CaMp3on Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Παιδιά έχετε να προτείνετε κάποιον στην Θεσσαλονίκη;
AccelDrag Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Γνωρίζει κάποιος να υπάρχει άνθρωπος να βάζει καλύμματα αλλά όχι τα δικά του που εμπορεύεται; Έχω πάρει ένα όπως το ήθελα από Κίνα αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να το τοποθετήσω εγώ. Άλλη δουλειά θα κάνει ο επαγγελματίας. Απλά όλοι αρνούνται γιατί φοβούνται μην διαδοθεί πως έβαλαν άσχετο και όχι δικό τους.
bill999r Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, AccelDrag είπε Γνωρίζει κάποιος να υπάρχει άνθρωπος να βάζει καλύμματα αλλά όχι τα δικά του που εμπορεύεται; Έχω πάρει ένα όπως το ήθελα από Κίνα αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να το τοποθετήσω εγώ. Άλλη δουλειά θα κάνει ο επαγγελματίας. Απλά όλοι αρνούνται γιατί φοβούνται μην διαδοθεί πως έβαλαν άσχετο και όχι δικό τους. Φίλε άσχετο αλλά από πού τα πήρες; Τελωνείο;
AccelDrag Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2023 Aliexpress, όχι δεν με χρέωσαν κάτι. Πλέον πρέπει να πέσεις σε πωλητή άσχετο. Όλα στέλνονται μέσω Ευρώπης και δεν ασχολείται κανείς με χρεώσεις τελωνείων. Άντε αν δεν έχει προεισπράξει το ΦΠΑ ο πωλητής να στον χρεώσουν αλλά αν στείλεις το απαραίτητο παραστατικό, στο επιστρέφει το Ali και κάθε πλατφόρμα. 1
Narayan Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Στις 15/7/2023 στις 9:16 ΜΜ, AccelDrag είπε Απλά όλοι αρνούνται γιατί φοβούνται μην διαδοθεί πως έβαλαν άσχετο και όχι δικό τους. Δεν αρνούνται γι'αυτό το λόγο, αρνούνται γιατί αυτά που βάζουν τα πλήρωσαν όσο κι εσύ και δεν αξίζει να ασχοληθούν αν δεν βγει κι από εκεί κέρδος. 1
vamvakoolas Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2023 On 15/07/2023 at 20:16, AccelDrag said: Γνωρίζει κάποιος να υπάρχει άνθρωπος να βάζει καλύμματα αλλά όχι τα δικά του που εμπορεύεται; Έχω πάρει ένα όπως το ήθελα από Κίνα αλλά δεν θέλω να μπω στην διαδικασία να το τοποθετήσω εγώ. Άλλη δουλειά θα κάνει ο επαγγελματίας. Απλά όλοι αρνούνται γιατί φοβούνται μην διαδοθεί πως έβαλαν άσχετο και όχι δικό τους. oχι πρεπει να εισαι παρα πολυ τυχερος να βρεις καποιον.
AccelDrag Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Στις 17/7/2023 στις 10:58 ΠΜ, Narayan είπε Δεν αρνούνται γι'αυτό το λόγο, αρνούνται γιατί αυτά που βάζουν τα πλήρωσαν όσο κι εσύ και δεν αξίζει να ασχοληθούν αν δεν βγει κι από εκεί κέρδος. Μα αρνούνται για αυτόν τον λόγο που είπα. Αν διαδοθεί πως δεν έβαλες δικό τους, δεν θα έχει κέρδος.
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Bump γιατί έχει ανοίξει η εργοστασιακή επένδυση του τιμονιού του Auris στο κλασικό σημείο αριστερά (στο "και πενήντα"), και σκέφτομαι να το φτιάξω. Καταρχάς αναρωτιέμαι αν αφαιρούν το εργοστασιακό δέρμα, ώστε να μην αυξηθεί η διάμετρος, γιατί αν το βάζουν από πάνω φαντάζομαι θα χαλάει η αίσθηση, περίπου όπως όταν βάζεις αυτά τα αφαιρούμενα χαζοκαλύμματα. Κατά δεύτερον, βάζει κανείς πραγματικό δέρμα και όχι δερματίνη; Κάποια πρόταση ιδανικά στα νότια προάστια Αττικής;
Nabuko Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Κατά δεύτερον, βάζει κανείς πραγματικό δέρμα και όχι δερματίνη; Κάποια πρόταση ιδανικά στα νότια προάστια Αττικής; Ρώτα τον Αγγελικάκη στην Ηλιούπολη. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι βάζει, με το ανάλογο κόστος 1
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Τον κάλεσα, αλλά μπερδεύτηκα. Μου είπε ότι δίνει δύο επιλογές, μία είναι δερματίνη στα 120€ και η άλλη δέρμα στα 150€, και ότι προτείνει τη δερματίνη, υποστηρίζοντας ότι το δέρμα θα χαλάσει σύντομα και ότι θέλει φροντίδα με κρέμες κ.λπ.. Η δερματίνη πώς θα κρατήσει περισσότερο δηλαδή;
SaFiS Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Στο προηγουμενο εταιρικο Yaris το εντυσα μονος μου. Καλυμμα πηρα απο Ali με 16€ και ηταν και γ@μω τις ποιοτητες. Οταν παρεδωσα στην Avis μου ειπαν και ευχαριστω! Spoiler 3
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Ωραίος, αλλά πρέπει να έχεις όρεξη, χρόνο, βασικές γνώσεις και να πιάνουν τα χέρια σου. Εδώ λέμε να το πάω κάπου να μην ασχοληθώ καθόλου. Βέβαια και τα 120€/150€ μου φαίνονται πολλά να πω την αλήθεια. 1
meletis_m Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 5 ώρες πριν, phanispal είπε Bump γιατί έχει ανοίξει η εργοστασιακή επένδυση του τιμονιού του Auris στο κλασικό σημείο αριστερά (στο "και πενήντα"), και σκέφτομαι να το φτιάξω. Καταρχάς αναρωτιέμαι αν αφαιρούν το εργοστασιακό δέρμα, ώστε να μην αυξηθεί η διάμετρος, γιατί αν το βάζουν από πάνω φαντάζομαι θα χαλάει η αίσθηση, περίπου όπως όταν βάζεις αυτά τα αφαιρούμενα χαζοκαλύμματα. Κατά δεύτερον, βάζει κανείς πραγματικό δέρμα και όχι δερματίνη; Κάποια πρόταση ιδανικά στα νότια προάστια Αττικής; Νότια προάστια ρώτα στο Κουρσάρο έχει και Γλυφάδα 2ο μαγαζί ή επί της Λεωφ. Αλεξιουπόλεως εάν θυμάμαι καλά είναι και εκεί ένας . Εγώ προσωπικά έβαλα δερμάτινη με 30€ ραφτο. Δε ξέρω τι θα σου προτείνουν . 1
Nabuko Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 4 ώρες πριν, phanispal είπε Τον κάλεσα, αλλά μπερδεύτηκα. Μου είπε ότι δίνει δύο επιλογές, μία είναι δερματίνη στα 120€ και η άλλη δέρμα στα 150€, και ότι προτείνει τη δερματίνη, υποστηρίζοντας ότι το δέρμα θα χαλάσει σύντομα και ότι θέλει φροντίδα με κρέμες κ.λπ.. Η δερματίνη πώς θα κρατήσει περισσότερο δηλαδή; Εγώ πριν 2 χρόνια έβαλα δερματίνη, δεν έχω κάνει κανενός είδους συντήρηση και ακόμα είναι όπως την έβαλα. Κόστος 100 ευρώ.
phanispal Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Δημοσ. 8 Απριλίου 2024 Πάντως 30€ ο ένας, 100€ ο άλλος, σαν μεγάλη μου φαίνεται η διαφορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα