RecstudioGr Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, christo7s είπε Γεια σας, Αυτή τη στιγμή υπάρχει αδυναμία πρόσβασης στην εφαρμογή Timologio Το αντιμετωπίζει και άλλος ? Ανεπιτυχής Προσπάθεια Σύνδεσης ναι και εγω 1
christo7s Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, RecstudioGr said: ναι και εγω Τοτε να στείλουμε κανα mail μπας το φτιάξουν ......🙂 Update: Επανήλθε ! Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2024 από christo7s
sokonik_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Καλησπερα! δελτιο αποστολής εχει κοψει κανεις? Ενω τιμολογιο κοβω μια χαρα δελτιο αποστολης δεν μπορω να κοψω, στην προεπισκοπηση μου λεει timologio: αδυναμια προεπισκοπησης παραστατικου. Παρακαλω δοκιμαστε ξανα. Αν πατησω εκδοση τοτε μου πεταει σφαλμα ¨ Line number: 1.Duplicate classification type: and category:category3 Line number: 2.Duplicate classification type: and category:category3 Καμια ιδεα?
christo7s Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) On 09/01/2025 at 14:26, sokonik_ said: Καλησπερα! δελτιο αποστολής εχει κοψει κανεις? Ενω τιμολογιο κοβω μια χαρα δελτιο αποστολης δεν μπορω να κοψω, στην προεπισκοπηση μου λεει timologio: αδυναμια προεπισκοπησης παραστατικου. Παρακαλω δοκιμαστε ξανα. Αν πατησω εκδοση τοτε μου πεταει σφαλμα ¨ Line number: 1.Duplicate classification type: and category:category3 Line number: 2.Duplicate classification type: and category:category3 Καμια ιδεα? θέλει να συμπληρώσεις τα περισσότερα πεδία: Στοιχεία Διακίνησης: Αρ. Οχήματος, Σκοπός Διακίνησης, Τόπος Φόρτωσης κτλπ. Για αριθμό οχήματος αν δεν είναι επαγγελματικό δε ξέρω τι συμπληρώνεις Π.χ. ΙΧ ? Δεν δέχεται κενό πεδίο πάντως..... Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου από christo7s 1
Πέτρος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου Τελευταία μέρα του μήνα και (ως συνήθως) "404", εδώ και ώρες. Επίσης, έχει δοκιμάσει κάποιος να κόψει μέσα από την αντίστοιχη εφαρμογή στα τηλέφωνα? Στο "αγαθά/υπηρεσίες" δεν μπορώ με κανένα τρόπο να προσθέσω τα αντίστοιχα, μόνιμα βγάζει "not found", είτε γράψω στο πεδίο την μερική/πλήρη ονομασία, είτε βάλω τον κωδικό της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα