Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα...εδω & αρκετο καιρο γινεται ενας χαμος με τις υποκλοπες....μια με τις τραπεζες & σημερα βλεπω με ΟΤΕΝΕΤ.....Σωνει και καλα να βαλουμε κωδικους για να μας τους υφαρπαξουν....τουλαχιστον με μας τους υποψιασμενους δεν προκειται να δουν προκοπη....Μολις τα βλεπω, κατ ευθειαν διαγραφη....και αυτο πιστευω θα πρεπει να κανουμε ολοι μας εδω στο διαδυκτιο....αλλοιως, την βαψαμε....εχω ακουσει τρελες ιστοριες με κλοπη χρηματων....καλο σας βραδυ!

OTENET.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, adi32 είπε

Βάζετε φραγή online συναλλαγών από την εφαρμογή της τράπεζας και όλα καλά. 

Και τα λεφτά κάτω από το στρώμα και όλα καλύτερα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Δεν μας λες ομως πως καταλαβες οτι το εμαιλ δεν ειναι απο την οτενετ

Γιατι δεν υφισταται οτενετ εδω και 5-10 χρονια? :P

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Δεν μας λες ομως πως καταλαβες οτι το εμαιλ δεν ειναι απο την οτενετ

Η ΟΤΕΝΕΤ απ οτι γνωριζω δεν επικοινωνει ποτε με αυτον τον τροπο, οπως & οι τραπεζες.αυτα γνωριζω εγω.

1 ώρα πριν, adi32 είπε

Σωστος!!!

1 ώρα πριν, SilentVoice είπε

Και τα λεφτά κάτω από το στρώμα και όλα καλύτερα.

Ωραιος!!!

1 ώρα πριν, Land-decked είπε

Ote net? Αυτό κάτι μου θυμίζει το όνομα από εποχή 2004

Ειναι ενα απο τα πρωτα μειλ που ειχα φτιαξει τοτε: ge%%%%%@OTENET.GR

Το οποιο βεβαια το εχω ακομα, αλλα σπανια το χρησιμοποιω.

1 ώρα πριν, DownUNDERground είπε

Άντε καληνύχτα παιδιά. Με νυστάξατε κι εμένα...

Tired Tom And Jerry GIF by HBO Max

Tired Season 5 GIF by Paramount+

Καληνυχτα φιλε μου!

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Να σε ενημερωσω οτι κανεις λάθος και προτρέχεις να κοροϊδεψεις, το @otenet.gr λειτουργεί μια χαρά φίλε μου.

Καληνύχτα

2 ώρες πριν, vounisios είπε

Η ΟΤΕΝΕΤ απ οτι γνωριζω δεν επικοινωνει ποτε με αυτον τον τροπο, οπως & οι τραπεζες.αυτα γνωριζω εγω.

Σε αυτο συμφωνω, αλλα εγω ρωτησα πως το κατάλαβε

Δημοσ.
4 hours ago, Ntinaras said:

Το 2008 ναι μεν απορροφήθηκε η otenet από την οτε αλλά ο mail client λειτουργεί κανονικά έως και τώρα.

3 hours ago, vounisios said:

H otenet στέλνει διάφορα mail στους πελάτες οπότε μην είσαι και τόσο σίγουρος. Αν θες δώσε screenshot όλου του mail.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ισχύει ότι γίνεται ντου τελευταία με αυτά. Κοίταζα τυχαία στο spam folder και είδα ότι λαμβάνω επί μια βδομάδα phishing μηνύματα στα ελληνικά από δήθεν NBG (Εθνική Τράπεζα), Alphabank και Τράπεζα Πειραιώς που ζητούν επιβεβαίωση στοιχείων για να "ξεπαγώσει" η κάρτα. Εμείς ΟΚ, είμαστε υποψιασμένοι και κοιτάμε τα στοιχεία αποστολέα, αν πάει όμως το μήνυμα σε γονείς & παππούδες τι γίνεται;

Αυτό που συστήνω και αυτό που κάνω σε τέτοια μηνύματα είναι εκτός από τον χαρακτηρισμό ως spam, να τα κάνω και "Ρeport phishing".

Επεξ/σία από SpectralQ
  • Like 2
Δημοσ.

Είμαι ο μόνος που σκέφτομαι ότι θα μας πρήξουν τα @@ με άλλα 800 σπαστικά μέτρα ασφαλείας; Αν κάποιος έχει IQ τζατζικιού, ότι μέτρο ασφαλείας και να βάλεις θα του φάνε λεφτά.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 13/10/2021 στις 7:56 ΜΜ, vounisios είπε

Καλησπερα...εδω & αρκετο καιρο γινεται ενας χαμος με τις υποκλοπες....μια με τις τραπεζες & σημερα βλεπω με ΟΤΕΝΕΤ.....Σωνει και καλα να βαλουμε κωδικους για να μας τους υφαρπαξουν....τουλαχιστον με μας τους υποψιασμενους δεν προκειται να δουν προκοπη....Μολις τα βλεπω, κατ ευθειαν διαγραφη....και αυτο πιστευω θα πρεπει να κανουμε ολοι μας εδω στο διαδυκτιο....αλλοιως, την βαψαμε....εχω ακουσει τρελες ιστοριες με κλοπη χρηματων....καλο σας βραδυ!

OTENET.jpg

Οι χάκερς έρχονται απο το 2008?

Δημοσ.
Στις 13/10/2021 στις 8:08 ΜΜ, adi32 είπε

Το πιο σωστό είναι αυτό που γράφεις κ δεν βλέπω κανέναν να το κάνει από γνωστούς. Εγω έχω φραγή στα πάντα (ανάληψη, αγορά από Ελλάδα, αγορά ονλινε, αγορά εξωτερικού) κ κάθε φορά π θέλω να κάνω μια συναλλαγή την ξεκλειδώνω από το κινητό κ έπειτα την κλειδώνω άμεσα. Νομίζω είναι ότι πιο ασφαλές μπορεί να γίνει ώστε να μην μας κλέψουν με οποιοδήποτε τρόπο 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, michael92 είπε

Είμαι ο μόνος που σκέφτομαι ότι θα μας πρήξουν τα @@ με άλλα 800 σπαστικά μέτρα ασφαλείας; Αν κάποιος έχει IQ τζατζικιού, ότι μέτρο ασφαλείας και να βάλεις θα του φάνε λεφτά.

Δεν είσαι ο μόνος που το σκέφτεται αυτό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...