένο σε σχέση με το 4 , εαν έπαιξες ευχάριστα το 4 θα παίξεις κ το 5 οπότε απλα τώρα ζύγισε επειδή δε τρελάθηκες αν αξίζει τα 50 ε η να το περιμένεις να πέσει λίγο.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 28/5/2022 στις 4:32 ΜΜ, tsakonass είπε

Για ποιες καινοτομίες λες, για να ενθουσιαστουμε κι εμείς που το έχουμε.

Θα συμφωνήσω μαζί σου, με εξαίρεση την ψύξη, όπου κινδυνεύαμε να χάσουμε την ακοή μας με τα παλιότερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...