bad_freddy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δεν πρόκειται για καμιά ιδιαίτερη προσφορά αλλά παρατήρησα οτι ο Κωτσόβολος έχει κατεβάσει πολλά first party Switch games (Mario Party - Maker - AC - Pokemon games και άλλα) στο 50άρικο χωρίς κάποια έκπτωση. Ετοιμάζει ξεστοκάρισμα εν όψει NS2??? 1
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Ιουνίου Μέλος Moderators Δημοσ. 10 Ιουνίου Μετά από αρκετές χυλόπιτες και μπόλικη επικοινωνία με το γιαπωνέζικο amazon, εν τέλει κατάφερα ξανά να αγοράσω gift cards και να φορτίσω τον γιαπωνέζικο λογαριασμό μου. Το amazon με ζάλισε ότι και καλά για να ψωνίσω ορισμένα προϊόντα πρέπει να έχω γιαπωνέζικη διεύθυνση (που έχω), γιαπωνέζικη IP (που την αποκτάω αν θέλω) και γιαπωνέζικη χρεωστική/πιστωτική (που δεν έχω). Αυτό που έφταιγε ήταν ότι προσπαθούσα να κάνω την αγορά από mobile data, μόλις συνδέθηκα ξανά στο ίντερνετ του σπιτιού μου ως δια μαγείας πέρασε η κάρτα μου. Πριν από αυτό όμως είχα καταφέρει να αγοράσω κανονικά από το amazon serial με το Pokemon Arceus κανονικά με την κάρτα μου, χωρίς να μου κάνει νούμερα το amazon (μου βγήκε στα 36 ευρώ, αντί για 31 που θα μου έβγαινε το voucher). Γενικά έχει αρκετά καλές τιμές στα game codes να ξέρετε, ενδεικτικά το pre-order του Bananza βγαίνει κοντά στα 45 ευρώ, η οποία είναι απίθανη τιμή για Ν game που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Θέλω να πω ακόμα κι αν δεν σας δουλέψουν οι gift cards, υπάρχει και αυτή η εναλλακτική, που σε αρκετές περιπτώσεις βγαίνουν φθηνότερα κι από το γιαπωνέζικο eshop. Αν θέλετε οπωσδήποτε να φορτίσετε το λογαριασμό σας με γιεν και δεν τα καταφέρετε μέσω amazon, υπάρχουν κι άλλα καταστήματα που πουλάνε gift cards (πχ play-asia), αλλά το amazon είναι το μόνο που δεν βάζει καπέλο στις τιμές.
xgol Δημοσ. 11 Ιουνίου Δημοσ. 11 Ιουνίου Παίδες, επειδή δεν το χρησιμοποιώ, σκέφτομαι να πουλήσω το switch 1 με την αυθεντική θήκη, το Mario World και το Zelda Tears of the Kingdom, αγορασμένο από Πλαίσιο και ελάχιστα χρησιμοποιημένο (καμία 20αρια πίστες στο Μάριο και κάνα μισάωρο παιχνιδιού στο ζελντα). Θα ανεβάσω αγγελία μόλις βρω χρόνο, ειδάλλως προσφορές σε pm. Θα προτιμηθούν μέλη με μακρόχρονη παρουσία στο insomnia.
dim_plo Δημοσ. 12 Ιουνίου Δημοσ. 12 Ιουνίου Pre-orders for Pokémon Legends: Z-A are now open! Please visit My Nintendo Store to place your pre-order: https://store.nintendo.ie/en/pokemon-legends-z-a
Metaksas Δημοσ. 13 Ιουνίου Δημοσ. 13 Ιουνίου Εντωμεταξύ βλέπω από Ιαπωνία μεριά το voucher bundle βγαίνει γύρω στα 58 ευρώ, για να πάρω παιχνίδια έτσι θα πρέπει να βάλω γιεν από αμαζον;
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Ιουνίου Μέλος Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 24 minutes ago, Metaksas said: Εντωμεταξύ βλέπω από Ιαπωνία μεριά το voucher bundle βγαίνει γύρω στα 58 ευρώ, για να πάρω παιχνίδια έτσι θα πρέπει να βάλω γιεν από αμαζον; Ναι, έχω γράψει αναλυτικά την διαδικασία στο πρώτο ποστ. Δουλεύει ακόμα.
Malama Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Δλδ για να καταλαβω, αν κάνουμε την παραπάνω διαδικασία μπορώ να επιλέξω δύο παιχνίδια ουσιαστικά στα 58€;
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουνίου Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 47 minutes ago, Malama said: Δλδ για να καταλαβω, αν κάνουμε την παραπάνω διαδικασία μπορώ να επιλέξω δύο παιχνίδια ουσιαστικά στα 58€; Ναι, αλλά στα 61 ευρώ περίπου αυτή την στιγμή. 1
Metaksas Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Άδικος κόπος παιδιά, αν δεν έχεις κάποιο παλιό account ζητάει ιαπωνικό τηλέφωνο. Γιατί όταν επιλέγεις Ελλάδα και το κινητό σου όταν φτιάχνεις account δεν έρχεται ποτέ το otp.
Metaksas Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου ενταξει βρηκα το προβλημα, το mail, με gmail περασε χωρις τηλεφωνο.
Link13GR Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου Είσαι ωραίος.Εβαλα μια 9000 και πήρα bananza και τους υπόλοιπους πόντους πήρα αυτή τη βλακιτσα που σου δείχνει το χειριστήριο.
Metaksas Δημοσ. 14 Ιουνίου Δημοσ. 14 Ιουνίου (επεξεργασμένο) On 10/06/2025 at 19:05, Malthador said: Μετά από αρκετές χυλόπιτες και μπόλικη επικοινωνία με το γιαπωνέζικο amazon, εν τέλει κατάφερα ξανά να αγοράσω gift cards και να φορτίσω τον γιαπωνέζικο λογαριασμό μου. Το amazon με ζάλισε ότι και καλά για να ψωνίσω ορισμένα προϊόντα πρέπει να έχω γιαπωνέζικη διεύθυνση (που έχω), γιαπωνέζικη IP (που την αποκτάω αν θέλω) και γιαπωνέζικη χρεωστική/πιστωτική (που δεν έχω). Αυτό που έφταιγε ήταν ότι προσπαθούσα να κάνω την αγορά από mobile data, μόλις συνδέθηκα ξανά στο ίντερνετ του σπιτιού μου ως δια μαγείας πέρασε η κάρτα μου. Πριν από αυτό όμως είχα καταφέρει να αγοράσω κανονικά από το amazon serial με το Pokemon Arceus κανονικά με την κάρτα μου, χωρίς να μου κάνει νούμερα το amazon (μου βγήκε στα 36 ευρώ, αντί για 31 που θα μου έβγαινε το voucher). Γενικά έχει αρκετά καλές τιμές στα game codes να ξέρετε, ενδεικτικά το pre-order του Bananza βγαίνει κοντά στα 45 ευρώ, η οποία είναι απίθανη τιμή για Ν game που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Θέλω να πω ακόμα κι αν δεν σας δουλέψουν οι gift cards, υπάρχει και αυτή η εναλλακτική, που σε αρκετές περιπτώσεις βγαίνουν φθηνότερα κι από το γιαπωνέζικο eshop. Αν θέλετε οπωσδήποτε να φορτίσετε το λογαριασμό σας με γιεν και δεν τα καταφέρετε μέσω amazon, υπάρχουν κι άλλα καταστήματα που πουλάνε gift cards (πχ play-asia), αλλά το amazon είναι το μόνο που δεν βάζει καπέλο στις τιμές. ενω ακολουθησα τα βηματα, προσπαθησα να κανω account με hotmail και ζητουσε επαληθευση κινητου, μετα που δοκιμα gmail ως διαμαγειας δεν ζητησε, εκανα κανονικα την αγορα, πληρωσα με revolut και μου εστειλαν μηνυμα account suspended payment και εστειλα screenshot με την virtual revolut και περιμενω εως και 24 ωρες λενε. ολα καλα αγορα εγινε, και τα 2 zelda κατι διαβασα οτι στα preorder πχ pokemon z-a δεν θα σε αφησει να αλλαξεις region αν δεν κυκλοφορησει! Επεξ/σία 14 Ιουνίου από Metaksas
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Ιουνίου Μέλος Moderators Δημοσ. 14 Ιουνίου 3 hours ago, Link13GR said: Όταν λέμε δύο παιχνίδια; Όποια θέλουμε; Όχι, μόνο όσα είναι στην λίστα των vouchers. Διπλοτσεκάρουμε να υποστηρίζουν αγγλικά στο γιαπωνέζικο eshop, για να μην έχουμε κλάμματα μετά. 1 hour ago, Metaksas said: κατι διαβασα οτι στα preorder πχ pokemon z-a δεν θα σε αφησει να αλλαξεις region αν δεν κυκλοφορησει! Ισχύει, αν βάλετε pre-order με voucher δεν θα μπορείται να αλλάξετε region.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα