Προς το περιεχόμενο

PlayStation 5 Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, kosmsamo είπε

Όπως ανέφερα πιο πάνω, εγώ δεν το βρίσκω παράλογο να χρεώνουν παραπάνω τα next-gen παιχνίδια. Το ίδιο έγινε και στην μετάβαση από την έβδομη στην όγδοη γενιά. Όπως μας λένε, τα κόστη παραγωγής μεγαλώνουν κλπ κλπ.

Και στην επόμενη γενιά θα μεγαλώνουν τα κόστη παραγωγής και μετά στην μεθεπόμενη, κτλ. Με αυτή τη λογική θα φτάσουν να έχουν 200 ευρώ τα games. Δεν γίνεται αυτό. Και όταν λέμε next gen, τρίχες κατσαρές, καλύτερα textures και resolution και γρηγορότερα loading λόγω ssd, κάτι που έχουμε χρόνια στο pc αλλά δεν το πληρώνουμε παραπάνω..

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Twisted_Metal είπε

Εγώ απογοητεύτηκα από το GT7. Από όσα είδα, έστω. Το Driveclub πιο όμορφο δείχνει. Σοβαρά.

Δεν το λες και άσχημο :D Νομίζω οτι το forza horizon έθεσε τον πήγη υπέρμετρα ψηλά και φαίνονται όλα meh.

Νομίζω οτι για το συγκεκριμένο game είναι πολύ πιο σημαντικό να δείξουν καλύτερα τι έχουν κάνει σχετικά με το simulation κομμάτι - πέρα απο τους τύπους που θα το αγοράσουν για να κάνουν καμια στροφή και θα ασχολούνται με reflections σε sim παιχνίδι, οι σοβαροί του είδους θα κοιτάξουν αλλού. Τώρα αν ή Sony το πουλάει για graphical showcase, ο ανταγωνισμός είναι τρομερά μεγάλος.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Cariolanoc είπε

Η σοναρα δεν ειπε την τελευταια της κουβεντα για φετο απο οτι φαινεται...

Α ωραία, και άλλα "αξιόπιστα" leaks... 

30 λεπτά πριν, Ribopaido είπε

Ρε παιδιά το update για τον nvme ποτε θα ρθει?

Και εγώ αυτό αναρωτιέμαι. Έχω τον σκληρό εδώ και ένα μήνα να περιμένει. 

Από την άλλη όμως είναι σημαντικό να δουλεύουν όλα άψογα οπότε καλά κάνουν και το καθυστερούν.

2 ώρες πριν, chncynic είπε

Δεν το λες και άσχημο :D Νομίζω οτι το forza horizon έθεσε τον πήγη υπέρμετρα ψηλά και φαίνονται όλα meh.

Να σου πω και το FH5 να μην έβλεπα πάλι θα έλεγα ότι δεν με εντυπωσίασε αυτό που είδα. RT reflections σε GT Sport.

Κρατώ όμως επιφυλάξεις για το τελικό προιόν γιατί δεν έδειξαν πολλά πράγματα στο trailer. Μπορεί στο τέλος να είναι πολύ καλύτερο.

Επεξ/σία από D.Luffy
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, D.Luffy είπε

Από την άλλη όμως είναι σημαντικό να δουλεύουν όλα άψογα οπότε καλά κάνουν και το καθυστερούν.

Μακαρι αρχες 22 μαζι με vrr/allm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, AcceleRacer είπε

Μακαρι αρχες 22 μαζι με vrr/allm

Καλά εγώ σταμάτησα να ελπίζω στο συγκεκριμένο κομμάτι - Ούτε στις TV τους δεν έχουν μπεί αυτά ακόμα δυστυχώς

Επεξ/σία από chncynic
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, chncynic είπε

Καλά εγώ σταμάτησα να ελπίζω στο συγκεκριμένο κομμάτι - Ούτε στις TV τους δεν έχουν μπεί αυτά ακόμα δυστυχώς

indeed. η Sony A90J OLED ειναι τηλεορασαρα που αποσο βλεπω στα διαφορα συγκριτικα δειχνει καλύτερη σε χρωματα, φωτεινοτητα και μαυρα ακομα και απο την LG C1. Αλλά δεν εχει VRR και γενικα δειχνει να μενει πισω στις εξτρα τεχνολογίες. λεγαμε θα μπουν πιο μετα με patch αλλα εχει περασει τοσος καιρος που δε παίζει, απλα ελπίζουμε να νιωσουν στην επόμενη έκδοση το 2022.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Ακόμα θυμάμαι το GT του PS3 που ήθελαν να δείχνει όπως το GT7 :D

Καλά από hype ο Kazunori είναι άπιαστος…

Κατα τη γνώμη μου το GT3 ήταν ο μόνος τίτλος που κατάφερε να υλοποιήσει αυτά που υποσχόταν και να δώσει και κάτι παραπάνω. Κορυφαίο παιχνίδι σε όλα για την εποχή του. Από κει και μετά όμως η σειρά έχασε την δυναμική της και δεν κατάφερε να φτάσει ξανά εκείνα τα επίπεδα εντυπωσιασμού και ποιότητας. 

Επεξ/σία από D.Luffy
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, D.Luffy είπε

Καλά από hype ο Kazunori είναι άπιαστος…

Κατα τη γνώμη μου το GT3 ήταν ο μόνος τίτλος που κατάφερε να υλοποιήσει αυτά που υποσχόταν. Κορυφαίο παιχνίδι σε όλα για την εποχή του. Από κει και μετά όμως η σειρά έχασε την δυναμική της και δεν κατάφερε να φτάσει ξανά εκείνα τα επίπεδα εντυπωσιασμού και ποιότητας. 

Μετα απο τοσα χρονια ισως και να βαλτωσε λιγο, ειναι λογικο. Η ιδια συνταγη πανω απο 20 χρονια πλεον.

Προσωπικα, επειδη εκεινο το "μοντελο", δηλαδη το RPG στοιχειο που ειχε, ηταν που μου αρεσε περισσοτερο απ'ολα, χαιρομαι που με το GT7 θα το επαναφερουν.

Γενικα, θεωρητικα μιλωντας, δεν ξερω με ποιον τροπο μπορει με αυτη τη συνταγη, να ξαναφτασει στο ιδιο επιπεδο.

Η εποχη εχει αλλαξει, αν προσαρμοστει σε αυτην, θα παψει να ειναι το GT που ξεραμε. Αν δεν αλλαξει θα ειναι κατι που θα απευθεινεται αποκλειστικα σε οσους ειμαστε φανς τοσα χρονια.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...