DeareN Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, avacan23 said: ειναι καποια επεισόδια που δεν τα ξεπερνάει τιποτα. στα γρήγορα στην ELITE κατηγορία (με σενάριο χωρίς παρελθόν παρόν και μέλλον) είναι μετά το κράτα την πόρτα και η σταθερά από το LOST με ιστορία Πένυ σήκωσε το τηλέφωνο Αυτό το 4ο επειδόσιο δεν περνάει τον πήχη και δεν είναι αυτή η κατηγορία αλλά μεταφέρει την ατμόσφαιρα των βιβλίων με ενα κινηματογραφικό τρόπο που είναι πολύ δύσκολο σε μια σειρά φαντασίας. 28 minutes ago, Arkin said: Τι γινεται με τη σειρα αυτη? Βλεπω πρωτη σεζον χαλια ratings λεω δεν θα την δω. Βλεπω δευτερη σεζον λεω ωπα κατι αρχισε να κινειται προς το τελος. Μπαινω πριν λιγο να δω τριτη σεζον μετα και τα πολυ δυνατα σχολια σας και βλεπω 8.5+ και στο τελευταιο 9.5. Να την βαλω στο προγραμμα γινεται τοσο ανωτερη συγκριτικα με αυτο που ηταν οταν ξεκινησε? Να φαμε δηλαδη την ξενερα στην αρχη αλλα να αποζημιωθουμε τουλαχιστον παρακατω. Εγώ προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τις πρώτες 2 σεζόν οπότε εννοείται ότι θα τα συνεχίσω. Απλά περιμένω να μαζευτούν να είναι προς το τέλος να μη περιμένω ένα την εβδομάδα. Πολύ τίμια σειρά ειδικά αν είσαι λάτρης του fantasy και δε το ζαλίζεις από 45 μεριές για τα lore κλπ Επεξ/σία 23 Μαρτίου από DeareN 2
manolis940 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου 46 λεπτά πριν, Arkin είπε Τι γινεται με τη σειρα αυτη? Βλεπω πρωτη σεζον χαλια ratings λεω δεν θα την δω. Βλεπω δευτερη σεζον λεω ωπα κατι αρχισε να κινειται προς το τελος. Μπαινω πριν λιγο να δω τριτη σεζον μετα και τα πολυ δυνατα σχολια σας και βλεπω 8.5+ και στο τελευταιο 9.5. Να την βαλω στο προγραμμα γινεται τοσο ανωτερη συγκριτικα με αυτο που ηταν οταν ξεκινησε? Να φαμε δηλαδη την ξενερα στην αρχη αλλα να αποζημιωθουμε τουλαχιστον παρακατω. Δεν είναι σειρά που θα σου κατεβάσει το σαγόνι αλλά φαντάζομαι όπως και εγώ, έτσι κι εσύ βλέπεις αρκετές μέτριες περιμένοντας μια απ' τις λίγες καλές σειρές να βγει. Θεωρώ ότι θα γεμίσει ευχάριστα τον χρόνο σου. Και εγώ επίσης περιμένω να τελειώσουν τα επεισόδια για να την δω καθώς έχω κι άλλες στην συλλογή μου, οπότε δεν βιάζομαι. 1
Arkin Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου Μόλις τώρα, manolis940 είπε Δεν είναι σειρά που θα σου κατεβάσει το σαγόνι αλλά φαντάζομαι όπως και εγώ, έτσι κι εσύ βλέπεις αρκετές μέτριες περιμένοντας μια απ' τις λίγες καλές σειρές να βγει. Θεωρώ ότι θα γεμίσει ευχάριστα τον χρόνο σου. Και εγώ επίσης περιμένω να τελειώσουν τα επεισόδια για να την δω καθώς έχω κι άλλες στην συλλογή μου, οπότε δεν βιάζομαι. Προσπαθω να μην βλεπω μετριες σειρες εκτος αν ξερω απο πριν οτι θα ειναι κατι πολυ καλο η θα ειναι κατι που θα μου εξαψει την φαντασια και το wheel of time συμφωνα με τα ratings και τα σχολια εδω ειχε μια κακη προς μετρια πρωτη σεζον. Και απο περσι με τη δευτερη μπηκε στο ευρος μου μιας και ανεβηκε αρκετα. Μετα και την 3η σεζον που ειναι στη μεση και τα επεισοδια ολα εχουν πολυ υψηλα ratings μπηκε και επισημα στο προγραμμα να την ξεκινησω τους επομενους μηνες. 49 λεπτά πριν, DeareN είπε Εγώ προσωπικά έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τις πρώτες 2 σεζόν οπότε εννοείται ότι θα τα συνεχίσω. Απλά περιμένω να μαζευτούν να είναι προς το τέλος να μη περιμένω ένα την εβδομάδα. Πολύ τίμια σειρά ειδικά αν είσαι λάτρης του fantasy και δε το ζαλίζεις από 45 μεριές για τα lore κλπ Η τριτη σεζον φαινεται να ειναι σε τελειως αλλο επιπεδο ειδικα με την πρωτη οποτε εφοσον σου αρεσε και η πρωτη φανταζομαι θα ξετρελαθεις με την τριτη. Ευχομαι και εγω το ιδιο θα την πιασω μετα απο τις σειρες που βλεπω τωρα να ειμαι κοντα και στο τελος της 3ης να τη δωσω συνεχομενα. 1
manolis940 Δημοσ. 23 Μαρτίου Δημοσ. 23 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Arkin είπε Προσπαθω να μην βλεπω μετριες σειρες εκτος αν ξερω απο πριν οτι θα ειναι κατι πολυ καλο η θα ειναι κατι που θα μου εξαψει την φαντασια και το wheel of time συμφωνα με τα ratings και τα σχολια εδω ειχε μια κακη προς μετρια πρωτη σεζον. Και απο περσι με τη δευτερη μπηκε στο ευρος μου μιας και ανεβηκε αρκετα. Μετα και την 3η σεζον που ειναι στη μεση και τα επεισοδια ολα εχουν πολυ υψηλα ratings μπηκε και επισημα στο προγραμμα να την ξεκινησω τους επομενους μηνες. Η τριτη σεζον φαινεται να ειναι σε τελειως αλλο επιπεδο ειδικα με την πρωτη οποτε εφοσον σου αρεσε και η πρωτη φανταζομαι θα ξετρελαθεις με την τριτη. Ευχομαι και εγω το ιδιο θα την πιασω μετα απο τις σειρες που βλεπω τωρα να ειμαι κοντα και στο τελος της 3ης να τη δωσω συνεχομενα. Ακόμα και η πρώτη season έχει και τις κακές τις στιγμές αλλά έχει κορυφαίες στιγμές. Το άνοιγμα πχ του επεισοδίου 7, (το βάζω σε spoiler για τους άλλους, εσύ μην το δεις 🫣) ποιος μπορεί να το ξεχάσει; Spoiler Έχει όμως και λίγο teen drama που και που. Κάποιοι ηθοποιοί δεν πείθουν και πολύ, κάποιοι βελτιώνονται στην 2η season. Κάποια εφέ είναι για γέλια και για κλάματα μαζί. Γι αυτό και επιμένω στο μέτρια. Επεξ/σία 23 Μαρτίου από manolis940 1
xavier Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου εχει τις στιγμες της που ριχνει και σαγωνια. της αξιζει να δουμε την ιστορια της ολοκληρωμενη.
Πέτρος Δημοσ. 11 Απριλίου Δημοσ. 11 Απριλίου Στο χτεσινό επεισόδιο, στάνταρ πήραν τους αντίστοιχους "συντελεστές" (σκηνογράφους-χορογράφους-λοιπούς συμβούλους) από το RoP. Με τόση μαζεμένη βλακεία και γελοιότητα μαζί, περίμενα να πεταχτεί από κάπου η Guyladriel και οι καρικατούρες των υπολοίπων από το άλλο έπος.
DeareN Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 2 επισόδεια πρόλαβα να δω μέσα στο ΣΚ από την 3η σεζόν, μέχρι στιγμής ένα μικρό αριστούργημα... 1
BadBoy Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Η πρώτη σεζόν ήταν τόσο χάλια που ούτε καν ακούμπησα τη δεύτερη. Έχοντας διαβάσει τα πρώτα 5 βιβλία, ήταν επιεικώς απαράδεκτη, κανένας σεβασμός στο αρχικό κείμενο. Αλλά τώρα βλέποντας τόσο διθυραμβικά σχόλια για την τρίτη, πραγματικά εκπλήσσομαι. Θα περιμένω να τελειώσει και με βαθιά ανάσα θα αρχίσω τη δεύτερη. Για να δούμε.
FCastor Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Η βελτίωση από την 1η έως την 3η season είναι πραγματικά επική! Η 1η μου φάνηκε... κάπως βαρετή έως OK. Η 2η σημαντικά βελτιωμένη. Και η 3η σε άλλη φάση, ειδικά συγκρινόμενη με την 1η. 1
Arkin Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου Θα την ξεκινησω σημερα τελειωσα ολες αυτες που ηθελα οποτε πιανω τη σειρα. Θα ερθει ακριβως με το τελος της 3ης σεζον σημερα βλεπω τελειωνει το τελευταιο οποτε εχω 3 σεζον απο 8 επεισοδια μονοκοπανια θα πανε.
avacan23 Δημοσ. 17 Απριλίου Δημοσ. 17 Απριλίου I defy you! Και we are the power για την πολύ καλή ερμηνεία της okanedo επικο φιναλε και η σειρά άλλαξε επίπεδο Η μικρή αράχνη, οι επίορκοι, μια βροχή θα μας σώσει, ο παπουτσωμένος γάτος και ο Μωυσής στην ερυθρά θάλασσα. Δεν είναι κορυφαία σειρά αλλά βλέπεται πια ευχάριστα Enjoy!
FCastor Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Η τελευταία σκηνή της Siuan στη season ήταν όντως εξαιρετική! Βέβαια διαβάζοντας γενικά ότι η Okonedo έχει μια διόλου ευκαταφρόνητη πορεία σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο εξηγείται το πόσο επικά ερμήνευσε το μονόλογο.
Gogotsa Δημοσ. 18 Απριλίου Δημοσ. 18 Απριλίου Aν εξαιρεσω τη νυναβε η οποια ειναι για το φουτσο ηθοποιος και φερνει λιγο σε κλοουν οταν προσπαθει να δειξει συναισθημα-εκφραση, κατα τα αλλα ειναι κορυφαια σειρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα