Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 122
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ELMastas είπε

Οτι νάναι παλικάρι,μιλάς για 7 μέρες και δεν λες και για πότε είναι,δεν αμφιβάλω πως μπορεί μια εβδομάδα η και περισσότερες να έχουμε περάσει και μπροστά όμως εγω σου λέω τι γίνεται εδω και μήνες και είναι πασίγνωστο αυτό,  μιλάμε για μια χώρα που είναι κοντά στο 80% εμβολιασμένοι και είχαν μέχρι λίγες εμβδομάδες πρίν για κάποια διαστήματα περισσότερους θανάτους και απο μας για να μην μιλήσουμε για τα κρούσματα,μου βάζεις ένα απόσπασμα απο το πουθενά που λέει για 1 εβδομάδα και μου λές και αν είμαι οκ .. Αν με αυτό που πόσταρες υποστηρίζεις το Ισραήλ ως πρότυπο να μας το πείς.Απο κει και πέρα ο καθένας μπορεί με προσωπική ερεύνα,να δει και να καταλάβει τι παίζει παγκόσμια και το λιγότερο να υποψιαστεί για ορισμένα πράγματα,όπως πχ τι συμβαίνει σε χώρες  όπως η Ινδία με Κάτι Δις Πληθυσμό που θα έπρεπε να είχαν πεθάνει κάτι εκατομμύρια, αν ίσχυαν όσα έλεγαν.

Τέλος πάντων εγω σταματώ εδω, γιατί δεν είναι νήμα για τον Κορωνοιό,όποιος θέλει να ψάξει ψάχνει και μορφώνεται και απο μη συστημικές πηγές όποιος θέλει βλέπει Ευαγγελάτο και τα συναφή Καθεστωτικά κανάλια και την τρομολαγνεία και την παραπληροφόρηση που δείχνουν 2 χρόνια τώρα και τους χαίρεται.

Τι να υποψιαστεις εσυ; Ενα ποσοστο δεν μπορεις να πετυχεις θες και να μορφωσεις τους αλλους. Το Ισραηλ δεν εχει 80% εμβολιασμου εχει λιγο παραπανω απο την Ελλαδα. Κουρασε το παραμυθι των ψεκων για το Ισραηλ μια χωρα που μειωσε τους θανατους της με το εμβολιο.

Ή θα νοσησουμε ολοι, ή θα κανουνε το εμβολιο, για σενα η λυση ειναι το 1, ταιριαζει και με το μορφωτικο σου επιπεδο. Χριστιανοταλιμπαν , αυτοχθονες ιθαγενεις κτλ, θελετε και να αφυπνησετε τους αλλους, μεσα στα σκοταδια σας.

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 5
  • Super Moderators
Δημοσ.
54 minutes ago, sminitis said:

Βρισκόμαστε " Στη δύση της ελευθερίας μας"

Και στην Ανατολή της μλκς μας. 

• Like 10
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...