Προς το περιεχόμενο

Xbox Series X Topic v3

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian,

Παρακαλείστε θερμά να παραμένετε on-topic, να αποφεύγετε το VS με άλλες κονσόλες, με PC και με smartphones, στον βαθμό του εφικτού καθώς και να αποφεύγετε προκλητικούς χαρακτηρισμούς προς άλλα μέλη ή/και γενικεύσεις του στυλ "fanboys", "haters" κλπ. Οι συζητήσεις αυτές δεν οδηγούν πουθενά και συχνά δημιουργούν άσκοπες εντάσεις μεταξύ των μελών.

Σε κάθε περίπτωση, εάν συναντήσετε κάποιο προβληματικό/προσβλητικό μήνυμα, η ενδεδειγμένη οδός είναι να στέλνετε αναφορά για να το διαχειρίζονται οι αρμόδιοι συντονιστές.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Μπορούμε με κάποιο τρόπο να αγοράσουμε ένα dlc παιχνιδιού από το ms Αργεντινής(Γιατί είναι τρομερά φτηνότερο από το ms store europe)?

Δοκίμασα βάζοντας την viza κάρτα που έχω αλλά στο τελικό στάδιο μου έβγαλε πρόβλημα.

Καμιά ιδέα?

Μέχρι και με vpn για Αργεντινή δοκίμασα αλλά κι εκεί τίποτα.

Από Ευρώπη τσέκαρε το Ουγγαρεζικο στορ, έχει πιο χαμηλές τιμές συνήθως. Για πολύ πιο χαμηλά από eneba κλπ όπως ειπώθηκε ήδη. 

• Απαντ. 7,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

Ναι αλλά αφού δεν μπορώ από το Αργετινικο ms store να αγοράσω το dlc πιστεύεις ότι με το ουγγαρεζικο θα μπορέσω?

κανονικά κ χωρίς vpn περνάνε οι μέρες αγορές από ουγγαρεζικο με. ελληνική κάρτα. 

Δημοσ.

Αν είναι τόσο οικονομικό απο MS Store Αργεντινής λογικά θα είναι αρκετά οικονομικό και από eneba Αργεντινής . Ποιο παιχνίδι είναι ; Εγώ χτύπησα πριν λίγο το Giana Sisters Twisted Dreams Directors Cut απο το Μπουένος Αίρες που ήρθα διακοπές στα 1,12 € και με VPN το πέρασα κανονικότατα στο Ελληνικό account μου για όταν προσγειωθώ με το καλό Θεσσαλονίκη να μπορώ να το παίξω 

image.png.c3cf1a1168b0557dfb0c3fd88a2066ad.png

• Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Paragontas-x είπε

To eneba δεν το έχει από Αργεντινή. 

Το destiny 2 lightfall + annual pass ειναι. 

Προπαραγγελία έιναι ; Κάνε λίγο υπομονή σίγουρα θα το βάλει και το eneba όταν φτάσει η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν υπάρχει περίπτωση να μην το βάλει . 

Επεξ/σία από GaGaS_Thess
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν αγοράσουμε παιχνίδι από το τουρκικό επίσημο  Microsoft store θα δουλέψει κανονικά.....? Θα είναι όπως αγοράσαμε από το γερμανικό το xbox..?

*Αν και βλέπω έχουν λίρες και όχι ευρώ... Θα τραβήξει από το balance που είναι σε ευρώ.?

Επεξ/σία από vaskos4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vaskos4 είπε

Αν αγοράσουμε παιχνίδι από το τουρκικό επίσημο  Microsoft store θα δουλέψει κανονικά.....? Θα είναι όπως αγοράσαμε από το γερμανικό το xbox..?

*Αν και βλέπω έχουν λίρες και όχι ευρώ... Θα τραβήξει από το balance που είναι σε ευρώ.?

Δεν μπορείς να αγοράσεις από το τουρκικό εκτός αν έχεις τουρκική κάρτα 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, rodosf1 είπε

Από Ευρώπη τσέκαρε το Ουγγαρεζικο στορ, έχει πιο χαμηλές τιμές συνήθως. Για πολύ πιο χαμηλά από eneba κλπ όπως ειπώθηκε ήδη. 

Εχουμε λινκ απο  ουγκαρεζικο για να τσεκαρω τιμες?

Επεξ/σία από spartan29gr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, spartan29gr είπε

Εχουμε λινκ απο  ουγκαρεζικο για να τσεκαρω τιμες?

ενα παράδειγμα... 

https://www.xbox.com/hu-hu/games/store/assassins-creed-chronicles-trilogy/c4hb1xwt02dk?ranMID=24542&ranEAID=qqvb4ePimS8&ranSiteID=qqvb4ePimS8-l08uj3y5jJzQTsswDQb40w&epi=qqvb4ePimS8-l08uj3y5jJzQTsswDQb40w&irgwc=1&OCID=AID2200057_aff_7593_1243925&tduid=(ir__cjapr1s0jwkf6nkp133xftfux32xcpulntiw1qku00)(7593)(1243925)(qqvb4ePimS8-l08uj3y5jJzQTsswDQb40w)()&irclickid=_cjapr1s0jwkf6nkp133xftfux32xcpulntiw1qku00

στο ελληνικό έχει 7.49€, στο ουγγαρεζικο βγαίνει γύρω στα 4,5-5€ ανάλογα τη μετατροπή από την τράπεζα. Βολεύει Revolut που έχει μηδαμινή χρέωση συναλλαγματος. 

Χοντρικά είναι 1000HUF περίπου 2,0-2,2€

1 ώρα πριν, vaskos4 είπε

δεν μπορείς πλέον από τουρκικό, αργεντίνικο κ βραζιλιάνικο. Οι αντίστοιχες εκδόσεις μέσω key selling sites ΤΥΠΟΥ eneba. 

Μόνο από ευρωπαϊκά store της Microsoft. 

Επεξ/σία από rodosf1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rodosf1 είπε

ενα παράδειγμα... 

https://www.xbox.com/hu-hu/games/store/assassins-creed-chronicles-trilogy/c4hb1xwt02dk?ranMID=24542&ranEAID=qqvb4ePimS8&ranSiteID=qqvb4ePimS8-l08uj3y5jJzQTsswDQb40w&epi=qqvb4ePimS8-l08uj3y5jJzQTsswDQb40w&irgwc=1&OCID=AID2200057_aff_7593_1243925&tduid=(ir__cjapr1s0jwkf6nkp133xftfux32xcpulntiw1qku00)(7593)(1243925)(qqvb4ePimS8-l08uj3y5jJzQTsswDQb40w)()&irclickid=_cjapr1s0jwkf6nkp133xftfux32xcpulntiw1qku00

στο ελληνικό έχει 7.49€, στο ουγγαρεζικο βγαίνει γύρω στα 4,5-5€ ανάλογα τη μετατροπή από την τράπεζα. Βολεύει Revolut που έχει μηδαμινή χρέωση συναλλαγματος. 

δεν μπορείς πλέον από τουρκικό, αργεντίνικο κ βραζιλιάνικο. Οι αντίστοιχες εκδόσεις μέσω key selling sites ΤΥΠΟΥ eneba. 

Μόνο από ευρωπαϊκά sites. 

Με ελληνικη καρτα ποσο να χρεωνει λες παραπανω?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, spartan29gr είπε

Με ελληνικη καρτα ποσο να χρεωνει λες παραπανω?

της Άλφα μου έκανε μια χρέωση συναλλαγματος ανάλογα την περίπτωση, δεν το έχω υπολογίσει, λογικά ότι χρεώνει σε γκισέ (3, 5%νομίζω) :)

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

ενα παράδειγμα... 

μόλις μπήκα να κάνω μια δοκιμή και όντως δεν πάει να τραβήξει από το balance αλλά ζητάει εκ νέου κάρτα κλπ...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vaskos4 είπε

μόλις μπήκα να κάνω μια δοκιμή και όντως δεν πάει να τραβήξει από το balance αλλά ζητάει εκ νέου κάρτα κλπ...

αν ζητήσει διεύθυνση Ουγγαρίας βάλε ενα hostel στη Βουδαπέστη, εγω... μάλλον πάω κάθε εβδομάδα με τις προσφορές! :)

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rodosf1 είπε

της Άλφα μου έκανε μια χρέωση συναλλαγματος ανάλογα την περίπτωση, δεν το έχω υπολογίσει, λογικά ότι χρεώνει σε γκισέ (3, 5%νομίζω) :)

Σε ευχαριστω

• Thanks 1
Δημοσ.
49 minutes ago, rodosf1 said:

ενα παράδειγμα... 

Πλέον δεν μπορούμε ούτε με 🇦🇷🇧🇷keys απο eneba ή κατάλαβα λάθος?😅

Δημοσ.
Μόλις τώρα, VaggD είπε

Πλέον δεν μπορούμε ούτε με 🇦🇷🇧🇷keys απο eneba ή κατάλαβα λάθος?😅

λάθος, από eneba δουλεύουν κανονικά τα κλειδιά με vpn, έλεγα για official store μόνο! 

Viva Argentina εννοείται!! :)

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...