Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, vjshadow είπε

Να μην χαλάσω το νήμα αλλά αν δεν θέλω κρουστικό, αξίζει αυτό ή είναι πεταμένα λεφτά;

Το φοβαμαι λιγο και εγω αν και εχουν εξαιρετική εγγυηση οποτε και κατι να παθει εισαι απολυτα καλυμμένος για 3 χρονια... κατα τα άλλα το σκεφτομουν και εγω να σου πω την αληθεια...

Δημοσ.
11 ώρες πριν, yellowdeer34 είπε

Τι εννοείς; έχει κάποια ιδιαιτερότητα; 

Εξηγεί με πολύ απλά λόγια μέσα στο εγχειρίδιο χρήσης, πότε αυξάνεις τη ροπή στρέψης και πότε όχι (αναλόγως της εργασίας που θέλεις να εκτελέσεις - π.χ. βίδωμα σε ξύλο, τρύπημα σε ξύλο, βίδωμα σε τοιχοποιία, τρύπημα σε τοιχοποιία κ.ο.κ.).

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε

Εξηγεί με πολύ απλά λόγια μέσα στο εγχειρίδιο χρήσης, πότε αυξάνεις τη ροπή στρέψης και πότε όχι (αναλόγως της εργασίας που θέλεις να εκτελέσεις - π.χ. βίδωμα σε ξύλο, τρύπημα σε ξύλο, βίδωμα σε τοιχοποιία, τρύπημα σε τοιχοποιία κ.ο.κ.).

Αυτό αφορά το απλό κρουστικό που έχει ρυθμιστη ροπής, το συγκεκριμένο του θέματος είναι πνευματικό, δηλαδη πολυ ευκολότερη διάτρηση σε τσιμέντο και τούβλο. Έχω το ίδιο σε 12βολτο, είναι σαν παιχνίδι παιδικό αλλά την κάνει την δουλειά του. Με την μικρή 12V μπαταρία βγάζει 3-5 τρύπες σε μπετό αναλόγως την διάμετρο, το 20V σίγουρα θα παει αρκετά παραπάνω. Μπορεί να βιδώσει αλλά δεν είναι το κατάλληλο για αυτήν την δουλειά, σκοπός του είναι οι εύκολες τρύπες σε μπετό.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lary7 είπε

Αυτό αφορά το απλό κρουστικό που έχει ρυθμιστη ροπής,

image.png.243df5cf83945c3d07bb090cdcd05724.png

7 λεπτά πριν, lary7 είπε

Μπορεί να βιδώσει αλλά δεν είναι το κατάλληλο για αυτήν την δουλειά, σκοπός του είναι οι εύκολες τρύπες σε μπετό.

Διάβασε και το 3ο - 4ο bullet (για ποιό σκοπό το προορίζει ο κατασκευαστής) :-)

Δημοσ.

Αυτό που λεει ρυθμιζόμενος αριθμός κρούσεων και ροπής, λογικά εννοεί το πόσο πατάς την σκανδάλη. Διακόπτη δεν έχει για κατι τετοιο, το μονο που εχει διακόπτη ειναι αν θα έχει κρούση ή όχι. Καστάνια για την ροπή έχει το απλό κρουστικό που όμως δεν ειναι πνευματικό και ο διακόπτης έχει νούμερα επάνω.

Δραπανοκατσάβιδο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παλικαρια κανα καλο τρυπανι (κεφαλη) μακρυ

για να τρυπησω διπλο μπλοκο  για να περασω καλωδια για καμερες αυτα περνουν μεχρι 10 mm παχος  ;  Εγω θελω 20 mm παχος σε τουβλο και 20 cm μηκος λιγο δυσκολο για μη επαγγελματικο

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, lary7 είπε

Διακόπτη δεν έχει για κατι τετοιο,

Διακόπτη τον ονομάζει ο κατασκευαστής. Δες πάλι την επισήμανση με το κόκκινο (δεν ανέφερα πουθενά εγώ, για ξεχωριστό διακόπτη / αν κάτι τέτοιο κατάλαβες).

5 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Εγω θελω 20 mm παχος σε τουβλο και 20 cm μηκος λιγο δυσκολο για μη επαγγελματικο

Ποτέ δεν τρυπάς απευθείας σε τέτοιες διαμέτρους. Ξεκινάς με πιο ψιλό και ανεβαίνεις.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Διακόπτη τον ονομάζει ο κατασκευαστής. Δες πάλι την επισήμανση με το κόκκινο (δεν ανέφερα πουθενά εγώ, για ξεχωριστό διακόπτη / αν κάτι τέτοιο κατάλαβες).

Αυτό που ονομάζει ο κατασκευαστής διακόπτη είναι η σκανδάλη που έχουν όλα και πατας γκάζι όσο θές. Αυτά που αναφέρεις για εγχειρίδιο και ρύθμιση αναλόγως την εργασία αφορούν αλλο εργαλείο, το 2014 δεν εβγαζε πνευματικό μπαταρίας. Για αυτό και το ανέφερα γιατι το συγκεκριμένο στο εγχειρίδιο δεν λεει τέτοια πράγματα.

Αναφορά σε κείμενο

Έχω ένα BOSCH PSB 1800 LI-2 αξίζει η αλλαγή του?

Τρυπάς τακτικά μπετο; Αν ναι αξίζει η αλλαγη, το bosch που έχεις είναι άλλου τύπου εργαλείο , το lidl βολευει καλτερα για τούβλο-μπετο.

• Thanks 1
Δημοσ.

μονο που δεν φερνει ολα της τη γκαμα ενω εχει φανταστικα πραγματα

οπως αυτο Plasma Cutter PARKSIDE PPS 40 B2 που το εχουν απο 149 ευρω.....αν το φερουν θα γινει πολεμος

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, lary7 είπε

Αυτό που ονομάζει ο κατασκευαστής διακόπτη είναι η σκανδάλη που έχουν όλα και πατας γκάζι όσο θές. Αυτά που αναφέρεις για εγχειρίδιο και ρύθμιση αναλόγως την εργασία αφορούν αλλο εργαλείο, το 2014 δεν εβγαζε πνευματικό μπαταρίας.

Πράγματι, τώρα είδα ότι έχει αφαιρεθεί από το εγχειρίδιο χρήσης. Δίκιο έχεις. Οπότε, πώς μπορεί κανείς να ξέρει πόση ροπή στρέψης και πόσες στροφές χρειάζονται ; Υπάρχει ένα κενό.

Δημοσ.

Παίδες, ερώτηση. Η απάντηση είναι αυτονόητη μάλλον, αλλά δεν πειράζει.

Έχω εδώ και χρόνια το PABS 10.8 B2, το οποίο είναι δραπανοκατσάβιδο και τρυπάει μιά χαρά και σε τούβλο, είναι δηλαδή ότι πρέπει για το σπίτι.

1861807143_PABS10_8B2.png.14fc068e5b2d84be5c16d010ebe720ea.png

Πριν κανά μήνα, πήρα το PABS 20-Li E6, επίσης δραπανοκατσάβιδο, όμως είχα την εντύπωση πως είναι και κρουστικό κιόλας αλλά δεν είναι.

440928527_PABS20LIE6.png.b08ddabf951dc1e4be0ef3207327d418.png

Έχω την εντύπωση πως δεν αλλάζει κάτι σε σχέση με αυτό που ήδη είχα. Η συσκευασία είναι απείραχτη ακόμα, οπότε το ορθό θα ήταν να επιστρέψω αυτό και να κινηθώ προς αυτό του θέματος, σωστά; Υπάρχει ήδη κρουστικό ρεύματος αλλά αφού είναι 15 ευρώ η διαφορά, η μπαταρία ήδη υπάρχει και είναι ίδια και για τη σέγα κλπ. και το Lidl δέχεται για 3 μήνες επιστροφές σε άθικτα προϊόντα, το "όλα σε ένα" του θέματος θα ήταν η ενδεδειγμένη επιλογή, έτσι δεν είναι;

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...